Отзывы покупателей о Компьютерные очки блокирующих синий свет, цвет прозрачно-золотистые

Оценка пользователей 4.59/5
  • Виктория К***

Спасибо большое
    Все отвечает заявленному
    Рекомендую )))

Достоинства:
    Удобные, красивый дизайн
    Недостатки:
    Нету
  • Тимур Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Золотистый

Все добре, очі захищають, раніше вони зсихалися і пекли без окулярів, але зараз все добре

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Чудові окуляри,очі значно менше болять і не так втомлюються.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Окуляри топ, очі під час тривалого сидіння за комп'ютером не устають

Достоинства:
    Чохол і серветка в комплекті
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Золотистый

Дуже класні, краще ніж уявляла!

• Продавец  OcMarket

Дякуємо за відгук. Приємного використання)

• Джавахар Ю***

Гарного використання!

• Ульяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Хороші окуляри, добре підходять для праці за пк)

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  OcMarket

Дякуємо за відгук. Гарного використання й будьте здорові!

• Роман К***

• Продавец  OcMarket

Гарного використання. Ми раді, що Вам все сподобалось.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Цена-качество. Работоспособность повышается, глаза не так устают за компьютером. Рекомендую товар и продавца!

Достоинства:
    Есть защитное покрытие от вредоносных лучей.
  • Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

За таку ціну відповідна якість.

Достоинства:
    Стильно
    Недостатки:
    За таку ціну немає
  • Аким П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Отличные очки, но немного жмут по бокам..

Достоинства:
    Чехол, тряпочка для линз
    Недостатки:
    Немного жмут, но я думаю можно подправить
    • Продавец  OcMarket

Здравствуйте. Спасибо за отзыв. Очки Вам идут и приятного использования) Боковые дужки можно регулировать болтами которые сверху. Ослабить их немного, после чего дужки будут более подвижные и не будут сжимать голову.

• Вячеслав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Прийшли звичайні комп'ютерні окуляри, які, скоріше за все, виконують свою функцію, блокуючи синій колір від екрана комп'ютера. Чому саме "скоріше за все", тому що я із-за своїх особливостей просто не зміг довго сидіти в окулярах, бо вони починають здавлювати мені голову. Чому ж я тоді не оформив повернення? Я намагався, але консультант мене просто проігнорував і я не зміг вчасно домовитися про повернення. Дякую за товар, яким я не можу користуватися! Мені ж нікуди було виконувати 500 гривень

Достоинства:
    Гарні та в міру якісні. Класний чохол для окулярів
    Недостатки:
    Для мене вони вузькі. Неможливо сидіти довше 7 хвилин. Безвідповідальний консультант
    • Продавец  OcMarket

В'ячеслав, щодо проігнорував це не правда.

Ви коли отримали товар одразу написали, що не можете зрозуміти чи потрібен Вам товар, бо не подобається як на Вас виглядає. Я Вам підтвердив, що повернути можете.
      Ви подякували й зникли. На три неділі) Їх використовували активно, а тепер хочете повернути.

Ви маєте право на повернення товару в належному стані й у повній комплектації. Тобто товар повинен бути товарного вигляду (без подряпин, потертостей тощо).

• Вячеслав В***

Мабуть дуже зручно писати неправду про покупця, думаючи, що покупець на це не відреагує.

По-перше, я "зник" не на три тижні, а рівно на дві) Три тижні пройшло з моменту підтвердження того, що я обрав саме той товар, який мені потрібен.

По-друге, звідки Вам знати наскільки активно я використовував окуляри? Як я вже написав, я не міг в них довго сидіти із-за своїх особливостей, тож окуляри я надягав не більше 6 разів, після того, як забрав їх з поштового відділення.

По-третє, в незалежності від того, як активно я їх носив, якщо на них немає слідів експлуатації, то я маю право повернути їх навіть на 14 день після покупки.
      Якщо я маю можливість повернути товар(хоч строк вже вичерпаний через когось ), то тепер я це зроблю тоді, коли у мене буде можливість. Комплектація, звісно, повна - футляр, тряпочка, самі окуляри.

Я знову впевнився в тому, що продавець безвідповідальний. А, і моє ім'я пишеться без апострофу. Зверніть на це увагу, коли будете писати наступну відповідь на моє повідомлення)

• Продавец  OcMarket

Вячеслав, наш менеджер написав Вам данні для повернення товару, тому чекаємо на посилку в повній комплектації й товарного вигляду. Вибачте за спричиненні незручності.

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

За цю ціну гарні окуляри, єдине особисто мені жмуть за вухами

Достоинства:
    Недостатки:
    Жали за вухами
  • Варвара І***

Чудові окуляри

Достоинства:
    Якісні і зручні
  • Олександр

Зі своєю задачею справляються

Достоинства:
    Відчутно менше навантаження на очі
    Недостатки:
    На 5-тому місяці використання зламалась права дужка (можливо це й нормальний термін для них, не знаю)
  • Роман Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Отличный товар, отличное и его качество.

Ожидал честно чего-то похуже и проще (не в обиду продавцу), но получил вполне себе достойные очки в работе с которыми пялиться в экран на протяжении 5-ти часов рабочего дня - очень комфортно. Порадовала то, насколько удобно они сидят и как качественно сделаны. Думаю это будут первые очки, которые переживут год использования.

Упаковано все хорошо, чехол стойкий, сможет выдержать нагрузку при транспортировке и просто имеет красивый вид.

Обладателям овального типа лица - эти очки добавят стиля, если вы ищите такие, то это определено ваш выбор.

Товаром доволен, буду заказывать ещё, спасибо!

Достоинства:
    Однозначное достоинство Цена - Качество.
    Недостатки:
    Для себя не нашёл.
    • Продавец  OcMarket

Роман, спасибо большое за такой развернутый отзыв. Мы рады, что Вам понравился товар. Приятного пользования и заказывайте еще)

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Користуюсь декілька місяців, все ок

Достоинства:
    Виконують свою функцію, прийшли разом з чохлом та серветкою
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Маркіян С***
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Ніякі це не окуляри для роботи з комп'ютером, максимум для іміджу.

• Продавец  OcMarket

Добрий день, Аліна. Даний товар продаємо вже декілька років, багато задоволених клієнтів, а також данні окуляри використовуємо на собі (ми за комп’ютером працюємо з ранку до вечора). Їх призначення блокувати ультрафіолетові промені. Але це не означає, що в них можна сидіти 24 години на 7 днів й очі не будуть втомлюватися. Треба кожні 20-30 хвилин робити перерви й міняти фокус ока. Тобто подивитися в даль на відстань від 6 метрів.

• Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Заказываю уже второй раз,очки очень качественные,а в подарок ещё и тряпочка с кейсом,советую! =)

• Родіон Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Користуюсь третій день. Не відчувати біль в очах аж незвично. Хоча лінзи й прозорі, але синє помутніння, яке згадували в інших відгуках, з'являється під тим чи іншим променем світла, до чого з часом можна звикнути

Достоинства:
    Працюють
  • Артур Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Навантаження на очі стало меньше

Достоинства:
    Стилі. Зручні.
  • Ангелина П***

За свою ціну супкр

Достоинства:
    Дійсно розвантажують очі
  • Максим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Чудові, стильні, та зручні окуляри, щей бокс і платок для протирання лінз є)
    Всім задоволений, дякую!

• Михайло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Окуляри в цілому не погані за виключенням того, що мутні лінзи, протирай хоч серветкою, хоч з допомогою спеціальної рідини для окулярів, результат не змінюється.

Достоинства:
    Чехол та серветка
    Недостатки:
    Лінзи
    • Продавец  OcMarket

Добрий день. Щодо лінз, використовуємо на собі, вони прозорі повністю й на зір не впливають. Скло має відтінок синього або жовтого шару захисту від ультрафіолетових променів. Очі втомлюються не так швидко й мутності в лінзах не помічали. Скоріше за все залежить від зору людини.

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

пользуюсь 2 дня, меньше устают глаза, без них под конец дня уже не было ни на что сил

Достоинства:
    цена качество
  • Віталій

За свою ціну ідеальні

Достоинства:
    Хороші окуляри, від них дійсно є ефект
    Недостатки:
    Відсутні
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Золотистый

Оправа гарна, але погано видно - мутні лінзи!

Достоинства:
    Чехол, серветка
    Недостатки:
    Якість лінз низька
  • Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Очень классные! Покупала дочери, когда получили, увидев заказала и себе тоже!

Достоинства:
    Всё отлично! Отличное качество и очень быстрая отправка!
  • Мариняк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

В користуванні тиждень. Чудові, стильні та якісні окуляри. Дужки регулюються викруткою, тому підійдуть майже кожній ширині лиця. Носоупор якісний, також регулюється. Оправа приємна. Чехол, та самі окуляри не мають запаху. Лінзи нульовки, мають просвітлюючий шар. Чудові окуляри. Якщо з цим екземпляром щось станеться, то ще раз замовлю від цього продавця.

Достоинства:
    Хороша якісь, не мають запаху, якісний носоупор (регулюється), чудовий комплект. Хороші окуляри за свою ціну.
    Недостатки:
    Не мають. За свою ціну ідеальні.
    • Продавец  OcMarket

Віктор, спасибі за такий змістовний відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Приємного використання!

• Анастасія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Трохи давлять за вухами, бо тугі вушка, але в цілому якість непогана. Тільки завищена ціна

Достоинства:
    Строки доставки
    • Продавец  OcMarket

Анастасія, добрий день. Вушка можна регулювати по ширині, необхідно відкрутити трохи болти по бокам. Ми раді, що Вас задовольнила якість.
      Ціна справедлива якості й комплектації, є багато аналогів дешевших які візуально виглядають майже однаково але пластик тонкий й дешевий, на довго таких окулярів не вистачить.
      Гарного використання та будьте здорові )

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Серебристый

Дуже дякую за товар, дуже сподобалися, мені до лиця) Хороший продавець все дуже швидко оформили і надіслали.

• Продавец  OcMarket

Спасибі за Ваш відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось.

• Александр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OcMarket. Цвет оправы: Золотистый

Хороший магазин! Качественные товары! Быстрая доставка!

Достоинства:
    Качества товаров!
    • Продавец  OcMarket

Спасибо за Ваш отзыв, приятного пользования)