- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово
- Достоинства:
- Усе
Катерино, вітаємо!
Дякуємо, що Ви оцінили переваги нашийника WAUCAT Glamour та залишилися задоволені покупкою.
- Полина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Киці сподобалось
- Достоинства:
- Яскравий
- Недостатки:
- Не бачу
Добрий день, шановна Поліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUCAT Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Вита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Чудовий ошийник
Добрий день, шановна Віто! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Дмиртий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Товар соответствует описанию
Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою нашийника WAUDOG Glamour.
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Чудовий нашийник ,киця точно не загубиця,та колир приемний дякуемо всім Розетки та виробнику.
- Достоинства:
- Чудовий ,тоненький нашийник.
- Недостатки:
- Нема поки що
Добрий день, шановна Альоно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою.
- Юля Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ментоловый
Все підійшло добре. Спочатку кицька не хотіла вдягати а зараз не дає знімати
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою.
- Ангеліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Все чудово. Брала для киці вагою 4 кг, обхватом шиї 23 см. Розмір xxs ідеально підійшов) Тепер я спокійна за безпеку домашньої улюблениці)
- Достоинства:
- Колір як на фото, розмір співпадає із зазначеним у дописі, матеріал м'який, неприємних запахів немає
- Недостатки:
Добрий день, шановна Ангеліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Татьяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Граний ошийникдля кота. І адресник купувати не потрібно. Відправили швидко.
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний нашийник
- Достоинства:
- Програмне забезпечення
- Недостатки:
Добрий день, шановний Миколо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ментоловый
Самые удобные и хорошие ошейники. Спасибо
- Достоинства:
- Котам комфортно
- Недостатки:
Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою.
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Нашийник гарний,м'якенький.На мою думку габаритна застібка,але не критично,зато надійна.
При купівлі не подивилась уважніше,а прийшовши до дому,побачила,що нема дзвіночка,лишилось тільки кільце для нього,хоча ошийник був запакований.- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Не було дзвіночка
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour.
- Ганна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ментоловый
Замовляю не перший раз, дуже подобаеться
Добрий день, шановна Ганно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою.
- эва к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ментоловый
не заказывайте! товар присылают другой! отвратного качества!!! ошейник намного тоньше, какаято резинка приделана! у меня уже были ошейники этого производителя, поэтому знала что выбираю и заказываю. но то прислали это просто издевательство. а теперь мол чтоб они что то там выясняли я должна ехать и отправлять его обратно. а если я за городом живу?
Добрий день, шановна Єво! Дякуємо за зворотний зв'язок! Даний нашийник WAUDOG Glamour розроблений спеціально для котів. Оскільки вони більш волелюбні ніж собаки, і можуть зачепитися за щось під час прогулянки, вставка-резинка в нашийнику передбачена спеціально для таких випадків, щоб тварина могла безпечно звільнитися. Якщо Ви хотіли придбати нашийник без резинки, рекомендуємо звернути увагу на даний товар — ссылкаНашийник доступний до замовлення в різних розмірах, від XS до XL.
Ви можете оформити повернення товару через маркетплейс Rozetkа. Більше інформації Ви знайдете у розділі "Допомога – Повернення товару".
Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Желтухіна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ментоловый
Сподобалося, киці підходить, другий раз уже купуємо іншим кольором
Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Це єдиний ошейник, який подобається коту- не намагається його зняти, на відміну від попередніх. Виглядає добре, коту не заважає
- Достоинства:
- Гарно виглядає, кіт не намагається його зняти
- Недостатки:
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Киці пасує.
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Ганна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Перший раз брала для котика чорний, носить вже більше року ніяких зауважень, застібка на найменшій дірочці, але в мене і котик не великий. Тепер з'явилось кошеня вдома вирішила взяти ще один, звісно дірочки прийшлось доробити. Все гарно, подобаеться.
Добрий день, шановна Ганно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою! Рекомендуємо Вам звернути увагу на такий же нашийник у меншому розмірі — ссылкаВін підійде для улюбленця з обхватом шиї від 17 до 20 см.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ментоловый
Звичайний ошийник. Нічого особливого. Але якість непогана. Киці подобається))
- Недостатки:
Добрий день, шановний Артеме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ментоловый
Красивый ошейник,колокольчик сняла(звон на любителя).Медальон с Qr-кодом очень удобное изобретение))
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Ошийник гарний, якісний, є дзвіночок і резиночка. Але колір сильно відрізняється.
Добрий день, шановна Валентино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Хорошее качество, отличная цена, отправили быстро, нам нравится, коту тоже.
- Достоинства:
- Хорошее качество товара, невысокая цена.
- Недостатки:
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Желтухіна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Чудовий нашийник для котів. Нам личить ;)
Представник постачальникаДобрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок і гарне фото улюбленця! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Чудовий нашийник, не красить шерсть, як написано у декількох відгуках. Може не треба мочити. Хоча у нас після дощу не покрасило. Колір просто вау, на чихуахуа підійшов довжиною на 22-30 см. Але собака швидко відірвала дзвоник. Qr код наче не заважає їй, зняти не пробує.
- Достоинства:
- Колір, не красить шерсть, собачці подобається.
- Недостатки:
Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Чудовий нашийник. Півтора місяця був використанні. Трохи переробили дірочки, бо був завеликий для кошеняти. І часом піджимали тримач для дзвіночка. Якістю повністю задоволені і ми і котик.
Нашого розбійника було легко знайти що на дереві, що за дверима.....- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Трохи завеликий для шиї кошенят
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Алла Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дивно, але для моєї дорослої кішки виявився завеликим, навіть на саму ближню позначку. Між ним і шиєю в мене пролазить ледь не долоня, і при бажанні кицька його швидко знімає.
Купувала раніше цієї тм ошийники, таких проблем не було. Тому навіть незадумуючись зірвала всі етикетки. Спочатку подумала, що помилилась і купила собачий, бо на етикетці, судячи з фото - собачий xxs. Проте в описі все ж котячий ошийник, можливо найменший розмір йде як котячий. В будь-якому разі, гроші на вітер.- Достоинства:
- Нормальна якість за таку ціну
- Недостатки:
- Виявився завеликим для дорослої кішки
Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний нашийник WAUDOG Glamour не виправдала ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості нашийника, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Повелася на гарні відгуки та лояльну ціну. Ошийник фарбується, фарба плавиться та злазить. Якість товару жахлива.
- Достоинства:
- Широкий вибір кольорів
- Недостатки:
- Фарба злазить та фарбує хутро, жахлива якість
Добрий день, шановна Валеріє! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам шкода, що даний нашийник WAUDOG Glamour не виправдав ваших очікувань. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Марина Р***
Вы купали кота/кошку в этом ошейнике или как? Просто у всех положительные отзывы, а тут такое...
Я серьёзно спрашиваю. Просто хотела своей кошке⬛ тоже взять такой, а теперь ужаснулась, когда увидела Ваши фото! Кошмар какой-то...
Так, а кожа всё таки натуральная или и тут обман?
Спасибо. - Представник постачальника
Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за запитання! Даний нашийник WAUDOG Glamour виготовлений з натуральної шкіри.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Купили ошейник желтого цвета, качество очень классное, ошейник действительно кожаный, кошка носит его с комфортом, не чешется как от предыдущих, тактильные ощущения приятные когда его берешь в руку. Заказали еще один розовый для разнообразия, производитель умничка!!!
- Достоинства:
- Качество
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Якість нашийника пречудова!
Представник постачальникаДобрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою.
- AnastasyaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Гарний, легко вдягається. Кіт не може його зняти і загубити. Не фарбується
- Достоинства:
- Не розстібається
Представник постачальникаДобрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Якісний шкіряний нашийник, коту подобається, ходить у ньому з задоволенням. І виглядає більш імпозантно. Біля замка резиново-тканинна вставка, вже тричі захистила кота при зачепленні за сітку - перший раз розірвалася, двічі завдяки властивості розтягуватися нашийник стягувався через голову. Можна сміливо рекомендувати до використання
- Достоинства:
- Якість, продуманий функціонал
- Недостатки:
Добрий день, шановний Євгенію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою.
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Размер подходит на кота, удобный, классный не большой адресник с кодом
- Достоинства:
- Размер, выбор цветов, адресник, мне все понравилось)
- Недостатки:
- Коту пока не понравилось))) но дело привычки. Колокольчик в итоге сняли- раздражает всех)))
Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошо подходит для кота, кончик ремешка можно засунуть в место крепления звоночка и адресника, код-крутая штука, и размер самого кругляшка не большой, что радует. Всё подошло, всем довольна)
- Достоинства:
- Размер, выбор цветов, адресник, мне понравилось)
- Недостатки:
- Коту пока не понравилось)) но дело привычки, звоночек потом думаю снимем, когда надоест))))
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший ошейник, по размеру идеально на котика. Шлейку можно спрятать в металическую штучку куда цепляются звоночек и адресник. С кодом очень удобно и практично, сам кругляшок не большой что радует)
- Достоинства:
- Размер, адресник, выбор цветов, я довольна)
- Недостатки:
- Кот пока не доволен, но дело привычки)) звоночек может надоесть, потом если что можно снять)
Добрий день, шановна Аліно! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Пройшло декілька днів і наша киця звикла))
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Уже наділа на кицю, 4місяці, підійшов ідеально, дзвіночок її лякає то поки його зняла, я дуже задоволена, і киця звикне
- Достоинства:
- Дуже гарний і стильний
- Недостатки:
- Не виявила