- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
Це найкращий крем від холоду і для дітей і для дорослих. У моєї дитини шкіра реагує на холод алергією. Після тижня користування цим стік кремом все пройшло. Головне не забувати за 20 хв до виходу на вулицю намазати обличчя)
- Достоинства:
- - Склад
- консистенція
- справді гарно захищає ніжну шкіру від холоду і вітру - Недостатки:
- - ціна (але за його якість я готова платити і замовляти знову)
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
Не вартує своїх грошей
Звичайний зайчик за 50 гривень працює так само - Таня Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
Приємний аромат.Легкий у використанні. Можна наносити безпосередньо перед виходом.
- Недостатки:
- Невиявила
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
В дитини дуже червоніли і горіли щоки після вулиці взимку, вдома ще пару годин були червоними. Замовила цей стік і приємно вражена, реально допомогає. Мастимо перед виходом і після морозу вдома щоки не горять, не червоніють . Рекомендую, але мабуть я забрала останній
- Достоинства:
- Реально захищає від холоду.
- Недостатки:
- Ціна.
Має солодкуватий аромат, мені не дуже, але це дрібниця.
- Алина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
Дуже зручно використовувати на вулиці, компактний, висувається одним рухом. Запах приємний, текстура жирна, але не залишає плівки. Дитині подобається.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
Товар чудовий, а от з доставкою щось довго Замовила 04.12 а прийшло лиш 10.12. Після оформлення замовлення, продавець не звʼязувався та не попереджав що доставка буде так довго
- Достоинства:
- Гарний товар
- Недостатки:
- Довго відправляли
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
Удобно стик использовать с маленьким ребёнком и при необходимости повторить на улице
- Юлия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
Гарний захист від холоду і вітру.
Зручний, маленький стік.
Дякую за швидку доставку , відповідальний продавець. - Мельник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
крутий стік ! зручно наносити дитині на щічки та губи ! Сама користуюсь ! Зволожує
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
Все чудово, приємний аромат
- Достоинства:
- Зручне використання
- Вероніка П***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
Товар прийшов зі зламаним стіком всередині. Звісно на пошті я подивилась лише ззовні упакування, дуже шкода. При відкриванні просто половина стіка залишається в кришці.
- Достоинства:
- Гарний продукт.
- Недостатки:
- Зламаний всередині.