Отзывы покупателей о USB Led Фонарь Фонарик на лоб , Налобный 500 LM Универсальный Кемпинговый Походный Портативный Инспекционный Лампочка Аккумуляторный на Батарейке

Оценка пользователей 3.71/5
  • AI аналіз відгуків
    102 відгуки:  Позитивні – 58%, нейтральні – 16%, негативні – 26%
    Загалом, ліхтар отримав змішані, але переважно позитивні оцінки. Покупці відзначають його хорошу яскравість, зручність користування, легкість і компактність. Особливу увагу отримує вдале співвідношення ціни та якості. Водночас багатьох користувачів розчарувала автономність та якість акумулятора – заряд тримає недовго (зазвичай 30–60 хвилин на максимальній яскравості), а інколи ліхтар не відповідає заявленим характеристикам. Сервіс та швидкість доставки зазвичай хвалять. Продукт підходить для недовготривалого застосування і побутових потреб, проте не для тривалої роботи або активного використання протягом кількох годин.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Артем П***

Ліхтарик працює ,як і має працювати . Відповідає характеристикам

Достоинства:
    Все згідно опису
    • Олександр

Годину заряджається, дві години яскраво світить?

• Продавец  VilliniShop

Дякуємо за відгук
      Villini Official дякує за вашу довіру!
      Гарного користування та будемо раді бачити вас знову

• Юра Л***

Доволі довго працює . Світить як на мене доволі сильно. Гарна річ

Достоинства:
    Яскраво світить і стабільно працює
    • Сашко

Як довго? Наскільки його вам вистачає з яскравим світлом?

• Продавец  VilliniShop

Дякуємо за відгук
      Villini Official дякує за вашу довіру!
      Гарного користування та будемо раді бачити вас знову

• Андрій У***

Компактный , легкий и работает больше 2-х часов

Достоинства:
    Работает точно больше 2-х часов
    • Алекс

А заряжается быстро? Исходя из вашего опыта, сколько занимает зарядка?

• Юлія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Работает на удивление долго , свет мощьный. Хватает для дома и для прогулок

Достоинства:
    Сильный свет
    • Алекс

Підкажіть, будь ласка, як у вас по факту з автономністю? Якщо користуватись активно, на який орієнтовний час його вистачає? Цікаво співставити з різними відгуками. Дякую

• Саша

Подскажете "долго" это сколько по вашему опыту? + Может вы в курсе какой там тип аккумулятора внутри? Дяк.

• Антоніна К***

Світить 3 години , заряджається хвилин 30. Якісний ліхтар

Достоинства:
    Світить 3 години
    • Олександр

Антоніно, підкажіть, будь ласка, яким саме блоком живлення ви заряджаєте ліхтар, якщо він у вас заряджається приблизно за 30 хвилин?
      Цікавить модель або потужність адаптера.

• Яланський Д***

слабкий, сідає за 40-50 хв

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Гарний лихтарик за ці гроши. Я задоволений.

• Алекс

Владиславе, а на скільки часу вам зазвичай вистачає ліхтаря? У відгуках дуже різні цифри, цікаво почути реальний досвід. Дяк.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Ну для своей цены пойдёт, но быстро садится

Хочу предупредить что светит только белым цветом

• Продавец  VilliniShop

Спасибо за отзыв. Попробуйте заряжать слабым блоком около 10 ти ват . Будет заряжатся долго и светить боль ше 3-х часов

• Сашко

Андрію, підкажіть, будь ласка, з власного досвіду: приблизно на скільки часу вам реально вистачає ліхтарика після повної зарядки? Дякую.

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Это не фонарик. Это прожектор! Доволен.

• Александр

Меняли аккумулятор? Или родным пользуетесь? Если вдруг меняли, подскажите какой там тип аккумулятора внутри. Дякую.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Топ ліхтарик за свої гроші! Світить супер яскраво, а особливо СОВ режим. Зручний, не важкий.

Достоинства:
    18650, яскравість, зручність
    Недостатки:
    Трохи повільна зарядка, micro-USB, магніт трохи слабкий
  • Олександр Д***

Акумулятор швидко розряджається

Достоинства:
    Ярке світло
    Недостатки:
    Мала ємність акумулятора
    • Продавец  VilliniShop

Вітаємо.В приватних повідомленнях надали Вам інформацію куди відправляти товар ,для перевірки характеристик.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Светит хорошо, ярко. Но недолго. Максимум 15-20 мин. А потом разряжен...

• Дмитро К***

Если после включения, зажать кнопку питания, яркость можно регулировать. На дольше хватит. Там не 18650 а типа пальчиковый АА размера на 4 вольта. Можно и 18650 впаять, повышенной емкости, но тогда фонарик будет заряжаться по 16 часов. Ток заряда там 0.5 а свой .

• Віталій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Фонарики имеет два прожорных режима хватает его в целом где-то минут на 20 от силы на 30 дальше он Существенно садится Существенно ну чисто сходить знаешь куда-то что-то найти

• Продавец  VilliniShop

Ліхтар працює більше 3-х годин . Щоб досягти такого єффекту ви його маєте недозарчджати

• Олександр

Уточніть, будь ласка: в описі товару вказано 1–2 години роботи, а у відповідях — понад 3 години. Які дані є актуальними?

• Сергей Я***

Г… повне в першому режимі хватає на 30-40 хв а в другому хв 15 світись і гасне

Достоинства:
    Світить добре але не довго
    Недостатки:
    Акумулятор дуже поганий зовсім не тримає
    • Продавец  VilliniShop

Ліхтар світить більше 3-х годин . Те що ви описуєте не можливо при нормальний єксплуатації. Або ви його заряджаєте потужним блоком і він не заряджається

• Олександр

Бачу різну інформацію щодо часу роботи: 1–2 години в описі та більше 3 годин у відповідях. Підкажіть, будь ласка, який показник правильний.

• Павло З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Продавец хоч би промовчав… при чому тут стрибки напруги? Аккумулятор не підключається до мережі безпосередньо, він підключається через зарядний пристрій, що має стабілізатор всередині. В разі стрибків згоріло б зарядне, а не ліхтарик. До того ж, за таку ціну ліхтарик не є таким, що можна розібрати, і замінити акумулятор дуже проблематично. Викинуті гроші.

• Олександр

Підкажіть, будь ласка, що саме вийшло з ладу — акумулятор перестав заряджатися чи сам ліхтар не вмикається навіть після зарядки?

• Павло З***

Олександре! Акумулятор заряджається до повної зарядки дуже швидко і так само дуже швидко розряджається. Акумулятор стандартний літій-іонний але неходового розміру, при бажанні знайти можна. Якщо є терпіння та сноровка ювеліра, то замінити можна.

• Олександр

Павло, зрозумів, дякую за відповідь.

Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Попрацював зовсім недовго, щось коло місяця, і померла батарея.

• Продавец  VilliniShop

Так , зараз через скачки напруги батареї можуть виходити з ладу

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Норм ліхтарик,але якби світив годин 5 на одному заряді.

Достоинства:
    Недорогий,малий,світить добре,швидко заряджається в авто.
    Недостатки:
    Години дві вистачає заряду.
    • Олександр

Сергій, можна уточнити: за ці ~2 години він повністю сідає, чи просто стає менш яскравим? Дякую.

• Сергій П***

Мій години 2 світить добре,потім поступово згасає.вмене є ще подібний то я по черзі працюю і заряджаю від авто.

• Еліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Не раджу брати, заряд тримає дуже погано.

• Продавец  VilliniShop

Якщо його заряджати блоком біля 5ват потужності , він буде нормально заряджатись і працювати . Після зарядок потужними блоками буде так як ви пишете

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Для своєї цінової категорії гарний ліхтар. Світить яскраво, світло можна направити як вперед, так і донизу. Швидко заряджається

Достоинства:
    Яскраво світить, швидко заряджається, після зарядки працює трохи більше двох годин, поворотний механізм гарно направляє промінь
    Недостатки:
    Мені не завжди вистачає двох годин роботи)
    • Продавец  VilliniShop

Дякуємо за відгук . Пісня 3-4х повних зарядів розрядів він вийде на 3+ години

• Олександр

VilliniShop, підкажіть, будь ласка, а навіщо робити повні цикли заряд–розряд?
      Я правильно розумію, що тут літій-іонний акумулятор, і це особливість саме цієї моделі?

• Юлія Г***

Гарний ліхтарик. Задоволена покупкою

• Сергей Т***

Отлично!

Дякуємо

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Акумулятор повне г***о, заря не тримає взагалі

Достоинства:
    Світить яскраво
    Недостатки:
    Розряджається за 10 хвилин роботи
    • Продавец  VilliniShop

Він не може працювати 10 хвилин . То фантастика . Всі такі дописи після перевірки товару видаляються бо це не відповідає дійсності ! Прохання направити товар на перевірку і продовжити спілкування з нашими менеджерами . Дякую

• Олександр П***

Так один норм АКБ з платою коштує дорожче ніж цей ліхтар! Що ти очікував від такого прайсу? Автономність і режими як у Fenix?

• Дмитро П***

1. Я зараз на полігоні, ліхтар купувався що вночі в лісі в туалет ходити, чеки коробки звісно викинув, якщо наспір можу зняти відео в реальному часі як він сідає.
      2. Я не маю знати скільки коштують плати, АКБ, БЗВП і БТР, я читаю опис товару, де чітко заявлені характеристики.

• Олександр К***

За свої гроші норм

Достоинства:
    Зручний, міцний ремінець, регулюється кут нахилу, 2 режими
    Недостатки:
    Слабий акум. Немає блочку до зарядки
  • Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дуже зручно, особливо коли в темряві повертаєшся додому, руки вільні, добре освітлює шлях.

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

На 20 хвл. вистачить! Акумулятор зеленого кольору без назви, поруч 18650 для порівняння.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    На довго не вистачить.
    • Василь

Розбирав я цей ліхтар,купляв в цього продавця,аккумулятор тут дуже поганий,перший час ще щось тягнув,далі взагалі декілька хвилин і все,а маса аккумулятора взагалі як би він з пластику)...замінив аккум на більш якісний 1200mah і наче не погано тримає,ціна ліхтарика придумана через гарний опис.

• Віталік

не знаю може вам не повезло, але в мене відразу стояв 18650 на 1200mAh, що мене дуже здивувало, оскільки в мене це вже другий такого типу ліхтарик, перший купував на сайті videx (TITANUM TLF-H04), то там стояв 14500, який я відразу замінив на 18650 самсунг 2600mAh. Головна їх "біда" це дуже повільна зарядка, орієнтовно 200-400mAh, тому акум з великою ємністю дуже довго буде заряджатися, хіба що не висажувати його в 0, а частіше по трохи підзаряжати.
      Вцілому світить "НА ВСІ БАБКИ"!

• Вадим Х***

Довго не тримає заряд

Гарний, світить добре

Достоинства:
    Працює
  • Вікторія Л***

Виконує свій функціонал

• Александр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Не відповідає заявленним характеристикам. Тримає світло одну годину. Не коштує своїх грошей

• Продавец  VilliniShop

Ліхтар повністю відповідає заявленим характеристикам , що підтверджено численними відгуками наших клієнтів та нашими спеціалістами . Якщо у вас є якісь проблеми з товаром ви завжди можете відправити його на сервісний центр і наші спеціалісти все перевірять . Якщо вам попався бракований товар то ми його залюбки замінимо . Дякуємо вам

• Александр

"Ліхтар повністю відповідає заявленим характеристикам , що підтверджено численними відгуками наших клієнтів"

Я 15 отзывов насчитал, тех, в которых покупатели пишут, что фонарик не держит заряд или слабо и мало светит.

• Сергей П***

Прожил 11 месяцев, после чего перестал заряжаться

Недостатки:
    Быстро помер
    • Продавец  VilliniShop

Доброго дня . Ви купили товар за 300 грн і мені зрозуміле ваше розчарування через 11 місяців зі скачками напруги в мережі . Але розуміючи всі ваші ємоціі скажу вам що товар повністю відповідає заявленим характеристикам і відпрацьовує з легкістю свій срок гарантії . А те що ви описуєте стається коли батарея лишається довгий час в стані глибокого розряду

• Дмитро В***

Границ налобниий фонарик

Достоинства:
    Швидко заряджається, дуже яскраве світло
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Не понятно сколько держит заряд,а светит хорошо

• Юрій Б***

Потрібна й зручна річ

• Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

вдома при вимкненні світла добре, мене влаштовує

Достоинства:
    Добре світить. Заряд тримається.
  • Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Працює хвилин 20, потім яскравість падає до мінімума. Через кілька зарядок яскравість почала падати майже до нуля вже через 2 хвилини.

Достоинства:
    Легкий та зручний
    Недостатки:
    Неякісний акумулятор, слабке світло
    • Продавец  VilliniShop

Вітаємо!В особистих повідомленнях надали інформацію щодо того,куди можна надіслати товар для перевірки на відповідність характеристик у СЦ.Надішліть товар за вказаною адресою,і ми зробимо усе можливе ,щоб вирішити ситуацію як найшвидше.

• Владимир С***

Ліхтарик мени дуже сподобався. Рекомендую

Достоинства:
    Два режими (далеко, близько переферійно), маленька вага, якісний ремінець, яскравий, магнітний тримач.
    Недостатки:
    Як на мене батарея швидко сідає