Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Ролета тканевая блэкаут ВО 216 Decoharm 37x170 см Коричневый

Код :  361964940
  • Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Кремовый. Размеры (ШхВ): 50 x 170

Все супер задоволені. Гарних покупців Вам)))

Достоинства:
    Відповідає якості.
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 78 x 170

Найгірші ролети що я бачив будь-де. Саме ролети, норм, але дуже дешева і неякісні фурнітура.
    По-перше, для положення, коли ланцюжок з правої сторони, він не тримає положення. Тобто є положення коли ролети повністю подняти, або вони падають донизу під своєю вагою.
    Все кріплення направляючи завжди вилітають, ламаються. Ланцюжки теж розриваються.
    Замовляв двічі, для різних вікон (загалом 4 ролети). Тож питаня браку не стоїть. Це загалом дуже погана якість. Плануючи замовляти інші родети. Це була марна трата часу і грошей. Не повторюйте моїх помилок.

Достоинства:
    Недостатки:
    Безліч
    • Продавец  RolloLine

Доброго дня. Усі наші ролети мають гарантію 2 роки. Тому, якщо у вас не працює фурнітура, ви можете безкоштовно отримати нову по гарантії.

Так, ви замовляли у нас двічі з різницею майже 10 місяців. Це означає, що під час другого замовлення вас влаштовували ролети, придбані вперше. Інакше ви б не зробили повторне замовлення.

При комплектуванні ролет ми, як і всі виробники в Україні, використовуємо фурнітуру світових брендів: Besta, Kama, Teston. Зазвичай ця фурнітура слугує бездоганно роками.

Ланцюжок повинен легко і без зусиль піднімати та опускати штору. Якщо для цього потрібно було докладати значні зусилля, що призвели до розриву ланцюжка, це може свідчити про неправильне встановлення штори.

У будь-якому разі, ми зможемо замінити фурнітуру безкоштовно по гарантії. Головне, що якість тканини вас задовольняє.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Кремовый. Размеры (ШхВ): 170 x 170

Після попереднього відгуку продавець оперативно зреагував і замінив проблемний ланцюжок. Три місяці після заміни новий ланцюжок працює ідально, дефекти відсутні.

На обох фото в коментарі в кімнаті увімкнено горішнє світло на 5 ламп, в повній темряві з кімнати на вулицю йде мінімальна кількість світла. В кімнату з вулиці, так само, вдень проникає мінімім світла.

Ідеально для спальні для налаштування якісного режиму сну.

Достоинства:
    Відповідність кольору, щільність, якість виконання
    Недостатки:
    Для встановлення потребен досвід і дві пари рук
  • Ольга Б***

Спочаткуру лета дуже сподобалась: легко встановити ідеальний розмір.
    Нажаль, через 2 тижні кульки в ланцюжку почали розвалюватись і наразі ролета повністю не опускається через це.

Достоинства:
    Колір відповідає заявленому
    Приємна текстура
    Гарно блокує світло
    Недостатки:
    Якісь ланцюжка
    • Продавец  RolloLine

Доброго дня. Вибачте за незручності.
      Зміну ланцюжка зробимо по гарантії.
      Нашим коштом .

Продавець виправив проблему на 100%. Новий коментар додано на сторінку

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 67 x 170

Все добре виконано, якість на відмінно. Дякую

Достоинства:
    Дуже якісні ролети, швидко розібрався як встановлювати
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 31 x 170

Покупкою дуже задоволений. Ролети гарної якості, дуже красивого кольору. Кріплення, більш орієнтоване на те, що встановлювати потрібно на защьолки, але я буду ставити на саморізи, для більшої надійності. Саморізів в комплекті немає, та це взагалі не проблема.
    Менеджер Вікторія оперативно передзвонила, надала повну консультацію щодо вибору типу полотна, а також щодо монтажу. Навіть відправила відеоінструкцію по встановленню ролети.

Достоинства:
    Оперативна доставка, якість, ціна
    Недостатки:
    не виявлено