Отзывы покупателей о Удлинитель 40 м, 3x1.5мм2, 10А (JY-3024/40)
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: SunLider. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15
Використовується в умовах не більше 300вт, все чудово поки що
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50
Відслужив 6 років, підключав генератор до будинку, культиватор, електропилку, насос в криниці. Експлуатація на вулиці від -15 до 35.
5 років працював без питань, на шостий став вмикатись через раз, продзвонив мультиметром, без проблем лишилась одна жила з трьох (земля), дві мають приховані ушкодження (ззовні кабель цілий).
На початку клинило захист в розетці, як тут пишуть.
В цілому річ корисна. Почитав на окремих товарах кабельно-провідникової продукції, шо термін служби багатожильних дротів в такій ізоляції є 6 років.
Мабуть не пережив він множинного перекручування вздовж своєї осі, якого під час активного рухливого використання не уникнути.
Якби «один раз розмотав і хай лежить» то ще багато років працював би))
Так, помаранч на сонці вигорів, але під нашим літнім сонцем вигорить будь-який барвник.- Достоинства:
- Витримує складні погодні умови
- Недостатки:
- Клинить захист на розетці
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20
зовнішній шар біля вилки через кілька розмотувань розійшовся
- Достоинства:
- Довгий, яскравий )))
- Недостатки:
- якісь зовнішнього шару жахлива
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50
Гарна якість
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15
Ціна, якість, відповідає опису
- Недостатки:
- Не вияви
Доброго дня, Юрій. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 40
Зразу була задоволена і знайомим замовила , працював , але вистачило на місяць , дуже розчарована .
- Недостатки:
- Замовила знайомим , вони відразу не повідомили , що не працює , а коли перестав у мене працювати запитала , говорять пробували ремонтувати , а там потріскалась обмотка на кабелі всередині.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50
Не підійшов під мою газонокосилку
- Недостатки:
- Не підійшов під мою газонокосилку.
- Федір М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 25
Жахлива переноска. 1 раз газон поносив. І другий раз не можу скористатись. «Мама» зламалась. Не можу підкати чи нічого. «Захист» що в середині розетки просто не дає туди нічого вставити.
Зручний , пробували користуватись для газонокосарки , замовили ще і знайомим .
- Достоинства:
- Не плутається .
- Недостатки:
Доброго дня, Людмила. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10
Працює. Довгий. Тягне мікрохвильовку, щось потужніше не пробував
Доброго дня, Володимир. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- СтеллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50
Нормальний подовжувач, якщо не дьоргать, що захист не заклинить. Просто нормально користуйтеся.
-12 витримав гідно.- Представник постачальника
Доброго дня, Стелла. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10
Довго не могла зрозуміти, чому я його не можу підключити до газонокосарки, а вийшло все просто - товар бракований, туди розетка просто не влазить, бо там суцільний пластик. Не рекомендую, брак!!!
- Недостатки:
- Бракований
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10
Дуже низька якість товару, швидко (за місяць) розсипався в прямому сенсі слова.
- Достоинства:
- Ні
- Недостатки:
- Назар М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50
Ok
- Юра Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10
Клас
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20
Гiршого подовжувача не бачила
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20
за сезон косіння трави - повністю розірвалась зовнішня ізоляція
вся тепер поматана ізолентою- Достоинства:
- дешева і оранжева
- Недостатки:
- швидко виходить з ладу
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20
НЕ раджу, товар з браком, продають неякісний товар((((
- Недостатки:
- пошкоджно ізоляцію
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 40
Чудова робота, дякую.
- Достоинства:
- Швидкість і зручність.
Доброго дня, Анатолій. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 25
не раджу до купівлі, не так давно почав користуватись, дуже погана якість, дуже рідко пишу коментарі, але це просто жах за такі гроші отримати неякісний продукт, повторюю продукція взагалі неналежної якості
- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- не тримає зєднання, поганий контакт
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50
Заклинило захист, як це виправити?!! Повна маячня. Робота стала… думаєм як його вправити. Не рекомендую.
- Артем Л***
Таж сама проблема, я зняв помаранчеву резинку та викруткою відірвав пружинку з пластиковою заглушкою, тепер працює.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20
Разочарован, предыдущий удлиннитель от этого производителя работает четыре года без проблем. На этом при первом использовании лопнула изоляция возле розетки.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15
Отримав подовжувач PowerPlant 15m (PPCA08M150S1), але проблема та сама, з якою, як я бачу вже люди стикалися: подовжувач надійшов з відрізаною розеткою... Це явний або брак, або якесь навмисне пошкодження, що на цей момент робить товар непридатним до використання взагалі. Також можу підтвердити, що обрізаний провід побачив вже вдома, бо запаковано було (навмисно?) так, що ззовні не видно.
Приєднати зовнішню розетку для мене не проблема, але куплявся новий цілісний подовжувач саме для того, щоб не "колхозити".. Дуже не схоже на "Розетку", мінус- Недостатки:
- Брак або навмисне пошкодження
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15
Прислали без частини розетки, щей не поклали в коробку чек (щоб не повернули). Запаковано було так, що браку не було видно при розпаковці на перший погляд, лише вдома помітили що пів розетки нема...
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50
Проблема із штекером. Замкнула система пластикової заглушки. Виделку розібрати неможливо.
- Владимир М***
Та сама проблема, викруткою відламав цей довбаний захист, тепер все працює!
- Костянтин Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 40
Супер поміч від нього
- Достоинства:
- Довгий, помітний, міцний, ціна/якість просто одні плюси
- Недостатки:
- Сумочка поліетиленова, у якій був запакований, одразу почала рватись. Хотів зберігати в ній. Немає котушки, але я знав, що обирав.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20
Не раджу! Неякісний товар. Перестав працювати після лише трьох використань під газонокосарку. Від Розетки же добитися чогось путнього з приводу сервісного обслуговування (ремонту / замінити) поки що не можу. Якось так.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вийшов з ладу на третій раз. Оформив заявку на повернення / заміну / ремонт — відповіді від Розетки немає.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 40
Прослугував майже 4 роки, як на мене це мало. Вийшов з ладу бо в середині провід з часом переломило. В якості жили використано біметал який виявився досить ламким. Саму розетку довелося замінити ще на першому році експлуатації.
Ізоляція легко рветься.- Достоинства:
- М'який, яскравий, ціна
- Недостатки:
- Ламка жила, легко пошкодити ізоляцію
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15
Якісний.
- Недостатки:
- Медведев А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15
Нормальний, зручний, надійний
Доброго дня, Александр. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 25
Користуюсь вже 5 років, в основному підключаю електрокосу. Працює добре, доволі міцний, кілька разів потрапляв під ліску коси, трохи подряпався і все.
Доброго дня, Роман. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15
Гарний кабель, дуже якісний, м'який.
- Достоинства:
- Якість, довжина
- Недостатки:
- Пилипенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20
Отличный удлиннитель, толстый, без всякого запаха, гнется нормально, хорошая изоляция.
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50
Эксплуатировался с электрокосой... Хорошо виден в траве за счет яркой расцветке...
- Достоинства:
- Яркая расцветка
- Недостатки:
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20
Насправді, скоріш за все, жорсткість кабелю пов'язана з тим що він морозостійкий, але це був єдиний доступний по ціні варіант на 20 метрів без катушки. Шкода, що нема такої довжини мережевого фільтра
- Достоинства:
- довгий, грубий, вилка і розетка хороші
- Недостатки:
- приймає форму спіралі після розпакування
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 40
Минулого разу фото не завантажилось, додаю.