Отзывы покупателей о Электронный подарочный сертификат Rozetka 5000 грн

• Олена К***
    Продавец: Rozetka

Дуже жалкую, що придбала подарунковий сертифікат на 5 тис. Код не прийшов. Людина без подарунка в День народження. Служба підтримки відповідає раз на день, ваш запит передано. Такого знущання ще не було

Достоинства:
    Недостатки:
    Всі

• Алексей З***
    Продавец: Rozetka

Просто знущання, неможливо сертифікат використати банально, оплата при отриманні вибирати і тільки на товари продавця розетка, коли сертифікат банально не дають ввести, служба підтримки спілкується навідмашку

Недостатки:
    жах, не беріть це
  • Марина П***
    Продавец: Rozetka

Я використала сертифікат не на повну суму, так як це був подарунок, я не дуже цікавилась умовами. Та я була впевнена, що в мене ще буде можливість допридбати товар на цю вартість, що залишилась, адже там товари з різних складів і купувати одночасно все одно було не зручно. Потім я зрозуміла, вже початавши умови тут, що гроші просто списує собі компанія!!!! Нічого собі сервіс, дуже вдячна розетці за крадіжку!

• Оксана Д***

Ужасный сервис!
    Никому не советую.
    Оформили и оплатили подарочный сертификат на 5000 грн.
    деньги списали сразу, а сертификат так и не пришёл.
    Прошли сутки, а результата никакого.
    Звонили на горячую линию трижды
    каждый раз одно и то же:
    ожидайте, запрос передан.
    Никакой конкретики, никакой обратной связи. В итоге мне говорят, что запрос передали “высшему руководству”
    но когда я получу ответ
    через час,
    через день или через неделю — никто не знает.

В итоге: человек остался без подарка, я без денег, вопрос не решён. Такое отношение к клиентам — позор.
    Розетка, вы потеряли лояльного покупателя. Никому не рекомендую пользоваться вашими услугами.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Олена К***

Та ж сама ситуація. Код на телефон не прийшов. В чаті тільки пишуть, що передали інформацію. Людині на День народження нічого було вручати. Дуже жалкую, що купила цей сертифікат на 5 тис.