Отзывы покупателей о грелка электрическая SHINE ЕГ-1/5 с подогревом от повербанка 5В

Оценка пользователей 4.86/5
  • Наталья М***

Дуже гарна

• Гриневич М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Дуже хороша грілка! Працює без нарікань! Хочу окремо відзначити сервіс: коти погризли провід грілки, проте продавець провід дуже швидко і якісно замінив. Ми з котами вам дуууже вдячні!

Достоинства:
    Все дуже добре працює, чудовий сервіс

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

є ньюанс. Якщо просто підключити и чекати, коли нагріється, буде розчарування, бо не нагріється. Треба підключити и лягти на неї (надавити тілом). Грілка починає працювати (гріти), коли на неї давити масою.

Достоинства:
    дешево і сердито. Стабільно гріє: не гарячо, але дуже тепло і приємно.
    • Продавец  comfortno.vdoma

• Жанна Ф***

Хорошо но долго нагревается

• Пилипенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Гарна річ, сподобалась. Дуже виручає під час відключень. Якісно зроблена, чохол з'ємний, можно прати. Перші пару хвилин, коли ввімкнула, здавалось зовсім слабо гріє. Але під навантаженням, якщо покласти під ноги або спину гріє дуже впевнено але комфортно, як на мене.

Достоинства:
    Працює від павербанку. З'ємний чохол
    • Продавец  comfortno.vdoma

• Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Працює майже 5 годин від павера на 20 мАг, якщо равно на 10 мАг десь 3 години. Якщо потужний павер, то й нрітиме добре.

Достоинства:
    Що від USB, захист від перегріву, чохол.
    Зручна і можно взяти у подорож, сервіс, якість, вартість, гарантія.
    Недостатки:
    Ще не має
    • Продавец  comfortno.vdoma

• Діана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Работает от повербанка нормально. Но нужно 1,5-2 часа, что бы нормально нагрелся коврик. После этого хорошо держит тепло. Два котика оценили и постоянно спят на грелке.

Достоинства:
    От usb, может при отключениях от павербанка работать. Цена нормальная.
    Недостатки:
    Долго разогревается
    • Продавец  comfortno.vdoma