- Герман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Длина шнурка: 105. Цвет: Молочный
Гарні шнурки. Замовляла молочного кольору. Якраз те що треба.
Окремий плюс продавцю. Швидко відпрацювали замовлення, зв'язалися та доставили.- Продавец Mr Stelki
Тетяна, щиро дякуємо Вам за ваш відгук)
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Длина шнурка: 105. Цвет: Белый
Дуже якісний товар. Консультант надав повну і вичерпну інформацію. Швидка доставка. Рекомендую.
- Продавец Mr Stelki
Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Длина шнурка: 105. Цвет: Белый
Дякую, хороший товар і добра якість
- Продавец Mr Stelki
Олександр, дякуємо за відгук, сподіваємось ще Вас знову побачити в нашому магазині )
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Длина шнурка: 105. Цвет: Белый
Швидка відправка . Доступний продавець . Хороша якість шнурків. Все сподобалося.
- Достоинства:
- Хороша якість шнурків .
- Продавец Mr Stelki
Юлія, дякуємо за відгук, раді що вам все підійшло)
- Шипіцина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Длина шнурка: 105. Цвет: Белый
Тепер легше одягати кросівки, краса і комфорт, замовлю ще чорні
- Достоинства:
- Дуже зручно, колір білосніжний
- Продавец Mr Stelki
Олена, дякуємо Вам за відгук, дуже приємно чути, що вам все сподобалось, чекаємо ще на Вас у нашому магазині)
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Длина шнурка: 105. Цвет: Белый
Магазин швидко відправив товар
- Достоинства:
- Хороша якість шнурків
- Недостатки:
- Затискачі погано тримають
- Продавец Mr Stelki
Катерина, дуже дякуємо за високу оцінку! Використовуйте із задоволенням :)
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Длина шнурка: 105. Цвет: Темно-синий
Дяккю все добре
- Продавец Mr Stelki
Олександр, дякуємо за відгук! Носіть із задоволенням.
- Донець О***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Длина шнурка: 105. Цвет: Желтый
Купила для дитячих кросівок. Гарний товар: яскраві, резинки добре тягнуться, дуже зручно, що є можливість самому відрегулювати довжину шнурків, фіксатори одягаються легко. Спочатку купила силіконові шнурки - взагалі не підійшли, бо сильно здавлювали ніжку. Цей варіант набагато кращий. Рекомендую.
- Достоинства:
- яскраві, регулюється довжина, гарно тягнуться
- Продавец Mr Stelki
Олеся, дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Вам все підійшло!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Длина шнурка: 105. Цвет: Черный
Шнурки отличные, зажимы крепкие. Доставка оперативная, отправили в тот же день
- Продавец Mr Stelki
Людмила, спасибо за отзыв!