Завжди чути дитину, не треба постійно перевіряти чі не плаче малюк
Здравствуйте! Подскажите на камере все время светится красная точка?
Чудова камера, яка дає змогу вільно бачити дитину, що дає мамі вільні додаткові години. Зворотній зв'язок працює чудово, але все залежить від малюка. Батьківський блок працює добре на відстані (вистачає з вулиці до будинку) єдине, що вдень, якщо темно в кімнаті, камера переключається на нічний режим, і якби була можливість камери підключати до павер банку, було б теж класно (на період відключення світла, те що треба було б)
Дякуємо за відгук.
Камеру можна підкдючити до павербанку за допомогою кабелю PowerPlant 2.0 USB - DC 3.5x1.35 5V, 1м він є в продажу.
Здравствуйте! Подскажите на камере все время светится красная точка?
Купували на подарунок, дуже сподобалося. Гарна картинка, зручне встановлення, нічний режим, можна говорити з дитиною через неї.
Як на мене, чудовий подарунок для нової родини :)
Дякуємо Вам за відгук.
Здравствуйте! Подскажите на камере все время светится красная точка?
Класна річ. Брали на подарунок, друзі задоволені. Великий екран, рухома камера, зворотній звук.
Дякуємо Вам за відгук.
Здравствуйте! Подскажите на камере все время светится красная точка?
Рекомендую щиро цей Бебі монітор.Реально дуже потрібна річ для Мам та немовлят.З ним я тепер можу спокійно робити різні речі,та завжди бути на зв'язку із своїм немовлям. Дуже добре ловить на великій відстані,це дійсно факт, якісь зображення дуже хороша .Ми задоволені на всі
Здравствуйте! Подскажите на камере все время светится красная точка?
В користуванні місяць. Незамінний девайс. Якість зображення за таку ціну норм, якість сигналу теж. Рекомендую.
Всё чётко
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста в темноте на камере не светится никакая подсветка или фонарик? Нет раздражителя в темноте?
загалом не погано, як за свої кошти
Вітаємо! У Вас увімкнений економічний режим енергії VOX ( дісплей активується від звуку та руху). Він вимикається з відповідною назвою VOX в налаштуваннях. Якщо виникнуть питання - звертайтесь.
Здравствуйте! Подскажите на камере все время светится красная точка?
Чудова річ. Реально полегшує життя батькам. Якісна, все працює.
Здравствуйте! Подскажите на камере все время светится красная точка?
Червоний діод на камері періодично блмюимає, але він дуже тьмяний і його зовсім не помітно.
Спасибо, что ответили)
Замовлення отримала дуже швидко. За свою ціну досить якісний, зображення чітке, звук - супер.
Топ за свої гроші. Доволі якісна камера, великий дисплей, який дійсно довго тримає заряд. Дуже легко налаштовується. Підтримки телефону немає, але вона не потрібна, бо в такому випадку ваш телефон зайнятий. Рекомендую. Продавець дуже швидко відправив