Отзывы покупателей о Шлея для собак средних больших пород усиленная собачья шлейка для средней собаки GIYOOMI размер L 36-86 см шлейки собачьи шлеи на собаку чёрная (002015)
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Дуже задоволений. Все як заказував
- Достоинства:
- Гарний, міцний, ціна приємна
- Продавец ЗооТорг
Олександр, дякуємо за Ваш відгук та довіру до нашого магазину! Радіємо, що шлея виправдала всі очікування. Нехай Ваш вихованець носить із задоволенням!
- кириенко а***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 25-64. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Користуємось шлеєю вже три місяці. Брали для шпіца вагою 7кг. Менеджер скоригувала у виборі розміру . В результаті взяли розмір М. Гарно підійшла. Нарікань немає. Шлея зручна, якісна.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Продавец ЗооТорг
Анна, щиро дякуємо за відгук! Правильно підібраний розмір — це запорука здоров'я та комфорту чотирилапого, тому наші менеджери завжди ретельно підходять до консультацій. Бажаємо Вам чудових прогулянок за будь-якої погоди!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 30-74. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
все сподобалось. клас!!!
- Достоинства:
- все підійшло, регулюється
- Продавец ЗооТорг
Маріє, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що шлейка виправдала очікування на всі 100%. Нехай Ваш чотирилапий носить її із задоволенням.
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 30-74. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Якісна шлея, розмір підійшов, все чудово
- Продавец ЗооТорг
Анно, величезне дякуємо за покупку та високу оцінку. Раді, що все підійшло і Ви залишилися задоволені замовленням. Користуйтеся із задоволенням!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Все сподобалось. Дякую
- Продавец ЗооТорг
Роман, дякуємо, що поділилися! Раді, що Ви залишилися задоволені товаром. Приємних Вам прогулянок!
- Віра З***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Гарна шлея, гарно виглядає на собаці. Здається зручна
- Продавец ЗооТорг
Віра, велике дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що Ви задоволені шлейкою. Бажаємо Вам і Вашому чотирилапому другу найприємніших, активних та легких прогулянок разом!
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Гарна якість, швидка доставка, розмір підійшов ідеально.
- Достоинства:
- Міцна, гарна якість
- Продавец ЗооТорг
Владислав, Велике дякуємо за зворотний зв'язок! Раді знати, що шлейка виправдала Ваші очікування щодо міцності. Бажаємо Вам та Вашому улюбленцю найприємніших, активних та безпечних прогулянок!
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Якість чудова. Користуємось вже місяць, нічого не порвалось і не зіпсувалось. Доставка оперативна.
- Продавец ЗооТорг
Михайло, велике дякуємо за покупку та зворотний зв'язок! Ми дуже раді, що шлейка показала себе з найкращого боку. Приємних Вам прогулянок!
- Ганна А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
У мене два француза,шлея супер ,ми задоволенi.Рекомендую
- Продавец ЗооТорг
Ганна, велике дякуємо за покупку та рекомендацію! Раді, що шлейки ідеально підійшли Вашим двом улюбленцям. Бажаємо Вам лише приємних та активних прогулянок разом!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Хороша шлейка. Замовлення прийшло швидко, якість сподобалась. Собаці в ній комфортно, сидить добре і не сповзає. Покупкою задоволена, дякую продавцю.
- Продавец ЗооТорг
Катерина, дякуємо, що обрали наш товар та знайшли час поділитися враженнями! Для нас дуже важливо, щоб шлейки, сідали правильно і не завдавали дискомфорту тваринкам. Раді, що Ви задоволені якістю виробу та нашим сервісом. Дякуємо за довіру!
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 30-74. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Я в захваті,все якісно,розмір відповідає,моєму цвергшнауцеру підійшов розмір М,все регулюється,йому комфортно!!Дякую,рекомендую!!
- Достоинства:
- 200
- Продавец ЗооТорг
Євгеніє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук! Нам дуже приємно, що наш товар так Вам сподобався і шлея чудово сіла на Вашого цвергшнауцера, приємних та комфортних прогулянок!
- Поліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 50-102. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Чудова шлея
- Продавец ЗооТорг
Поліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що шлея Вам сподобалася і підійшла для Вашого боксера, приємних Вам прогулянок!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 50-102. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Розмір підійшов для крупного ретривера!
У дорозі був надзвичайно корисним.
Дякую за якість! - Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Шлея підійшла.Якість подобається!Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Все ОК!
- Достоинства:
- Ок
- Недостатки:
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Дякую товара якості як і очікувалося єдине що якщо замовляти на собаку побільше то хотілося б більш широкі шлеї.
- Достоинства:
- Якість матеріалу
- Недостатки:
- Можливо б додав резинки щоб зручніше фіксувати надлишки шлеї, що залежать від розмірів.
- Продавец ЗооТорг
Ярославе, вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! Раді, що якість нашого товару відповідає Вашим очікуванням! Шлея відповідає зазначеним характеристикам та фото, також при отриманні є можливість огляду та примірки!
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Шлея гарно дивиться на східно-європейській лайці. Ідеально підійшла. Собака щаслива.
- Достоинства:
- Гарна, добротна, практична.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец ЗооТорг
Юрій, дякуємо за зворотний зв'язок! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість та практичність нашого товару. Раді, що шлея підійшла вашому улюбленцю.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Гарна і практична шлея. Для нашої дівчинки Стаффа підійшло в самий раз. Не натирає, гарно сидить, міцна. У темряві світловідбівачі не дають загубити тваринку.
- Достоинства:
- Міцність, якість
- Продавец ЗооТорг
Надія, щиро дякуємо за відгук та високу оцінку міцності й якості шлеї! Раді, що Вашій красуні комфортно, а світловідбивачі забезпечують безпеку у темряві. Бажаємо Вам гарних та безпечних прогулянок!»
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Ідеально підійшло , зручна , міцна .
- Продавец ЗооТорг
Євгенія, дякуємо за відгук! Раді, що шлейка підійшла за всіма параметрами. Нехай служить довго та надійно!
- Анатолий О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Все супер, якість відповідає дійсності!
- Продавец ЗооТорг
Анатолій, дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що якість шлейки виправдала Ваші очікування. Бажаємо Вам та Вашому улюбленцю найприємніших і найбезпечніших прогулянок!
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Гарна якiсть самого виробу, швидка доставка, а комунiкацiя вiд продавця - на вищому рiвнi!
Iдепльно для дiвчинки пiтбуля- Продавец ЗооТорг
Альоно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук та теплі слова! Нам дуже цінно, що від покупки у Вас приємні емоції, а шлея добре сіла на Вашу дівчинку!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Чудова, якісна шлейка. Підійшла американському кокер-спаніелю. Доставка пройшла вдало
- Достоинства:
- Те що очікував
- Продавец ЗооТорг
Олександре, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук та оцінку рівня нашого обслуговування! Раді, що шлея Вам сподобалася та підійшла за розміром на Вашого кокера, а інші покупці можуть впевнитися, шо товар відповідає зазначеним характеристикам та фото!
- Дарья М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Шлея якісна
Спочатку не вгадала з розміром, допомогли вирішити питання та обміняли на потрібний розмір
Дякую!- Продавец ЗооТорг
Дар'є, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що шлея підійшла на амстафф, приємних Вам прогулянок!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Поки не була у використанні, але на перший погляд дуже якісний товар. Також окреме дякую привітним і уважним продавцям. Усе уточнили, швидко відправили.
- Продавец ЗооТорг
Анно, дякуємо за покупку та відмінну оцінку! Нехай вихованець носить із задоволенням!
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 40-90. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Купувала для двох своїх собак.
Якістю задоволена.- Достоинства:
- Леко вдягається і знімається, розмір регулюється. Є світловідбивна стрічка.
- Недостатки:
- Здалось, що слабке кільце для повідка.
- Продавец ЗооТорг
Ірино, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Раді, що якість нашого товару відповідає Вашим очікуванням і шлеї добре сіли на Ваших дворянинів! Шлея має два металевих кільця, які добре прошито, розраховані на навантаження (відповідно розмірній сітці) та ривок!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 36-86. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
- Достоинства:
- Французький бульдог в захваті від шлеї. Якісна , гарна , зручна. Уважний продавець. Рекомендую
- Продавец ЗооТорг
Оксана, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 50-102. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Супер, перевірений в різних умовах та з різним навантаженням
- Достоинства:
- Зручність та надійність
- Продавец ЗооТорг
Олександр, Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що товар підійшов вашому улюбленцю. Бажаємо йому приємного користування.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 25-64. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Товаром задоволена і я і мій пес. Шлея дуже легко вдягається і зручна.
Дякую,що проконсультували з розміром
Гарних продажів і адекватних клієнтів- Достоинства:
- Зручна і комфортна
- Недостатки:
- Поки що не має
- Продавец ЗооТорг
Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого товару, високу оцінку рівня сервісу та теплі слова! Дуже приємно, що шлея так сподобалася Вам та Вашому хлопчику, а інші покупці можуть впевнитися в якості та зручності!
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 50-102. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Шлейка, дуже сподобалася, усі строчки якісні, міцна. Гарна якість за таку ціну
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 50-102. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
По началу шокировал собаку,но после обвыкся. Всё хорошо.
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 50-102. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Якісна та гарна шлея, міцна. Витримує песеля 35 кг добре
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 30-74. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Якісна,зручна та просто чудова.
- Достоинства:
- Якість, зручність.
- Недостатки:
- Ріта П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 50-102. Цвет: Синий. Ширина шлеи: 25
шлейкою задоволені, ідеально підійшла для Дога
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 25-64. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Доброго дня! Це мій другий відгук) Перший був негативний, так як я отримав брак та згаряча написав поганий відгук про товар та власників магазину(
Щиро здивован що зі мною так швидко зв'язались та запропонували альтернативне рішення тієї неприємної сітуації.
Приношу свої вибачення перед колективом магазину "ЗооТорг" за поспішний відгук (потрібно було зв'язатися з ними, швидше за все ця проблема була б вирішена і так.)
Обслуговування на вищому рівні, швидко вирішили це питання.) Дякую вашому чудовому магазину.- Достоинства:
- Чуйність і людяність працівників магазину
- Недостатки:
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 25-64. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Дуже міцна шлея. Вдягається зручно. Легко коригується під розмір. Брала для цуценяти, бігає з задоволенням.
- Достоинства:
- Зручна. Ціна приємна.
- Недостатки:
- Поки не виявили.
- Каріна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 25-64. Цвет: Черный. Ширина шлеи: 25
Шлея гарної якості. Міцна, та зручна для собаки. В темряві собаку видно, завдяки світловідбивним елементам