Отзывы покупателей о Рулонные шторы блэкаут Decoharm 40x170 см Темно-серый

• Лілія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 45 x 170

Якісні! Баланс між ціною та якістю - дуже задоволені! Дякую продавцю/виробнику!

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Темно-синий. Размеры (ШхВ): 50 x 170

Супер, продавець топ

Достоинства:
    Якісні
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Темно-синий. Размеры (ШхВ): 51x170 cм

Супер, продавець топ

Достоинства:
    Якісні
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 65 x 170

Рулонні штори гарної якості, все сподобалось, рекомендую!

• Єлизавета М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 62 x 170

Супер якість, в користуванні уже майже рік!

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 72 x 170

Сподобалась якість як самих ролетів так і фурнітури, маленькі фішечки добре покращують юзабельність. Наприклад віджимне кріплення яке дозволяє зняти ролет не відкручуючи кріплення від вікна. Єдине що б можна було додати це кріплення на вікно що відКривається безсаморізне. Не люблю прикручувати ролети саморізами до вікна. Але наче червоний двосторонній скотч тримає і так.

Достоинства:
    Якість, зручність
    Недостатки:
    Нічого суттєвого
  • Вячеслав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 99 x 170

Большое спасибо менеджеру Виктории! Сразу позвонила и во всём помогала!

Достоинства:
    Пришло всё в комплекте.Легко прикрепить и пользоваться. Свет не пропускают.
    Недостатки:
    Недостатков нет
  • Єлизавета М***

Замовляли такі штори в червні 2024 р. Якість супер, в експлуатації не підводять, легко встановлювати. Хороший блекаут ефект.

Достоинства:
    Щільність, якість
    Недостатки:
    У комплектації не було шурупів
  • Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 93 x 170

Все підійшло, якість супер. Дуже сподобалось спілкування з менеджером Вікторією, дуже ввічлива та приємна дівчинка. Велике Вам дякую.

Достоинства:
    Кваліфікований персонал та якісний товар.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Пол Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 71 x 170

Excellent product exactly as advertised, and victoria at the company very helpful.

Достоинства:
    Easy to assemble
    Недостатки:
    Delivery packaging could be a little thicker, like some more cardboard around to protect, though mine did arrive all OK.
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 59 x 170

Хороша якість, чудовий сервіс! Рекомендую!

Достоинства:
    Хороша якість
  • Цветана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Кремовый. Размеры (ШхВ): 90 x 170

Вдячна за миттєвий відгук, консультацію та якісні штори з повною комплектацією

Достоинства:
    Чудовий сервіс, якісні штори
  • Артем Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 77 x 170

чудовий продавець-консультант: все детально пояснили, допомогли з вибором, надіслали швидко. А також надіслали гарну відео-інструкцію монтажу, все з легкістю установив сам. Покупкою задоволений, рекомендую!

Достоинства:
    чудові якісні штори, гарний сервіс
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 165 x 170

Ролета з якісного матеріалу, після замовлення зі мною зв'язався продавець, все детально пояснив. Гарний сервіс.

Достоинства:
    Гарна і якісна ролета
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 75 x 170

Дуже гарне обслуговування. Оперативна і професійна консультація.Величезна подяка консультанту Вікторії.

Достоинства:
    Гарні ролети, які легко встановлюються, Не пропускають світла
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Капучино. Размеры (ШхВ): 32 x 170

Замовляю тут ролети вже вдруге. Чудові, не пропускають світло, легко встановлюються, чудова ціна і якість. Особливо сподобалось обслуговування. Дуже зручно, що додатково прислали у вайбер допоміжну інструкцію по деталям, тому проблем із встановленням не виникло. Замовлятиму ще на інші кімнати

Достоинства:
    Чудові ролети, не пропускають світло, легко встановлюються, чудова ціна, якість, обслуговування на вищому рівні.
  • Катерина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 125 x 170

Бажаю успішних продажів.

Достоинства:
    Дуже якісні ролети. Гарно в білому кольорі виглядають на вікні. Абсолютний захист від сонця та світла. В нас сонячна сторона, тому літом ці ролети просто спасіння. Не вперше замовляю саме в цього продавця. Дуже задоволена як якістю так і гарним обслуговуванням. Всім раджу купувати такі ролети та саме в цього продавця.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Никита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Капучино. Размеры (ШхВ): 125 x 170

Отличные шторы. Качество на высоте. Девушка менеджер подробно рассказала о товара и даже прислала видео с установкой. Спасибо большое

Достоинства:
    Качество
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Кремовый. Размеры (ШхВ): 125 x 170

Чудова якість, легкість при монтуванні. Також мушу відмітити, що продавець ввічливо проконсультував та допоміг із вибором. Доставка вчасна.
    Дякую менеджеру Вікторії!

Достоинства:
    Не пропускає світло
  • Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Капучино. Размеры (ШхВ): 46 x 170

Придбали штори, все норм. Швидко виготовили і доставили. Менеджер Вікторія увесь час була на зв’язку (від виготовлення до встановлення). Надіслала відео з рекомендаціями по установці. Проблем з кріпленням не було. Рекомендую цього продавця і самі штори.

Достоинства:
    Не пропускаюить світло
    Недостатки:
    Поки немає
  • Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Розовый. Размеры (ШхВ): 110 x 170

Дуже сподобалися)) рекомендую.

Достоинства:
    Не пропускають світла.
  • Дмитрий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Зеленый. Размеры (ШхВ): 72 x 170

замечательный продавец
    всё объяснила) качество радует тай даже от знакомого мастера при установке критики небыло

Достоинства:
    много
    Недостатки:
    нету
  • Uriy
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 59 x 170

Гарний сервіс.
    Штори легко встановити, світло не пропускають.
    Рекомендуюю.

Достоинства:
    Ціна, українське виробництво
    Недостатки:
    Непомічено
  • Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Темно-серый. Размеры (ШхВ): 49 x 170

Ролети доброї якості. Прості в монтуванні. Швидко зв'язалися та відправили замовлення.