Отзывы покупателей о Влажный корм для собак Savory со вкусом говядины 800 (г)

Оценка пользователей 4.88/5
  • Ілона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г

собаці подобається

• Константин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 200 г

Чудово

• Светлана А***

Чудовий корм, нашому французькому бульдогу підійшов на відмінно, беручи до уваги , що собаня дуже алергічна.

Достоинства:
    Ціна- якість
    Недостатки:
    Відсутні

Дякуємо, що обрали Savory! Раді, що вашому французику смакує! Нехай кожна порція приносить лише користь і задоволення.

• Константин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес 1 шт: 200 г

Супер! Рекомендую!

Щиро вдячні за рекомендацію! Savory Gourmand – це вишуканий смак і щоденна турбота в кожній порції.

• Алла

Отличный корм, собака ест с удовольствием. Хорошая цена по акции

Достоинства:
    Качественный продукт
    Недостатки:

Дякуємо за відгук! Вологий корм Savory Gourmand створено, аби поєднати гастрономічне задоволення з турботою про здоров’я улюбленця. Нехай смакує!

• Алла

Отличные консервы, собака ест с удовольствием

Достоинства:
    Якість і акційна ціна
    Недостатки:

Щиро вдячні за довіру! Нехай кожна порція Savory буде джерелом здоров’я і хвостатого задоволення.

• Алла

Чудовий корм, собаня їсть із задоволенням, алергії немає

Достоинства:
    Гарний склад
    Недостатки:

Щиро дякуємо за довіру! Savory Gourmand з яловичиною — це джерело натурального білка та смаку, що дарує справжнє задоволення з кожною порцією.

• Марія

Чіхуахуа годую вже не перший рік, перейшли з натуралки. Раніше були часто проблеми з животом, на цьому корму все супер.

Достоинства:
    Корм холістик
  • Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 400 г

Корм супер, моя мопсюня їсть з великим задоволенням!

• Володимир

Якісний корм, класу холістик, гарна консистенція, собаки їдять суперово )

• Юлія К***

Замовила 2 банки по 800 грам, одна прийшла нормальна, друга відкрита, з неї витікала рідина, написала в бот, реакції 0, не дуже хочеться платити гроші за товар який я викину.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Валентина Г***

Вітаю!

А навіщо ви пакуєте саме так? Майже пуста коробка, ви начиняєте її картонкою щоб вона типу важила більше? Чи меншої не було ?

Товар гарний, але якось не зрозуміле пакування.

• Артем К***

Дуже достойна консерва

• Тетяна Я***

Мій йорк обожнює цей корм. Часом не хоче їсти сухий, а вот консерва саме то)

• Віталій С***

Собаке очень нравится

• Денис Г***

Шпицу нравится) завтракает отлично

• Руслан М***

Пацики були у захваті, їли аж за вухами тріщало!

Достоинства:
    Пацикам сподобалось.
    Недостатки:
    Швидко з'їдається:)
  • Олена Б***

Беру постійно, коли акція, для французького бульдога. Все подобається! Рекомендую.

Достоинства:
    Консистенція, склад, аромат
  • Анна О***

Моїм чухам дуже сподобався

• Тимур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 200 г

Отличный товар

Достоинства:
    Цена, качество

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Savory! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: lick&bark. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 100 г

Спасибо продавцу за быструю доставку и за качество товара ! Рекомендую !

Достоинства:
    Сервис на уровне
  • Маргарита С***

Якісний корм з приємним запахом, як у звичайного паштету. Йорку дуже сподобався, хоча їй всі вологі корми для дорослих собак Savory сподобалися.

Достоинства:
    Якість, запах, смак

• Ганна Г***

Корм классный, очень по виду о консистенции похож на тушенку, с кусочками мяса. Собака сначала ела только его, но от 1 банки отказалась, и больше не ела. К качеству претензий нет - просто наш пес предпочитает больше сухие корма, консервы не признает. Вцелом могу смело рекомендовать.

Достоинства:
    хороший состав, вкусно судя по аппетиту собаки
    Недостатки:
    не обнаружено.

• Антон Ш***

Покупали на пробу для шпица, этот корм понравился

Достоинства:
    Выглядит натурально, сабаке нравиться
    Недостатки:
    Пока не обнаружил