- Мар'яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Чудова знахідка для молодої матусі.Брала на подарунок, дуже задоволені!!!
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Повністю виправдовує свою вартість. Все працює.
- РоксоланаОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Відносна задовільняє. Хороший пристрій за такі гроші. Хоча не ловить на зазначену в описі відстань 300 м
- Достоинства:
- Легка в користуванні
- Недостатки:
- Не відповідає опису радіус дії
- Сергей.Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Хорошая видеоняня.
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Користуємось цією відеонянею вже певний час — дуже задоволені. Зображення чітке і вдень, і вночі, звук передається без затримок, що дає спокій, коли дитина спить в іншій кімнаті. Великий зручний екран, є датчик температури та двосторонній зв’язок — можна навіть заспокоїти малюка голосом. Окремий плюс — камеру можна живити від павербанку, а в комплекті одразу два блоки живлення, що дуже зручно. Сигнал стабільний і добре ловить на пристойній відстані. Для своєї ціни чудовий помічник для батьків
- Достоинства:
- Ловить на великі відстані, має два блоки живлення в комплекті, екран тримає заряд приблизно 3-4 години
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
В цілому дуже добра камера, знімає як днем, так і вночі (без освітлення, тобто там є і інфрачервона камера). Крім відео транслює звук (чутливість регулюється, а можна звук і взагалі вимкнути). Для камери йде блок живлення від мережі, але при бажанні можна докупити кабель USB - DC 3.5x1.35 (такі часто використовують із зубними щітками), і тоді камеру можна живити від павер-банку. Від одного заряду павер-банку на 10 тис. в мене камера працювала 2-3 ночі.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец sMall
Дужє дякуємо за відгук
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Загалом відеоняня непогана. Екран передає картинку та звук якісно, заряда екрана вистачає на довго.
Але при покупці думала що камера, яка залишається біля дитини, також бездротова, або хоча б підключається до павер банка, але ні. Нажаль тільки класична розетка- Достоинства:
- Загалом добре
- Недостатки:
- Блок з камерою від розетки
- Олександр Б***
Насправді камеру МОЖНА підключити до павер-банку (я купив таку ж відео-няню). Для цього треба придбати кабель USB на DC 3.5x1.35 (в зубних щітках такі використовуються). І все працює, енергії камера бере не так вже й багато, від повербанка на 10 тис. може працювати від 2 до 3 ночей.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Все чудово
- Продавец sMall
Дякуємо, Олександре, за ваш відгук!
Раді, що відеоняня виправдала ваші очікування.
Бажаємо комфортного використання та спокійного догляду за малюком!
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
В користування вже декілька днів, незамінний девайс. Все працює добре. Доставка теж була швидка)
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Дуже зручна річ, рекомендую
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Шикарне диво-око для спостереження за малюком!
Зручне кріплення до будь-якої поверхні, камера дійсно передає якісне зображення.
Монітор рілі автономний і може працювати довгий час без підзарядки (5 годин точно, більше просто не перевіряли)
Якість і чіткість звуку, яка передається на монітор, також файна - плач малюка одразу чутно дуже зручним є світлове зображення сили плачу.
Окремий плюс - це нічний режим - зображення чітке і зрозуміле.
Загалом - одні плюси і все топчик!
Окрема дяка продавцю за швидку відправку- Достоинства:
- Якість зображення, якість звуку, нічний режим, автономність дисплею.
Дякуємо за відгук)
- Іванна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Дуже зручна відеоняня, користуємось вже довго, картинка і звук якісні, достатньо далеко можна відійти з монітором.
- Продавец sMall
Дякуємо, Іванно, за ваш відгук!
Нам дуже приємно чути, що ви задоволені відеонянею Baby Monitor SM-35 і вона виправдала ваші очікування.
Бажаємо вам і вашій родині спокою та комфорту! Якщо у вас виникнуть додаткові питання або буде потрібна допомога — завжди раді допомогти.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Дуже кайфова штук. Картинку передає в достатньо високій якості, нічний режим теж не може не радувати, чітко чутно всі звуки малюка, екран має власну акб, тому можна носити його з собою.
- Достоинства:
- якість, нічний режим, звук, портативність
- Продавец sMall
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені якістю, нічним режимом та портативністю пристрою. Нам приємно, що він відповідає всім вашим вимогам для моніторингу малюка, і що ви можете без проблем використовувати його в будь-якому місці. Ваша задоволеність для нас дуже важлива! Якщо у вас є ще питання чи зауваження, ми завжди готові допомогти.
- Юля Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Вітаю, я брала відео няню на подарунок, але людина, які я подарувала її казала що дуже зручно в користуванні.
- Продавец sMall
Юлія, дякую за ваш відгук) приємного користування
- Дорохин И***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Замовляли в інтернеті , дуже швидко доставили , комплектація 10/10
Зручність у використанні 10/10- Достоинства:
- Зручна
Дякую за відгук)
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Користуємося даною відеонянею вже 3 місяці - повністю задоволені. Було питання з пошуком USB шнура до павербанку, але продавець допоміг підібрати.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Користуюсь вже півтора роки і з впевненістю можу сказати, що це найкраща покупка, яку я зробила за все своє материнство. Річ супер зручна. Ти спокійно можеш займатися своїми справами, підглядаючи за малявкою. Більше не треба прислухатися і гадати, почулось тобі чи ні. Ще дуже круто, що є функція двостороннього зв’язку. Якщо дитина прокинулася можна затиснути кнопку і заспокоювати, поки біжиш до неї. Рекомендую без зайвих вагань.
- Достоинства:
- Зручність. Простота у використанні. Функція двостороннього зв’язку
- Продавец sMall
Дуже вдячний вам за такий відгук) приємного користування пристроєм )
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Була вже в використанні дана модель, тому не вагаючись замовили таку саму. Дуже хороше покриття відстані між камерою та екраном, можна слідкувати за дитиною, яка в будинку, знаходячись на вулиці.
Чудово! приємного користування)
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Купував на подарунок. Доставили швидко, власники казали що працює добре і що зручно коли дитину залишають саму в кімнаті
- Алёна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Купувала відео няню,вона поїхала в подарунок у Німеччину .Сама не користувалась тільки перевірила при отриманні.Власники задоволені ,дитині майже 2 місяці нарікань ніяких не було)Ціна ,якість не підводить ,маю надію ,що так буду в на далі)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Відеоняня проста у використанні, все зрозуміло і без інструкції, якість зображення нормальна, навіть у темряві.
- Достоинства:
- Великий екран, просте керування,батьківський блок працює від мережі і від акумулятора
- Недостатки:
- Камера працює тільки від мережі
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Купили цю няню в кінці липня, нарікань не було, чудово працювала, за свої кошти чудова.
Але зараз стала дуже швидко сідати батарея в моніторі, максимум час роботи і все!
Тепер треба ходити по дому з зарядним шнуром. До цього була няня цієїж фірми, півтора року відпрацювала і все було супер.
Якщо б знала, що акамулятор протримається всього 7міс, однозначно не брала би цю…- Достоинства:
- Великий екран, звук без шипіння
- Недостатки:
- Стала сідати дуже швидко.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый
Купували на подарунок, все підійшло, товар чуловий!
Рекомендую магазин)- Достоинства:
Зображення чітке, звук хороший
Заряд тримає добре
Купувала на подарунок
Довго дякували- Достоинства:
- Недостатки:
- Що камера працює тільки від живлення
- Продавец Для Всех
Дякуємо за відгук. Камера також може працювати від павербанку, але для цього потрібно додатково придбати кабель Power Plant.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Для ВсІх. Цвет: Белый с черным
Хочу доповнити свій попередній відгук, оскільки в камері була несправність тож продавець замінив по гарантії на нову, зараз все працює чудово, гарна якість зображення, добре чути дитину, немає тих несправностей що були з самого початку в попередній відеоняні, дякую велике!!!!
- Достоинства:
- Працює в темряві, гарний звук і зображення
Дякуємо Вам за відгук.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Для ВсІх. Цвет: Белый с черным
Камера спочатку працювала задовільно, нажаль не вдавалося приблизити камеру, налаштування не застосовувалися, але то не страшно, можна було обійтися встановивши камеру на потрібну висоту, але ось вже через 3 місяці роботи екран пішов смугами , практично не можна роздивитися що відбувається на екрані(((
- Достоинства:
- Працює на заряді певний час
- Продавец Для Всех
Гарантійний термін відеоняні 6 місяців. Якщо немає зовнішніх пошкоджень, вона не падала ви можете надіслати нам для рішення щодо заміни або ремонту.
- Продавец Для Всех
Повідомте будь ласка номер , чи на кого оформлялося замовлення.
- Грищенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Для ВсІх. Цвет: Белый с черным
Дуже класна річ! Купили 1,5 року тому, зараз купила ще одну на подарунок. Дуже добрий звук, довго тримає батарея монітору, що мені було важливо. Добрий звʼязок на відстані.
До цієї моделі була моторола та филипс, зовсім не тримали заряд, від розетки не відходили.- Достоинства:
- Звук, заряд монітора, ціна, якість.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Для ВсІх. Цвет: Белый с черным
Дуже задоволені товаром, користуємось місяць. Малюка добре видно, в тому числі і в темноті. Можна наближати зображення і регулювати гучність. Батьківський блок добре тримає заряд.
- Достоинства:
- Якість зображення, нічний режим, довготривалий заряд.
- Недостатки:
- Камера повинна бути підʼєднана до розетки, але це дрібниці.
- Продавец Для Всех
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Для ВсІх. Цвет: Белый с черным
Вартісна річ. Ніяких нарікань. Користуємось вже рік і вдень і вночі. Бачимо, чи з дитиною все гаразд, і не біжимо одразу як чуємо найменший звук (інколи просто уві сні говорить, чи вкладає свою іграшку спатки).
- Достоинства:
- Якість зображення, звуку. Компактність, довготривала автономна робота батьківського екрана. Робота екрана також від акумулятора.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Для Всех
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Для ВсІх. Цвет: Белый с черным
Одна із найкорисніших речей для батьків, реальний помічник під час дитячого сну. Всім рекомендую! Продавець
- Достоинства:
- Якість відео, мікрофона, батарея в дисплеї
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Для ВсІх. Цвет: Белый с черным
Чудова камера, добре видно малечу навіть вночі, якісний звук, точно показує температуру в кімнаті. Товаром задоволені.
Дякуємо, за відгук.
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Для ВсІх. Цвет: Белый с черным
УВАЖНО!!! СТАВЛЮ ВІДГУК ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ТРИВАЛОГО ВИКОРИСТАННЯ!!!
Користуюсь більше 1 ріку. Купував ще за 2000грн
Перед цим був інший. Це вже 3тій!
Дуже хороший помічник. Екран яскравий, але не цифровий за ці гроші!
Чути дитину добре. В ночі також видно нормально.- Достоинства:
- Хороший помічник!
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Для Всех
- Потемський В***Отзыв от покупателя. Продавец: Для ВсІх. Цвет: Белый с черным
хороша камера і якість, не пошкодував про покупку
- Достоинства:
- хороша якість в день і в ночі
- Недостатки:
- живлення камери лише від розетки
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Для ВсІх. Цвет: Белый с черным
Остались довольны покупкой. Оперативная отправка товара. К самому девайсу вопросов нет, в двухэтажном доме ловит связь с любой точки дома и двора. Качество картинки не идеальное, но видно нормально ночью и днём. Как по мне слабовата батарея родительского блока, но не критично. В целом рекомендую, свои функции выполняет отлично.
- Продавец Для Всех
Благодарим Вас за отзыв.