Отзывы покупателей о Туристическая Кемпинговая газовая плита плитка походная портативная с пьезоподжигом BDZ-155-A в кейсе + газовые баллоны 2х220 г

Оценка пользователей 4.17/5
  • Артеменко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

На сезон. Почав задати перемикач on/off

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Нажаль балончик спалахнув разом з плиткою , що йшов в комплекті з іншими балончиками працював трохи...

• Продавец  VilliniShop

Бачимо що ви купили плиту 4 місяці тому . Від вас не було запитів на консультації чи якихось скарг. Чи вірно ми розуміємо що плитка у вас працює 4 місяці ? Чи ви просто не писали нічого 4 місяці ? Але проблему виявили раніше ?

• Продавец  VilliniShop

Дякуємо за користування нашим товаром. Хочемо звернути увагу на важливий момент щодо безпечної роботи кемпінгових газових плиток. Для їх експлуатації необхідно використовувати лише сертифіковані газові балони від перевірених виробників, які відповідають стандартам для туристичних приладів.
      Останнім часом на ринку з’явилась значна кількість неякісних або підроблених балонів. У таких балонах часто використовується некоректний або нестандартний клапан, який не забезпечує правильного дозування подачі газу. Це може призводити до надмірного потоку газу, його підтікання в місці з’єднання, нестабільної роботи пальника, а також до пошкодження внутрішнього механізму плитки. У деяких випадках витік газу може створювати підвищений ризик займання.
      З метою безпечної та довготривалої роботи пристрою рекомендуємо використовувати тільки оригінальні балони належної якості, перевіряти щільність з’єднання перед використанням та уникати продукції сумнівного походження. Використання сертифікованих витратних матеріалів є важливою умовою коректної роботи плитки та вашої безпеки.

• Алекс

Ірино, підкажіть, будь ласка, який саме газовий балон був у використанні в момент інциденту?
      Хочу розуміти, щоб не припустити такої ж помилки при виборі балонів. Дякую.

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Кривий з коробки. Комфорка вигнута і ніжки теж погнуті - стоїть не рівно. Балон затискається теж не рівно, але наче не «сіфонить». Далі побачу, поки користуюсь обережно, слухаючи і дивлячись чи не пропускає ніде( Якість жахлива. Брав таку саму у іншого продавця - було набагато краще.

Достоинства:
    наче працює, довго ще не виклристовував
    Недостатки:
    кривий, погана якість з запакованої коробки
    • Продавец  VilliniShop

Доброго дня . Схоже на пошкодження при транспортуванні . Ми звʼяжемось щ вами для щоб вияснити ситуацію

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Отримала плитку з неробочим пʼєзопідпалом. Також видно, що конфорка трохи викривлена. Запалюю вручну. Все інше працює нормально
    Продавець відповідає не дуже оперативно. І на мої скарги по роботі плитки і бажанню обміну, сказав, що це я її неправильно використовую….дивно, адже я відправила і фото, і відео, де видно, що не працює пʼєзопідпал

Достоинства:
    Швидка відправка. Плитка працює, але є нюанс…
    Недостатки:
    Не працює пʼєзопідпал
    • Продавец  VilliniShop

Доброго вечера . Сьогодні випадково побачив ваші повідомлення , ви завджи пишете після 20-00 в неробочий час тому і не відповідали вам на повідомлення . З вами немає ніякої переписки взагалі і ми вам точно не могли нічого говорити бо ми з вами зовсім не спілкувалися . З тогто що ви пишете то скоріше за все опшкодження при транспортуванні . Ми з вами зʼвжемось і вияснимо всі деталі

• Продавец  VilliniShop

Відписали вам і ви не відповідаєте

• Татьяна

Я писала вам у вайбері на номер, який вказано тут. В робочий час. І дзвонила впродовж робочого дня. Ви були не в зоні доступу

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дешеве китайське л***о. Через декілька тижнів використання всі рухомі металеві елементи перекосило, балон не фіксується, плита не працює. Не рекомендую для придбання.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Вся піч суцільний недолік.
    • Олександр

Дмитре, співчуваю, виглядає жахливо. А ви пробували звертатися до продавця щодо гарантії? Вони якось відреагували на те, що плита розвалилася за пару тижнів?

• Олександр П***

Чудова плитка

Достоинства:
    Проста в експлуатації, має електрозапальник
    Недостатки:
    Не можливо замінити форсунку
    • Алекс

Олександре, підкажіть, будь ласка, які саме газові балони ви використовуєте з цією плиткою?
      Хочу зрозуміти, які балони найкраще підходять у реальному користуванні. Дякую.

• Лилия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Сьогодні залишила коментар під цією плитою, а у відповідь отримала «пораду» замінити балон. Хочу уточнити: на фото прекрасно видно, що фіксатор просто виліз зі свого місця. До балона це не має жодного відношення. Балон підібраний правильно і повністю підходить до цієї моделі.
    Проблема саме в плиті — це чистий брак, і перекладати провину на покупця не потрібно.

• Продавец  VilliniShop

Доброго дня . Шановна Лілія , ми ж не проти . Ми вам написали що потрібно зробити . Менеджер вам напише і ви відправите плитку на сервіс і якщо справа в китайському балоні що не фіксується то плитка повернеться до вас за ваш рахунок . Ми радили вам щоб запобігти роз ходу ваших коштів .

• Лилия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Після місяця нетривалого та дуже рідкого використання перестав коректно працювати механізм фіксації балона. Для розуміння — ми використали лише один балон, і після його заміни потрібний “щолк” не з’являвся, через що балон міг зіскочити під час нагрівання. Якість товару розчаровує: навіть за такого мінімального навантаження плитка не витримала.

Достоинства:
    Допомагає при відключенні світла.
    Недостатки:
    Погана якість самої плитки. Дуже швидко перестала працювати фіксація балону
    • Продавец  VilliniShop

Купіть нормальний балон і все буде добре . Дякую

• Яринич В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Товар прийшов швидко, працює добре, але є питання до якості.

Недостатки:
    Горілка зафіксована криво.
    • Продавец  VilliniShop

Доброго дня. З фото видно явне пошкодження при транспортуванні . Плита придавлена . Менеджер з вами звяжеться

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

За цю ціно супер. Кейс звісно з запахом всього китайського пластику, але це нормальне явище... ))

Достоинства:
    Ціна\якість. Підходить балон з бутаном. Хороші форсунки
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Добрый день, продавец очень быстро оформил и отправил.сегодня заказала ,а завтра забрала на почте.
    Плита целая,рабочая.Аккуратно упакованная
    В целом всё отлично, рекомендую

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Их нет
    • Александр

Елена, подскажите ощущения от использования месяц с лишним? Как качество? Нигде ничего не отвалилось и с баллонами все ок?
      Дякую.

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Хороша плитка. Працює справно.

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

як усунути недолік ? пропускає газ через штуцер для підключення зовнішніх балонів

Достоинства:
    Мені нравиця як воно горить
    Недостатки:
    пропускає газ через штуцер для підключення зовнішніх балонів
    • Олександр

Роман, підкажіть, будь ласка, чи вдалося вирішити проблему зі штуцером? Які враження від плитки після цього, як би оцінили зараз?

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Добра плитка. Все як в описі. Рекомендую.

• Крістіна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дуже гарна та зручна річ

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Добра плитка. Все як в описі. Рекомендую.

• Артур М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Бачу по картинці і по фото що у всіх присутня «кришка» над горілкою. У мене ж їі немає і полумʼя не «обмежено». Підкажіть пліз по цьому питанню.

Достоинства:
    Працює, все гуд
    Недостатки:
    Але немає елементу
    • Геннадий Ш***

Это не крышка у других, а другой тип горелки. Посмотрите, у других она сквозная (есть большие отверстия в ней). А у вас другой тип рассекателя (огонь равномерно распределяется по всей горелке.

• Євген

На вашому фото пічка з керамічним пальником, додатково на ньому зверху нічого не потрібно.

• Олександр

Тобто виходить, що з однієї картки товару можуть відправлятися різні модифікації плитки (з керамічним пальником і з іншим типом горілки)?
      Хотілося б розуміти це до покупки.

• Процак В***

Хорошая плита. Удобно пользоваться

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Гарна плита за свою ціну.

Достоинства:
    Наявність пластикового кейсу для зберігання і транспортування. Надійна фіксація газового балончика у спеціальному відсіку. Наявність запобіжника, який не дає запалити вогонь без фіксації балона.
    Недостатки:
    Пластиковий кейс хлипкий, треба обережно користуватися.
  • Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Переходник продавец не положил. Комплектация не полная.

Достоинства:
    Хорошая плита,мне понравилась.
    Недостатки:
    Нет переходника.
    • Продавец  VilliniShop

Здравствуйте , проверьте должен быть . Если нету можем выслать . Спасибо за заказ

• Продавец  VilliniShop

У деяких модифікацій плит ,перехідник вбудован в плитку ( не розбірний) , подивитись уважніше на плитку .Дякуємо.

• Евгеній

Підкажіть, чи знайшовся перехідник?
      Бо в моїй моделі він вже йшов вкручений в редуктор. (правда брав не тут)

• Артем Л***

Супер клас!

Достоинства:
    Ціна, функціональність
  • Сергей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Плитка хорошая. Спасибо доставка за 2 дня.

Достоинства:
    Все понравилось
    Недостатки:
    Кейс хлипкий.
  • Кристина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Давно користуюсь. Дуже якісна і компактна плитка . При відключененях саітла часто готуємо на ній їсти . Бувають нюанси з балончиками коли купуєш не якісні балони то вони не фіксуються в плиті , тому будьте з тім уважні . Загалом якісна річ і надійний пластиковий кейс

Достоинства:
    Якісно зроблена плитка , надійна
  • Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Все працює окрім ричага що тримає балон(відскакує,не фіксується)

Достоинства:
    ---------нема
    Недостатки:
    Кейс не дуже,дешевий пластик,метал ,консервні банки міцніші,на мою думку не коштує цих грошей.
  • Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Все працює . Нарікань немає.

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Все працює! Дуже проста конструкція, підключення, користування. Чудово допомогає при відключеннях світла

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Купив кілька днів тому . Здивувало як швидко на ній закіпає вода . Цікавий товар , раніше не дивився в цю сторону .Також зрозумів що можна використовувати на рибалці або в якийсь далекий поіздці на авто. Загалом задоволений

Достоинства:
    Дуже швидко кипятить воду
  • Вадим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Прикольна штука , дуже виручає. І на додачу змінні балони . Вважаю що незамінна штука в хозяйстві. Дуже приємно що виродник наніс Українську символіку .

Достоинства:
    Якісна плітка допомагає привідсутності світла
  • Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Працює відмінно. Дуже зручна в використанні. А особливо в теперішні час

• Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дороблю опору під посуд та піключу к великому балону з пропаном

Достоинства:
    шось нове
    Недостатки:
    опора для посуду досить широка - турку не поставиш... Необхіно щось доробить
  • Евгений Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Функционально ,жаль инструкция на английском.

• Олександр С***

Всё супер,рекомендую

• Олександр В***

Доставили швидко працює добре

Достоинства:
    Примітивне керування
  • Надія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Плитку отримала,ціла,без вм'ятин, перевірила, все працює, дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    Швидко зв'язалися
  • Slava M***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Якісна компактна плитка, проста в підключенні та користуванні, з п'єзорозпалом. Дає рівне полум'я.
    Ще дякую за акумуляторну лампочку в подарунок - вона працює, яскраво світить, іноді дуже виручає.

Достоинства:
    Ціна, якість, лампочка в подарунок
    Недостатки:
    Недоліків не має
    • Продавец  VilliniShop

Дякуємо Вам за відгук ! Була акція від магазину ,до плитки йшла в подарунок USB LED лампа 60w 2400маГ .Гарного дня!

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дякую за швидку доставку.Все гарно,підключили за кілька хвилин.рекомендую

Достоинства:
    Легка в користуванні