Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Наповнювач для котячого туалету Essence Tofu (Тофу) натуральний соєвий 2 мм 6 л (920031)

Оценка пользователей 4.31/5
  • Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Объем 1 упаковки: 6

Все супер ,товар прийшов вчасно як і обіцяли . Дякую

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Объем 1 упаковки: 6

Було приємно,що продавець подарував котику смаколик.Купуємо цей наповнювач ,якістю задоволені

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Нормальний наповнювач - не пилить, добре комкується і не пахне.
    Кіт до цього типу наповнювача ставився з недовірою відпочатку, але потім полюбив)))
    Єдиний мінус - часто пакети розгерметизовані, проте це не впливає на якість і я їх забираю. Для розгерметизації достатньо малесенької дірочки, але наповнювач всередині все одно розсипчастий та гарної якості.

Достоинства:
    Не пахне, не пилить, поглинає
  • Котік
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Наповнювач поки що дуже сподобався, буду брати ще, немає запаху, не пилить. Я багато років користупалась тофу від Animal, але останні роки він наче спортився. Цей ессенс, ще не впевнина, але здається трохи краще: моча на наповнювачі світла немає запаху від наповнювача, і наче грудки не розподаються на відміну від енімал

• Оксана В***

Нашому котику подобається

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Товар не відповідає вимогам. Обидва наповнювача були розгерметизовані.

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Гарний наповнювач, добре комкується, утримує запахи, майже не розкидається котом біля лотка.

Достоинства:
    Добре комкується, утримує неприємні запахи,
    Недостатки:
    Не помітала
  • Надтока Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

З трьох пачок,тільки одна була вакуумована.

• Наталія Ф***

Супер наповнювач,дуже подобається!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Із-за пошкодженої герметичності товару довелось відмовитись від ззамовлення.

Недостатки:
    пошкоджена герметичність на всіх замовлених упаковках
  • Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Розетка, ви геть знахабніли!!!!
    Я замовила 2 упаковки і 2 упаковки пошкоджені!!! Вони втратили герметичність!!!!

В попередньому моєму замовлені з 3 упаковок, одна була пошкоджена і ту пачку я відразу використала. Але воно не виконувало свою функцію!!! Тому довелося викинути просто!!!

Слідкуйте за пакуванням!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Пошкоджена герметичність упаковки

• Петр П***

Я проверяю сразу в магазине. Один раз вернул(незабрал) из за розгерметизации

• Оксана П***

Немного пылит. Котекс лучше намного

Достоинства:
    Приглашает запах, комкуется
    Недостатки:
    Пылит
  • Вікторія Б***

Дуже гарний наповнювач.

Достоинства:
    Гарно поглинає
  • Дарина О***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Спочатку використання тофу як основного компонента викликало в мене сумніви, але виявилося навпаки вдалим рішенням. Він відмінно вбирає вологу та утворює стійкі грудочки. Перейшли на тофу з бентоніту і не жалкую, тож впевнено можу рекомендувати. Варто спробувати!

• Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Наповнювач посередній, трохи кращий за top cat, але за ціною у 2 рази дорожчий. Брав як альтернативу animalAll, але це зовсім не альтернатива. Дуже відстає.

Достоинства:
    Якщо хочете зекономити то варіант непоганий.
    Недостатки:
    Повільно впитує. Розбухає й стає м'яким замість того щоб впитати й закам'яніти (наприклад так працює animalAll). Від котячих копок потрохи розсипається в пил. Десь на 3 тижні пилу на 2 совки.
  • Юлія Ш***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Наповнювач чудовий. Комкується добре, тримає запах, можна просто досипати новий, а не постійно замінювати весь лоток. він повністю натуральний.

• Олександра У***

Прекрасний наповнювач.

• Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Сподобався , буду брати ще )

• Светлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Другий раз замовляю тофу два пакети і один з них розгерматизований і мінус 300 грам ваги.. це схема?

Достоинства:
    Коту подобається
    Недостатки:
    Неповний пакет. Вага менша ніж написано на 300 грам. Другий раз таке замовлення прийшло

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Дуже достойний наповнювач за таку ціну

Достоинства:
    Дуже класно комкується, вбирає запах
    Недостатки:
    Кіт розносить гранули по кухні лапами
  • Анна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWorld. Объем 1 упаковки: 6

Замовляла 5 упаковок наповнювача. Замість 1-ї упаковки поклали корм, не попередивши. Це взагалі як?! Якщо мені потрібен був би корм - я його замовила сама би!!

Недостатки:
    Замість замовленого товару поклали інший
  • Даниэла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Сплошное разочарование. Моему коту 1,5 года и это первый соевый наполнитель, который будто распространяет запах мочи из лотка. Дизлайк…

Достоинства:
    Разве что то, что соевый и что можно смыть в унитаз
    Недостатки:
    Очень мелкие гранулы, ну просто смешно, вообще не поглощает запах, а наоборот. Короч отстой
  • Дар'я Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

купила зі знижкою бо було цікаво як можуть бути такі погані відгуки в такого дорогого наповнювача.
    він дійсно не дуже хороший, за два тижні починає смердіти, хоч інші тримаються до місяця, не дуже добре грудкується - сеча прилипає до дна лотка. занадто дрібні гранули.
    не вартує своєї ціни.

Достоинства:
    дякую розетці за знижки, мене б жаба задушила якби я купила його за повну вартість
    Недостатки:
    вірте відгукам✨
  • Линия С***

Хороший наполнитель

Достоинства:
    Колкуется очень хорошо
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Хороший наповнювач. Добре комкується. Без запаху, кішка одразу пішла на лоток.

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Отлично комкуется,убирает запах. Только почему-то мелковат. Хотя не считаю это проблемой. Вовремя убирать комочки и горшок с бортиками и все будет супер!

Достоинства:
    Все отлично
    Недостатки:
    Мелкий
  • Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Можна використовувати лише без решітки у лотку, але гарно впитує вологу і запах

Достоинства:
    Гарно впитує вологу і запах
    Недостатки:
    Дуже мілкий
  • Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Гарно впитує, не просипається через решітку лотка, утримує запах

Достоинства:
    Великі гранули
  • Марьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Найжахливіший наповнювач. Абсолютно не вбирає запах, після двох днів використання тхне як в громадському туалеті. Він не те що не комеується, а залишаються калюжі в лотку. А сам наповнювач тхне мокрим крохмальом з борошном.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Все
  • Андрей Т***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Купували їх стандартний наповнювач без запаху. Ми його обожнювали. При отриманні видали цей дрібний. Сказали виробник змінив його на цей. Це просто жах. Тепер кішка розкидає його по всій квартирі, з минулим розміром одна дві гранули вилітали. Змивається в унітазі грудка з третього разу, відшкрябується від лотка важко на відміну від минулого розміру гранул. І вистачило упаковки на два тижні. Великих гранул вистачало на місяць майже. Нажаль буду вимушений шукати інший наповнювач якщо виробник дійсно змінив розмір гранул на зовсім. Купувати цей непотріб категорично відмовляюсь.

Достоинства:
    Порівняно з минулим розміром ніяких
    Недостатки:
    Дрібний, не економний, погано змивається
  • Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Як на мене - чудово підходять для кошеняти (у нас 4 місяці). Лапками не розноситься, хіба розсипається біля лотка, якщо киця активно загрібає все :)

Для великої кішки гранули дійсно можуть бути малуваті, необхідно обирати з більшими гранулами.У виробника є два варіанти наповнювача з різним розміром гранул - тут менші.

Достоинства:
    Без аромату, чудово комкується, гарно приховує запахи, економно витрачається
    Недостатки:
    Для великої кішки гранули можуть виявитись дрібними
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Как наполнитель из тофу со своей задачей справляется, комкуется. Но гранулы очень мелкие, лапами разносят по всей квартире . Была хорошая скидка, поэтому купила

Достоинства:
    Без запаха, гранулы не рассыпаются, комкуется
    Недостатки:
    Маленькие гранулы
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Дуже дрібний, розноситься по всьому будинку

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Порівняно з наповнювачем без аромату цього ж виробника в іншій упаковці цей набагато гірший - зовсім не прибирає запах сечі, більший розхід і більше розноситься лапами

Достоинства:
    цінв по акції
    Недостатки:
    не маскує запах, більший розхід, розноситься більше
  • Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Наповнювач гарно комкується, гарно впитує запах, лиш через те, що дрібні гранули трохи розноситься, але маючи коврик під лоток не критично. загалом класний)

• Олег М***

Супер ❤️