Отзывы покупателей о Электронная книга Onyx Boox Leaf 2 Black
- Николай Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Чудова книга. Дуже комфортно читати. Якщо користуватись вбудованим рідером -- Neo Book Reader, то можна казати що ця книга досить швидка. Є можливість користуватись хмарними сховищами.
Є можливість встановити google play. Але якщо вам потрібен саме рідер, то я не раджу цього робити. До цієї книги у мене була в користуванні інша книга від Boox -- Onyx Boox Note Air і за увесь час мені майже не знадобилась ніяка інша програма.
Хоча cool reader теж працював непогано.
Окремо хочу відзначити швидку і відповідальну роботу продавця.- Достоинства:
- Легкий, зручний, багато налаштувань
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Порівнюю із своєю книгою 10-річної давнини PocketBook, але з екраном 10". Зараз книги значно кращі, особливо сподобалася можливість підсвітки. Погано тільки, що хотів 8", а вони всі ідуть з графічним екраном і стилусом для малювання - відчутно дорожче.
- Достоинства:
- Підсвітка екрану, особливо жовта / нічна
- Недостатки:
- 8" екран був би краще :)
- Василь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Доставили дуже швидко (Увечері замовив, наступного ранку вже прибуло), упаковано добре, до продавця немає претензій.
Сама книга мені сподобалася, досить швидка, порівняно з іншими.
Для тих хто планує купувати собі розповім кілька моментів.
По-перше немає як українського часового поясу так і української мови.
По друге версія книги біла і чорна відрізняється не тільки кольорами, для додаткової інформації шукайте в інтернеті.- Достоинства:
- Швидка доставка, гарна упаковка товару (У плані не загорнули в пакет, а склали в коробку з наповненням)
- Недостатки:
- Не знайшов таких
- Олена С***
Доброго дня! В якому плані - немає української мови? Не сприймає кирилицю х українськими знаками чи просто самі налаштування в книзі англійської, без української? Дякую.
- Василь Н***
Добрий день, немає за замовчуванням в налаштуваннях укранїнської мови, наприклад російська є. Я думаю можно якось дозавантажити, але не цікавився цим питанням.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Питання вирішено з продавцем. Плеймаркет активовано, все чудово. Здивувала швидкість реагування продавця. Молодці.
- Достоинства:
- Після збросу до заводських налаштувань устройство стало працювати корректнійше.
- Недостатки:
- Недоліків немає, всім задоволений.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Сервіс супер, швидка доставка. Из плюсов всё. Дуже повільне при користуванні, одни глюки
- Недостатки:
- Наможливо активувати плеймаркет, пишуть що устройство не сертификоване.
- Продавец NavarUS
Олексій, активація плей маркету дуже проста, через ключ доступу. Рекомендую в ютубі подивитися відеоінструкції. Напишіть в пошук "активация Play Market на Onyx".
Щодо швидкості: це специфіка e-ink єкранів, але в порівнняні з іншими виробниками дана книга працює на другій космічній швидкості.
Шкода за Ваш негативний досвід, електронні книги це не планшети і далеко не всім потрібні і тим паче не за призначенням.