Отзывы покупателей о Подставка под елку (4 ножки, металл, 150-250см, d19мм)
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vis Viva
Терміни доставки відповідають заявленим 5/7 днів з моменту замовлення. Товар відповідає характеристикам та фото. АЛЕ. Виріб ВЕСЬ пошарпаний, плюс всередині вже є іржа (або від вологості повітря, або не перший рік лежав). Я не повертаю, бо сама зробила замовлення вже на порозі свят, та і моя ялинка вже не молода дівчинка - будуть як пара. Кріплення (гвинтик) і сміх і гріх, малюсіньке і не виглядає надійним. Ялинку вагою 7 кг не тримає, тому ми просто її вставили до кінця, щоб не завалилася на бік. В принципі до цього притензій нема, бо і не заявлено що буде супер комплектація.
Яка ціна - така і підставка, що сказати.
Фото додаю зроблені на швидку руку, за це вибачаюсь.- Достоинства:
- Товар відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Все поцарапане, всередині іржа.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vis Viva
Підставка чудова, якісно зроблена, чудово тримає, ялинку 2м
- Продавец Vis Viva
дякуємо за відгук! нам дуже приємно, що товар сподобався!
- Кучер Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vis Viva
Врятували нашу ялинку від перетворення на пізанську вежу
- Достоинства:
- Проста як двері - розклав, вставив ялинку і закріпив гвинтом
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Vis Viva
Підставка підійшла ідеально! Металева, гумові ніжки дуже зручно. Ялинка надійно закріплена.
- Кулик А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vis Viva
Впевнено тримає ялинку. Рекомендую!
- Достоинства:
- Надійно тримає ялинку. Компактно складається, при необхідності. Гумові ніжки, які не псують підлогу
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vis Viva
Товар нормальний. Але розчаровані, що довелося платити за упаковку. За доставку 70грн за упаковку 30грн плюс переказ 26грн. При ціні товару 280грн. Вийшло 406 грн за покупку товара.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vis Viva
Отличная подставка. Качество высокое. Диаметр соответствует указанному.
- Валентина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Vis Viva
Якість відмінна. Для нашої ялинки підійшла ідеально. Утримує ялинку міцно. Жодних проблем під час установки не виникло.