Отзывы покупателей о Гра Sid Meier's Civilization V для ПК (Ключ активації Steam)

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS

Все швидко, все працює, замовив вже у вечері у не робочий час, і отримав через пʼятнадцять хвилин. Дякую. Рекомендую

• Богдан И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS

Все прийшло швидко , дякую вам

• Сергей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS

Швидко зв'язались. При проведенні оплати з моєї сторони була допущена помилка, через це покупка була затримана. Продавець проявив терплячість , за що дуже вдячний.

Достоинства:
    Професіоналізм , ввічливість, терплячість.
  • ыццц ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS
    • Общее впечатление

• Графика

• Геймплей

все дуже добре

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS
    • Общее впечатление

• Графика

• Геймплей

Перший раз купляв гру не через стім, тож трохи нервував але усе пришйло!(і головне шо працює))

Достоинства:
    Швидко і зі знижкож :P
  • Дмитро П***

Працює

Достоинства:
    Швидко зручно
  • Тарас Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS

Дуже класна гра. Запустилась через Steam. Правда реєструватись акаунт не хотів. Але я довів йому, що я не робот, порахував усі світлофори і сходи з пішохідними переходами. Шкода, що у грі нема української. Дякую магазину за оперативну покупку (протягом години). Рекомендую гру і магазин

Достоинства:
    Гра стара, але класна
    Недостатки:
    Сподіваюсь, що злітати не буде
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS
    • Общее впечатление

• Графика

• Геймплей

Ключ прийшов через годину, після початку робочого дня. Всього за 150 грн отримав видання "Gold Edition", що є навіть в якомусь плані неочікуваним подарунком, рекомендую.

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS
    • Общее впечатление

• Графика

• Геймплей

Заказал себе и другу, уже в 17:40, думал не прийдет, но в 20:00 пришло и мы в этот же день поиграли

Достоинства:
    Gold Edition, приятная цена
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS
    • Общее впечатление

• Графика

• Геймплей

Отримав, продавець надіслав ключ від Gold Edition , що за таку ціну ще приємніше

Достоинства:
    З моменту оплати і до активації гри 30 хв
  • Илья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS

Ключ підійшов, на розетці це навіть не вказано, але прийшла версія з всіма доповненнями, дякую продавцеві :) (але будьте уважні, бо я цього не ромів та чекав, магазин працює лише з 12:00 та до 18:00)

Достоинства:
    Ціна, зрозуміла інструкція як активувати, приємний бонус у вигляді усіх доповнень
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: Mac OS

Замовила ключ на гру у продавця, через 10 хвилин (ба навіть менше) він був в мене на ел.пошті і активувався без зайвих проблем. Порекомендувала продавця другу для сумісної гри, той також отримав свій жаданий ключ активації через декілька хвилин після підтвердження оплати. Дуже приємно те, що про надсилання ключів на пошту паралельно сповіщають у Вайбер, це дійсно допомагає зорієнтуватися)

Достоинства:
    Швидка доставка
    Якість
    Приємний сервіс і комунікація з покупцем