- Вероніка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Кремчик супер,незалишає жирного блиску на обличчі.
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Сподобався сервіс та швидке опрацювання замовлення. І сам крем виявився хорошим, не залишає розводів, гарно вбирається, зволожує шкіру
- Достоинства:
- Гарний сервіс, якісний продукт
- Недостатки:
- Поки не виявила
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Чудовий крем. По термінах придатності норм.
Дуже чемний продавець, швидка відправка товару. Гарне пакування товару, ще й подарунок поклали. Рекомендую- Продавец nc.beauty
Дуже дякуємо, звертайтесь будь ласка)
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Найкращий сонцезахист, який у мене був
- Достоинства:
- Швидко вбирається, гарно зволожує, не залишає білих слідів
- Недостатки:
- Момотенко К***Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Крем понравился. Один из лучших солнцезащитных кремов, которые у меня были. Доставили быстро.
- Достоинства:
- Комфортный крем, не оставляем липкий фишин на лице, приятная, легкая текстура
- Недостатки:
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Якісний товар! Просто найкращий з усіх спф, які в мене були. Гарно зволожує, не залишає білих слідів на обличчі, швидко поглинається.
Окремо дякую за швидку доставку і достойний сервіс!- Достоинства:
- Гарно зволожує
Швидка доставка
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Крем не відчувається після нанесення. Легкий. Цілий день шкіра шовковиста
Дякуємо за відгук!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Дуже приємний крем, не жирнить, добре зволожує шкіру
- Продавец A-KOREA
Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю засобу!
- Вита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Чудовий крем, лягає ідеально.
Дякуємо за відгук!
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Чудовий крем, і окрема подяка за пробнички і наклейки! А також за швидку доставку
- Продавец A-KOREA
Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю товару та сервісом!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Перший раз замовила у цього продавця і залишилась з дуже приємним враженням! Швидка відправка, гарна упаковка, смс-інформування по кожному кроку процеса відправки, багато актуальних подаруночків - одне задоволення мати з такими людьми справу! По крему - добре вбирається, не залишає жирної плівки, легкий і приємний! Дуже дякую за сервіс і якістний товар! Буду частим гостем!:)
- Продавец A-KOREA
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Все чудово, замовляю тут не вперше
В подарунок завжди багато пробників та наліпки- Продавец A-KOREA
Дякуємо, що обираєте нас знову! Нам дуже приємно, що вам подобаються наші подарунки — завжди стараємось додати трішки більше приємних сюрпризів!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Aloe Skin Care. Объем: 50 мл
Чудовий крем,сподобався)
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Отримала кремчик, дякуюпродавець додав 3 тестери доглядової косметики, так приємно
- Продавец A-KOREA
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що засіб Вам все сподобалось і Ви залишились задоволені
- Настя В***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 10 мл. Степень защиты: 50
Брала на пробу, мені дуже сподобалось, буду брати ще
- Достоинства:
- Гарно зволожує, після нього м'яка шкіра
- Продавец A-KOREA
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно,що засіб Вам сподобався і гарно зволожив шкіру)
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Подяка продавцю за маленькі подаруночки у посилці. швидка доставка. гарне пакування.
- Продавец A-KOREA
Дякуємо за відгук. Працюємо, щоб кожна покупка була приємною для вас.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Прийшло добре упаковано, і ще приємним бонусом були подарунки
Вітаємо
Дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що замовлення приїхало в гарному стані, а подарунки стали приємним бонусом
Будемо раді бачити Вас знову
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Один з найкращих спф, дякую
Швидка доставка, пробники в подарунок 5 шт інші продають, в тут безкоштовно та ще і стікерпаки в подарунок, вау
Буду замовляти ще- Недостатки:
Вітаємо
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що SPF Вам сподобався, а також що Ви оцінили швидку доставку та наші подарунки
Будемо з радістю чекати на Ваші наступні замовлення
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lume4Skin. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Дуже швидка доставка. Задоволена.
- Криволап О***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Крем дуже приємний в нанесені.Не блистить, не жирний.Саме те ,що мені потрібно)Дякую магазину за швидку доставку і за .
- Продавец A-KOREA
Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені кремом та нашим обслуговуванням.
- Марина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: K.orean space. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Товар відповідає опису. Крем має приємний рослинний запах. Придбала вперше. Швидка доставка.
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Щиро дякую за співпрацю!
Все чудово!- Продавец A-KOREA
Дякуємо за відгук!
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Гарний крем, не залишає білих слідів і жирного блиску! Окреме дякую магазину за швидку відправку і подаруночки
- Продавец A-KOREA
Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Объем: 50 мл
Крем якісний
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Такий крем рекомендувала кума, дала свій "на пробу". Підійшов і мені (39 рочків) і дочці 18 років. Після затесту придбали тут новий, бо дочка лікує акне ретиноїдами і потребує максимальний сонцезахист навіть взимку. Дуже приємно, що натрапила на хорошу знижку) магазин чудовий, хороший сервіс, в упаковку поклали бонусні пробники, милі наліпки, і знижку до наступного замовлення
Строк придатності хороший.
Дякую!- Достоинства:
- Хороший крем
- Недостатки:
- Ніби немає
- Продавец A-KOREA
Дякуємо, що поділились досвідом Раді, що засіб підійшов усій родині, а бонуси й знижка стали приємним доповненням!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Дякую магазину да швидку доставку та подарунки . Використовую цей крем вже декілька років, для мене найкращий спф !
- Достоинства:
- Дали пробники у подарунок до замовлення
- Продавец A-KOREA
Нам неймовірно приємно бути частиною вашого щоденного догляду Дякуємо за довіру!
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Крем отличный, спасибо магазину за быструю отправку и подарочные пробники!
- Достоинства:
- Все
- Продавец A-KOREA
Дякуємо за відгук
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: LіnаShоp. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Окреме дякую магазину за гарне пакування! Дуже приємно так отримувати замовлення. Дякую Вам!
- Достоинства:
- Крем хороший, зволожує
- Продавец LіnаShоp
Нам дуже приємно, що ви оцінили не лише якість крему, але й наше пакування! Стараємося, щоб кожне замовлення приносило позитивні емоції. Дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 10 мл. Степень защиты: 50
Супер, ідеальний на шкірі.
Дякую за подарунки!- Достоинства:
- Захист
Дякуємо за відгук
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Все супер. Дякую.
І окреме дякую за подаруночки.- Продавец A-KOREA
Дякуємо за відгук
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Крем дуже сподобався!!! Перепробувала багато різних, цей просто ван лав! Не липкий, легка текстура, швидко поглинається, не відчувається на шкірі, не залишає жирного блиску.
- Достоинства:
- Не залишає жирної плівки
- Недостатки:
- Швидко закінчується)))
- Продавец Beauty_RV
Дякуємо за такий детальний відгук, впевнена він стане в пригоді багатьом
- Інна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Крем взагалі не підійшов.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Крем суперський, легкий, не залишає білих слідів, пахне приємно.
Дякую.- Продавец A-KOREA
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Diligent. Объем: 50 мл
Якість хороша, давно користуюся таким кремом
- Достоинства:
- Швидка відправка, тестери засобів у подарунок
- Олена О*** ВоробйоваОтзыв от покупателя. Продавец: Diligent. Объем: 50 мл
Приємний продавець, класний крем.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Христина О***Отзыв от покупателя. Продавец: MOO SHOP. Объем: 10 мл
Взяла маленький для того щоб спробувати, сподіваюсь все сподобається)