- Лілія І***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 45 x 170
Якісні! Баланс між ціною та якістю - дуже задоволені! Дякую продавцю/виробнику!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Темно-синий. Размеры (ШхВ): 50 x 170
Супер, продавець топ
- Достоинства:
- Якісні
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Темно-синий. Размеры (ШхВ): 51x170 cм
Супер, продавець топ
- Достоинства:
- Якісні
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 65 x 170
Рулонні штори гарної якості, все сподобалось, рекомендую!
- Єлизавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 62 x 170
Супер якість, в користуванні уже майже рік!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 72 x 170
Сподобалась якість як самих ролетів так і фурнітури, маленькі фішечки добре покращують юзабельність. Наприклад віджимне кріплення яке дозволяє зняти ролет не відкручуючи кріплення від вікна. Єдине що б можна було додати це кріплення на вікно що відКривається безсаморізне. Не люблю прикручувати ролети саморізами до вікна. Але наче червоний двосторонній скотч тримає і так.
- Достоинства:
- Якість, зручність
- Недостатки:
- Нічого суттєвого
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 99 x 170
Большое спасибо менеджеру Виктории! Сразу позвонила и во всём помогала!
- Достоинства:
- Пришло всё в комплекте.Легко прикрепить и пользоваться. Свет не пропускают.
- Недостатки:
- Недостатков нет
Замовляли такі штори в червні 2024 р. Якість супер, в експлуатації не підводять, легко встановлювати. Хороший блекаут ефект.
- Достоинства:
- Щільність, якість
- Недостатки:
- У комплектації не було шурупів
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 93 x 170
Все підійшло, якість супер. Дуже сподобалось спілкування з менеджером Вікторією, дуже ввічлива та приємна дівчинка. Велике Вам дякую.
- Достоинства:
- Кваліфікований персонал та якісний товар.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Пол Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 71 x 170
Excellent product exactly as advertised, and victoria at the company very helpful.
- Достоинства:
- Easy to assemble
- Недостатки:
- Delivery packaging could be a little thicker, like some more cardboard around to protect, though mine did arrive all OK.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 59 x 170
Хороша якість, чудовий сервіс! Рекомендую!
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Цветана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Кремовый. Размеры (ШхВ): 90 x 170
Вдячна за миттєвий відгук, консультацію та якісні штори з повною комплектацією
- Достоинства:
- Чудовий сервіс, якісні штори
- Недостатки:
- Артем Є***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 77 x 170
чудовий продавець-консультант: все детально пояснили, допомогли з вибором, надіслали швидко. А також надіслали гарну відео-інструкцію монтажу, все з легкістю установив сам. Покупкою задоволений, рекомендую!
- Достоинства:
- чудові якісні штори, гарний сервіс
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 165 x 170
Ролета з якісного матеріалу, після замовлення зі мною зв'язався продавець, все детально пояснив. Гарний сервіс.
- Достоинства:
- Гарна і якісна ролета
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 75 x 170
Дуже гарне обслуговування. Оперативна і професійна консультація.Величезна подяка консультанту Вікторії.
- Достоинства:
- Гарні ролети, які легко встановлюються, Не пропускають світла
- Недостатки:
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Капучино. Размеры (ШхВ): 32 x 170
Замовляю тут ролети вже вдруге. Чудові, не пропускають світло, легко встановлюються, чудова ціна і якість. Особливо сподобалось обслуговування. Дуже зручно, що додатково прислали у вайбер допоміжну інструкцію по деталям, тому проблем із встановленням не виникло. Замовлятиму ще на інші кімнати
- Достоинства:
- Чудові ролети, не пропускають світло, легко встановлюються, чудова ціна, якість, обслуговування на вищому рівні.
- Недостатки:
- Катерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 125 x 170
Бажаю успішних продажів.
- Достоинства:
- Дуже якісні ролети. Гарно в білому кольорі виглядають на вікні. Абсолютний захист від сонця та світла. В нас сонячна сторона, тому літом ці ролети просто спасіння. Не вперше замовляю саме в цього продавця. Дуже задоволена як якістю так і гарним обслуговуванням. Всім раджу купувати такі ролети та саме в цього продавця.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Никита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Капучино. Размеры (ШхВ): 125 x 170
Отличные шторы. Качество на высоте. Девушка менеджер подробно рассказала о товара и даже прислала видео с установкой. Спасибо большое
- Достоинства:
- Качество
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Кремовый. Размеры (ШхВ): 125 x 170
Чудова якість, легкість при монтуванні. Також мушу відмітити, що продавець ввічливо проконсультував та допоміг із вибором. Доставка вчасна.
Дякую менеджеру Вікторії!- Достоинства:
- Не пропускає світло
- Недостатки:
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Капучино. Размеры (ШхВ): 46 x 170
Придбали штори, все норм. Швидко виготовили і доставили. Менеджер Вікторія увесь час була на зв’язку (від виготовлення до встановлення). Надіслала відео з рекомендаціями по установці. Проблем з кріпленням не було. Рекомендую цього продавця і самі штори.
- Достоинства:
- Не пропускаюить світло
- Недостатки:
- Поки немає
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Розовый. Размеры (ШхВ): 110 x 170
Дуже сподобалися)) рекомендую.
- Достоинства:
- Не пропускають світла.
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Зеленый. Размеры (ШхВ): 72 x 170
замечательный продавец
всё объяснила) качество радует тай даже от знакомого мастера при установке критики небыло- Достоинства:
- много
- Недостатки:
- нету
- UriyОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 59 x 170
Гарний сервіс.
Штори легко встановити, світло не пропускають.
Рекомендуюю.- Достоинства:
- Ціна, українське виробництво
- Недостатки:
- Непомічено
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Темно-серый. Размеры (ШхВ): 49 x 170
Ролети доброї якості. Прості в монтуванні. Швидко зв'язалися та відправили замовлення.