Отзывы покупателей о Портативная игровая консоль с геймпадом на 400 игр SUP GameboyBox 8bit мини ретро приставка с экраном dendy Yellow

Оценка пользователей 3.66/5
  • Отзывы про товар продавца DIGSMART
  • Вадим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Желтый

Не заказывайте никогда у этого продавца!!! Пришла приставка бракованная, музыка играет изображения нет, просто белый экран! Хотел связаться с продавцом все номера в блоке… Пусть эти 500 гривен останутся вам на «счастье»!!! Да моя ошибка что я не включил ее на почте, просто посмотрел что все целое. Вы забрали радость у ребенка, желаю вам того же !!!

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Красный

Отримала приставку,в неї не працював екран. Відправила скаргу, мені одразу передзвонили, я відправила докази, потім повернула її. Прислали нову яка вже працює, за їх рахунок. Дякую!
    Сину подобається, як для мене я б собі таку не купила, маленький екран

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Красный

Замовляли червоного кольору, прислали чорний, погано запакували, ледь включається

Достоинства:
    Недостатки:
    Всі
  • Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Красный

Прийшла приставка екран не працює,куди мені звернутися?

• Анастасия

Обміняли приставку з доставкою за їх кошти, велике дякую
      Швидко зв'язатись, за що дякую

• Богдан

Проблема решена

На отриманій консолі не працює кнопка "вправо", а на додатковому джойстику взагалі працює лише кнопка "старт".
    Я вже не кажу, що зі мною зв'язувались утгчнити колір і прислали не той. Питання повернення вирішується дуже довго

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Дуже низька якість консолі
  • Nataliia S***

Проблема решена

Після замовлення зі мною зв’язався менеджер , в якого я перепитала чи консоль червоного кольору. Але прислали мені консоль чорного кольору, коробка була пом’ята та трішки надірвана, меню на англійській або китайській мові. Але на сайті сказано що меню на російській мові. Також консоль « рипить» під час зарядки. Пластмаса дуже тонка. 590 грн за цю приставку це дорого, тому що вона абсолютно нічим не відрізняється від тієї що за 430. Зв’язалась я з менеджером , який відповів що за те що колір не такий віддадуть мені 70 грн( покищо не віддали) а те що на сайті написано що меню буде на російській мові відповіли: «Це залежить тільки від виробника якщо партія не на російській мові то значить їх більше не буде на російській мові». Круто але ж я замовляла саме тут тому що думала що меню буде на російській мові!

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Рипить під час зарядки, дуже ніжна пластмаса
  • Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Красный

Все хорошо, нравиться, все работает, только подскажите как понять сколько зарядки осталось в приставке? Бо я не нашел спасибо

• Семен К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Цвет: Желтый

Нажаль, не можу сказати нічого про сам товар, бо він прийшов без акумулятора. Але можу сказати багато негативного про самого продавця, який майже за місяць так і не вислав акумулятор. І ніякі звернення до Розетки чи продавця не допомогли. Тільки обіцяють надіслати, але не надсилають.

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутність акумулятора
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Цвет: Белый

Дуже хороша іграшка, як в дитинстві.
    Прийшла вчасно, але не заряджена. Після зарядки ввімкнув все в нормі, все працює.
    Також працює від телевізора. Єдине, короткий перехідний дріт від консолі до телевізора, коли підключаєш знаходишся близько до телевізора.

Достоинства:
    Компактність та простота у використанні
    Недостатки:
    Короткий перехідний дріт від консолі до телевізора
    • Продавец  Mast Ukraine

Щиро дякуємо вам за відгук.

У цій моделі дійсно використовується короткий AV-кабель - це зроблено для компактності та зниження вартості пристрою, що характерно для бюджетних ретро-консолей.

Як вихід з ситуації можемо порадити підключити подовжувач для AV (RCA) кабелю - це стандартні “тюльпани” (жовтий/червоний/білий), які легко знайти і вони без проблем сумісні з цією приставкою. Також як варіант - використовувати довший аналогічний кабель замість комплектного.

• Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Черный

Непоганий.

Достоинства:
    Компактний та багато функцій.
    Недостатки:
    Не працює кнопка ресет.
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Цвет: Синий

Колір не той ,що я замовляв ...

Достоинства:
    типу невеликий пристрій...удобно взяти з собой куди небуть, швидко прислали..
    Недостатки:
    акумулятор не тримає заряд майже(дуже мало...старий мабуть)
  • Марк М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Цвет: Желтый

Все чудово але є подряпина на екран,замовляв жовту а прийшла біла

Достоинства:
    Крута за такі гроші
    Недостатки:
    Подряпина на екрані не жовта
  • Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый

Прислали пристрій іншого кольору (білий), який значно дешевше. Міняти вже не хочемо, бо малий хоче грати. Дивлюся, ця кампанія так часто робить, тому готуйтеся до такого обману.

Достоинства:
    Цікаві ігри.
    Недостатки:
    Прислали пристрій іншого кольору, довго заряджається.
  • Інна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Цвет: Черный

Не рекомендую! Гра прийшла з дефектом на весь екран у вигляді вертикальної білої лінії. Замовляла на поштомат тому перевірити товар не будо змоги. Додаткового пакування не було, що означає, що відправник міг перевіряти товар, але відправив його знаючи, що він з дефектом.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дефект
  • Станислав С***

Все наверно!норм

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Красный

Товар супер все приїхало вчасно і ціле.

Достоинства:
    Яскравий корпус, наявність англійської мови на пристрої, непогана якість пластику, яскравий екран, колесо зміни гучності динаміку, дуже багато старих цікавих ігор.
    Недостатки:
    Як на мене не досить продумане пакування. Пластик дуже тонкий та не держиться в кучі. Також після витягування пристрою з упакування дуже важко засунути дроти назад. Дуже короткий час автономної роботи
    • Продавец  Brix

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Володимир П***

Все супер. Дякую.

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

цікава залипалка тетріс денді ,благо акумулятори є в запасі. треба зробити вихід на навушники щоб іншим не мішати.

Достоинства:
    хто грав в тетріс то зрозуміє
    Недостатки:
    шкода нема вихід на навушник, і нема в грі паузи і зберігання.
    • Продавец  Brix

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Синий

Дитина грається із задоволенням...

• Діма Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B Group. Цвет: Красный

Всё было нормально 10минут,потом экран с каждой секундой начинает тусклеть,в итоге полностью зависает картинка

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SkySetMarket. Цвет: Красный

Не заряджається. Працює тільки від мережі.

• Продавец  SkySetMarket

добрий день, спробуйте інший зарядний пристрій або блочок для вирішення проблеми

• Олексій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Цвет: Синий

Консоль сама по себе хорошая но есть минус из заявленных 400 игр по факту около сотни если не больше просто повторов например тот же Марио их там 9 штук одинаковых

Достоинства:
    Хорошая сборка
    Недостатки:
    Мало игр,много повторов
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Цвет: Синий

Посилку відправляли тиждень! Замовив у суботу і прийшла аж у наступну суботу. Продавець не відповідав на повідомлення аж поки я не залишив коментар і зі мною не зв'язалися представники Розетки, а потім і з ним. Замовляв синю приставку, прийшла біла. До самої консолі питань немає, отримав те, що хотів.

Достоинства:
    Класна консоль за маленьку ціну
    Недостатки:
    Сервіс, посилку тиждень чекав, відправили іншого кольору, ніж ту що замовляв
    • Продавец  TSV

Просимо нас вибачити за очікування та доставлену незручність у зв'язку з цим.
      Співробітник міг переплутати колір під час відправлення поштою.
      Склад може зробити заміну за наш рахунок.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Все супер

• Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Красный

Заряд тримається дуже мало, посеред гри може стати темним і вимкнутись. Скільки б не заряджали час чи весь день - акумулятор дуже слабкий(((

Достоинства:
    Багато ігор, вартість, зручність
    Недостатки:
    Заряд тримається в край погано. Від зарядки не у всі ігри можна грати. Пластик тоненький (але за такі гроші))) )
    • Наталья Л***

В характеристиці написано, що тримає заряд до 6 годин. По факту - менше години((

• Продавец  Brix

Доброго дня !

З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Цвет: Синий

Трохи незрозуміло скільки функціонує нормально на власному АКБ.
    Не функціонує джойстик, фіг з ним

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    АКБ подібного типу не підходять
  • Дьяченко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Цвет: Черный

Испорченная батарея, держит 1час место 3в описании, требую возврат товара .

Достоинства:
    Хорошая приставка кроме батареи
    Недостатки:
    Батарея держит 1час место 3
  • Карина

Гра прийшла без акумулятора

• Продавец  TSV

Доброго дня.
      Дякуємо за звернення. Ваш відгук був переданий відповідальному менеджеру для розв'язання питання, ми зв'яжемося з Вами найближчим часом

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Замовлення швидко опрацьовано та відправлено. Товар забрали не оглядаючи.
    Консоль працює добре.Все відповідає опису.
    Якість пластику задовільна,відповідно ціни.

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Цвет: Красный

Оперативно опрацювали заявку. Дитині іграшка сподобалась, да і дорослих повернула в дитинство

• Продавец  Mast Ukraine

Це чудово, раді що сподобалась) Дякуємо Вам за відгук)

• Андрей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Синий

Все отлично, приехала консоль со всем, работает всё отлично

Достоинства:
    Много игр, для двоих
    Недостатки:
    Нету
    • Павло

Так а як вдвох грати?

• Продавец  Brix

Для гри потрібно обрати одного чи двох гравців перед початком гри. Керування в меню здійснюється лише з консолі, джойстик активний лише в іграх.

Є ігри де вдвох грають одночасно на проходження;
      Є ігри де грають по черзі на досягнення кращого результату.

• Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Отримали ігрову консоль, все працює, додатковий жостик можна перевірити тільки на грі на 2х. Рекомендую

• Артур

Товар прийшов без батареї

Достоинства:
    Працює від мережі
    Недостатки:
    Хтось вкрав батарею
    • Продавец  Brix

Доброго вечора !

З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Синий

Швидка доставка, товар повністю відповідає опису. Дитина грає із задоволенням.

• Лілія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Синий

Дуже дякую за швидку доставку. Діти дуже зраділи таким іграм. Все працює, підключали до телевізора теж все супер. Дякую продавцю.

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Отримали консоль своєчасно і того кольору, що і замовляли. Все працює. Дитина задоволена.

Недостатки:
    Немає.