- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Класний м'ячик. Швидка доставка
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Якісний м'ячик, як раз такий як я і хотіла
- Достоинства:
- Пружний м'ячик
- Продавец CHAMPS
Світлана,дякуємо за довіру та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції ! Гарного користування!
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Замовила цей м'ячик, багато було відгуків, що він помірно м'який. А це просто пластмаса.
І так як я замовляла товар не один. А ще інші речі, саме м'ячика не було у коробці. Я 2 тижні розбиралася з питанням коли мені відправлять м'ячик. А потім, ще і ще і ще .. годували обіцянками сьогодні сервіс на 0. На пошті я з дитиною прочекала пів години поки вияснювали, що я їх не обмаюю, і не має м'ячика в наявності...Потім я тиждень чекала, поки мої гроші зарахують на їхній рахунок. Короче, що товар, що сервіс не найкращох якості.
Потім вислали мені той м'ячик за їхній рахунок і з вибаченням. Але очікування і потреби отримати вчасно мене розчарували....а також якість не жорстка, а просто пластмаса! Не рекомендую! І якщо виконувати вправи з ним на підлозі, він весь час вислизкує...- Продавец CHAMPS
Марія,перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Питання було вирішено, товар повторно відправлено за наш рахунок. Ваш відгук врахуємо для покращення сервісу та контролю якості.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Красный
Классный мячик, приятные иголки.
- Продавец CHAMPS
Сергій,дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Рита Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Синий
- Продавец CHAMPS
Щиро дякуємо за відгук ! Користуйтеся із задоволенням )Завжди Вам раді!
- Лілія І***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный
чудова якість товару, швидка доставка
- Продавец CHAMPS
Лілія,щиро дякуємо за відгук ! Користуйтеся із задоволенням )
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Синий
Функцію масажа стопи виконує досконало майже 2 роки. А більшого і не треба
- Достоинства:
- Для масажа стопи згодиться
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец CHAMPS
Лариса,дякуємо Вам за відгук!Нам дуже приємно,що ділитися своїми враженнями після тривалого використання!Завжди Вам раді)
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Красный
Все як у описі
- Продавец CHAMPS
Наталія,дякуємо Вам за відгук!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Маргарита О***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный
Дійсно запах поступово зникає.
- Достоинства:
- Якість хороша,цупкий на дотик. Задоволена.
- Продавец CHAMPS
Маргарита,дуже дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання!
- Маргарита О***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный
Не погані, але дуже неприємний запах від них....
- Продавец CHAMPS
Маргарита,дякуємо Вам за замовлення!Новий виріб може мати незначний запах,який зі згодом вивітрюється. Дякуємо за відгук!Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Замовляла один зелений та один фіолетовий. Доставка швидка. З мʼячиками є нюанс. Вони прийшли абсолютно різної якості і матеріалу. Зелений був упакований в пакетик, сам мʼячик повністю пластиковий, жорсткий. Другий мʼяч був зовсім іншої якості, гумовий і з неймовірно сильним токсичним запахом, який вже другу годину не можу з кімнати вивітрити. Сам фіолетовий мʼяч був без упаковки, я так розумію його повертали, та і розумію чому. За якість обідно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мʼячі різної якості. Фіолетовий з неймовірно токсичним запахом
- Продавец CHAMPS
Анна, добрий день, з Вами зв'язався менеджер для обговорення деталей,стосовно вашого питання.Очікуємо від Вас зворотній зв'язок
- Евгения Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный
Хороший и качественный товар
- Продавец CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
твёрдый
- Достоинства:
- качество отличное
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів! Гарного використання)
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Черный
Особо комментировать нечего. Массажный мячик средней жесткости, негативных эмоций не вызывает
- Достоинства:
- Цена, качество. Заказанный товар был в наличии. Быстрая отправка заказа
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
М'ячики чудові.Якість гарна.Раджу продавця
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Вперше користуюсь таким мʼячиком.Все відповідає заявленим характеристикам.Твердий,зручний.
- Продавец CHAMPS
раді що Вам сподобалось, користуйтесь із задоволенням)
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Довольно жёсткий. Для ступней самое то)
- Достоинства:
- Удобный
- Христина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
На жаль, цей м'ячик не зайшов. Придбала ще без шипів (у іншого продавця), то без шипів до тіла приємніше і якось якісніше масаж виходить, ти відчуваєш той масаж! А цей або нічого не дає, або ж просто неприємно до тіла, бо пластмаса на зубчиках неоднорідна, ніби загострена...
Загалом розчарована.- Достоинства:
- Думала, розмір.. але ні, трішки б менше був би зручнішим
- Недостатки:
- Жорстка пластмаса з неоднорідним зубцями, нуль ефекту.
- Продавец CHAMPS
Добрий день, нам дуже прикро, що товар не сподобався. М'ячі мають стандартні характеристики. Питання було вирішене. Дякуємо, за розуміння.
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Все відповідає опису.
- Достоинства:
- Чудово масажує.
- Евгения М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Досить якісний товар, який відповідає всім очікуванням, швидка доставка.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Дінара Е***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Швидка доставка та гарна якість товару)))
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Якісний товар. Швидка доставка.
- Продавец CHAMPS
Вікторія, користуйтесь із задоволенням)
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Гарний м'ячик, у долоні лежить чудово, твердий, не прогинається під натиском, чудово масажувати руки, стопи та грудний відділ.
- Достоинства:
- Чудовий колір (не маркий), твердий
- Продавец CHAMPS
Тетяна , дякуємо за зворотній зв'язок) Раді, що Вам все сподобалося)
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Гарний мʼяч, досить жорсткий, не прогинається, стопи масажується дуже добре )
- Достоинства:
- Твердий
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Серый
Задоволена цим замовленням.
Відправили швидко, товар був в наявності. Ціна та опис актуальні.
М'яч жорсткий, не змінюється від натиску- Достоинства:
- Хороший м'яч для масажу стоп, на інших ділянках не використовувала
- Корчак Е***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Гарний м'ячик, твердий, не проминається, не маленький, розмір дуже зручний, плюс додатковий вплив шипиків, що сприяє кращому впливу на м'язи та більш активному кровообігу.
- Достоинства:
- Ідеальний розмір для того, щоб притримувати долонею при масажі чи для стопи, тверденький
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Получила, то что хотела, без сюрпризов!!! Девушке которая со мной общалась огромное спасибо, очень приятный человек!!!
- Достоинства:
- Классный массажор
- Святослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Швидка доставка, приємні в спілкуванні менеджери, якісний товар
- Достоинства:
- Якісні матеріали зручні у використанні, дякую