- Ілля Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Novation. Цвет: Черный
Товар відповідає опису, якісний! Продавця в товар рекомендую!
- Достоинства:
- Якісний, елегантний
- Продавец Novation
Дякуємо, що знайшли час поділитись своїми враженнями. Бажаємо приємного користування!
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Novation. Цвет: Черный
Рюкзак
- Продавец Novation
Дякуємо, що поділилися враженнями від покупки. Раді, що Ви задоволені.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Novation. Цвет: Черный
Мак 15 с запасом, качество топ, компактный
- Продавец Novation
Дякуємо, що поділилися враженнями! Бажаємо приємного користування! Представник Novation
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Novation. Цвет: Черный
Дякую за оперативність, якість.
- Продавец Novation
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Runway24. Цвет: Черный
Зручний наплічник, якість норм, доставили швидко
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Novation. Цвет: Черный
Качество супер.
- Євгеній Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: raSklad. Цвет: Черный
Якість Супер!
- Достоинства:
- Компактний
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Novation. Цвет: Черный
Користуюсь два тижні. Дуже задоволений. Рюкзак крутий, дуже продуманий, адже наявні різноманітні відділи всередині. Ідеально поміщається ноутбук 15,6. Чудовий варіант міського рюкзака. Виглядає також дуже симпатично.
- Достоинства:
- Компактний, якісний
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец Novation
Дякуємо, що знайшли час поділитись своїми враженнями! Дуже раді, що Ви задоволені. Приємного користування!
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Novation. Цвет: Черный
Рюкзаком в цілому задоволений, але є незначні дефекти. В рюкзаку за таку ціну їх не повинно бути. Не знаю, чі він був такий до відправлення, чі нова почта так його запхала в комірку, що він деформувався. Маленька вмятінка на передній частині, деформована верхня ручка, яка не вирівнюєтся, та деформована нижня частина з одного боку.
- Продавец Novation
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися враженнями від рюкзака. Нам щиро прикро, що Ви зіткнулися з деформацією виробу. Ми приділяємо велику увагу пакуванню, проте, на жаль, особливості транспортування та зберігання у поштових комірках іноді можуть впливати на зовнішній вигляд товару.
Раді, що в цілому модель Вам сподобалася. Сподіваємося, що в процесі експлуатації рюкзак відновить свою форму і буде надійно служити Вам довгий час. Дякуємо за Ваш вибір!