Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Шлея для собак с поводком DUOMM красно-оранжевая размер L 56-74 см (002202)

Код:  361954740
Оценка пользователей 4.62/5
  • Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 20

Шлея отличная , размер как в описании . У меня ЛАЙКА , подошла хорошо по конфигурации тела , перешивать не пришлось . Спасибо . Качество нормальное на свою цену .

Достоинства:
    Легкая и удобная
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  ЗооТорг

Олександр, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• ленок о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 62-85. Цвет: Черно-синий. Ширина шлеи: 20

Непогана якість за такі гроші. Дуже приємний продавець, швидко зв'язався, уточнив розміри і швидко відправили.

• Продавец  ЗооТорг

Олеся, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 56-74. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 20

Все підійшло, пес задоволений

Достоинства:
    Якісний,зручний, міцний
    • Продавец  ЗооТорг

Марина, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 56-74. Цвет: Красный. Ширина шлеи: 20

Яскравий, симпатичний комплект
    З вигляду наче якісний, але непокоять пластмасові затяжки, не сильно довго тримаються на місці тому потрібно затягувати час від часу і розмір карабіну думала що буде трішки більше, але це таке
    Сподіваюсь довго прослужить)

Достоинства:
    Виглядає прикольно на собаці, і зручний при одяганні
    Через яскравий колір та світловідбиваючі смужки його можна розгледіти в темряві (дуже зручно коли пес чорного окрасу)
    Недостатки:
    Час від часу послаблюються затяжки
    • Продавец  ЗооТорг

Валерія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Анна П***

Все підійшло і сподобалось.

• Продавец  ЗооТорг

Ганна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Magdalena
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 56-74. Цвет: Черно-синий. Ширина шлеи: 20

My dog is now the most fashionable one on the block

Достоинства:
    Looks very solid and reliable
    Недостатки:
    If you have an active dog the restraints will be loosened
    • Продавец  ЗооТорг

Magdalena, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 62-85. Цвет: Фиолетовый. Ширина шлеи: 20

Все сподобалось

• Продавец  ЗооТорг

Ярослав, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Соломийчук А***

Товар якісний та відповідає опису. Рекомендую даного продавця, відповідальні, дійсно стежать за якістю товарів, цікавляться думкою покупців та стараються покращувати сервіс.

• Продавец  ЗооТорг

Андрій, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Виолетта Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 20

Співробітники продавця передзвонили та допомогли вибрати більш зручний товар. Дякую все підійшло.

Достоинства:
    Передзвонили,проконсультували
    • Продавец  ЗооТорг

Віолета, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 20

Продавець швидко звʼязався, уточнили розміри, все ідеально підійшло.

Достоинства:
    Якість матеріалів, хороші шви, надійне кріплення
    • Продавец  ЗооТорг

Юлія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Порховнюк Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 42-56. Цвет: Черно-синий. Ширина шлеи: 20

Проблема з повідцем була вирішена досить швидко. Дякую продавцю, з ним приємно мати справу

• Продавец  ЗооТорг

Дмитро, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Порховнюк Д***

Можу сказати, шо коли тримаєш в руках, то тримаєш вєщь. Проте коли регулюєш цю шлею і йдеш гуляти собаку, воно все сповзає до начальних великих розмірів, тобто до тих, що були до регулювання. Короче, наче якісна річ, але відрегулювати під собаку не виходить, що роюить її нефункціональною. Чи то повертати, чи якось мудрувати і підшивати...)))

Достоинства:
    Добре пошитий
    Недостатки:
    Але не регулюється як треба
    • Продавец  ЗооТорг

Дмитро, дякуємо за зворотній зв'язок! Перший раз такий випадок. Ми вам поміняємо на нову.

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 50-66. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 20

очень удобная шлейка, мягкая, выглядит надёжно и изготовлена аккуратно. возможность подгонки по фигуре)) имеется. брали мопсу. отлично подошла. продавец внимательный и добросовестный. довольными остались все. спасибо за работу

Достоинства:
    удобная, мягкая, возможна подгонка размера для удобной носки
    • Продавец  ЗооТорг

Тетяна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!