- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Khaki
Дуже гарний колір.
- Достоинства:
- Колір, якість
- Продавец SH Group
Дякуємо за Ваш відгук! Дякуємо, що поділилися враженнями про колір. Чекаємо на Ваші наступні замовлення!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Grey-Blue
Чохли гарні, підійшли ідеально.
Відправили швидко.- Достоинства:
- Якість, гарні кольори.
- Продавец SH Group
Дякуємо за Ваш відгук! Приємно, що чохли підійшли і Ви задоволені швидкістю відправки. Завжди намагаємося забезпечити швидке та зручне обслуговування. Чекаємо на Ваші наступні замовлення!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Grey-Blue
За такі маленькі кошти ...і гарної якості ...ну щось нереальне...
Дуже гарний чохол...колір відповідає кольору на фото ...підійшов ідеально...надіслали швидко...дуже задоволена. Дякую))))- Достоинства:
- Матеріал, колір, якість
- Продавец SH Group
Ми раді, що у Вас залишилося тільки позитивне враження після покупки в нашому інтернет-магазині, і асортимент наших товарів Вам припав до душі! Обов'язково передамо Ваші теплі слова всьому колективу - адже це найкраща оцінка нашій праці. Дякуємо за відгук!
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Green
Чохол, гарний,колір точно такий як на фото навіть краще. Був нюанс, менеджери магазину, швидко вирішили питання
- Достоинства:
- Якість,швидкість,ціна
- Продавец SH Group
Дякуємо за такий чудовий відгук, нам дуже приємно, що Вам сподобався наш товар. Сподіваємося чохол довго Вам прослугує!
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Lilac
Якість гарна. Приємний на дотик
- Достоинства:
- Ціна, якість