Отзывы покупателей о Газовый баллон всесезонный ALPEN Blue для портативных газовых горелок 400 мл 10 шт в упаковке Голубой (VK-111)

Код:  361102059
  • Денис Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EPOCH

Не розумію, навіщо таке робити. Прийшли зовсім інші балони. При тому, що по телефону менеджер завірив, що балони будуть, саме ті, що повинні. Ви так і виставляйте тоді свій товар, що буде 10 будь-яких балонів, котрі є зараз в наявності

Достоинства:
    Недостатки:
    Описав все вище
    • Продавец  EPOCH

Доброго дня. Так, а які балони Вам прийшли? В нас інших немає. Alpen балони повинні бути

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: EPOCH

Товар належної якості. Оперативна відправка.

Достоинства:
    Швидко
    • Продавец  EPOCH

Доброго дня. Дуже дякуємо за відгук!

• Кирило Ч***

Проблема решена

Замовив - фото праворуч
    Отримав - фото ліворуч
    Одразу після замовлення дзвонила дівчина, пропонувала заплатити більше на 150 гривень. Я сказав, що хочу отримати те, що замовив за ціною, вказаною на сайті
    Як результат, ціна така, як на сайті, товар - інший
    Не виключаю того, що товар якісний, але відчуваю себе ошуканим

Достоинства:
    Весела картинка з руzкім кораблем
    Недостатки:
    Товар не відповідає опису
    • Продавец  EPOCH

Добрий день. З Вами зв'яжить наш менеджер для вирішення цього питання.

• Ростислав В***
    Продавец: EPOCH

Проблема решена

Доброго дня.
    Ситуація аналогічна з попереднім відгуком.
    Замовив дані балони. Через деякий час подзвонила представниця магазину, як вона представилась, та розповіла, що саме ці, за 1148 гривень, 21-го року виробництва та підходять тільки для пальників українського виробництва, але є ще 22-го року польського виробництва, і саме вони універсальні та підходять для всіх, навіть китайських. Тільки один нюанс, новіші коштують на 200 грн дорожче. Такий собі апселл з нотками обману. Чого обману? Фото отриманого товару вище. Мало того, що зовсім не той виробник, який вказаний на сторінці товару, так і рік виробництва, як можна припустити судячи з цифр на балоні, не 22-й, 21-й чи 23-й, а 08-й.
    У зв'язку з періодом в країні, балони мені все ще потрібні, але є декілька поки що питань до продавця:
    1. Де мої балони Alpentech і чому ви впарюєте дешевші варіанти?
    2. Наскільки безпечні в використанні такі товари, якщо схоже, що їм 14 років?
    3. Які варіанти вирішення питання ви бачите?
    4. Де ваша совість і взагалом якого ...?

Фото 1-5 - отриманий товар, фото 6 - перші балони від Sigma, які я знайшов на Розетці, 7 - балони, які повинні були прийти.

P.s. Так, балони підійшли до пальника чудово, мабуть в 2008-му щось знали про технології майбутнього.

Достоинства:
    Балони. Працюють. Поки.
    Недостатки:
    Все інше: отриманий бренд, ціна, рік виробництва, клієнтський сервіс тощо.