Отзывы покупателей о Гирлянда штора роса 3х3 м 300LED гирлянда комнатная холодный белый цвет светодиодная занавес водопад Lemleo + ПОДАРОК Блок питания

Оценка пользователей 4.48/5
  • Анатолий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество источников света: 300. Цвет свечения: Холодный белый. Высота: 200

Красиво виглядає, якісний комплект) Покупкою задоволені

Недостатки:
    не виявили
    • Продавец  StarLight

• Діана Т***

Замовляла дві гірлянди. Одна працює добре, другу повісили — пропрацювала хвилин 20, наступного дня вмикаю — не горить (ні від павербанку, ні від розетки). Не дочекалася зворотного зв'язку від продавця

Достоинства:
    Гарна яскрава гірлянда
    Недостатки:
    Одна з 2 відразу перестала працювати(
    • Діана Т***

Доповню відгук: Продавець зв'язався зі мною, відправив нову гірлянду за свій рахунок. Все добре, дякую!

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Діано, та ще раз приносимо Вам свої вибачення за незручності. Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок. Будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Єгор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество источников света: 300. Цвет свечения: Теплый белый

Гірлянда дуже класна, гарно світиться, все працює як і описано!

• Ірина Ч***

Класна гірлянда, працює стабільно!

• Руслан П***

Працює відмінно, рекомендую гірлянду!

• Юлія Т***

Гарна гірлянда. Вже два місяці працює, нарікань не має.

Недостатки:
    Блок живлення неякісний, замінила на інший
    • Продавец  StarLight

• Юлія Т***

Класна штора

Недостатки:
    Блок живлення
    • Продавец  StarLight

• Христина К***

После недели использования гердянды ( включала буквально на пару часов в день) стала все тусклее и тусклее светить . Сегодня включила - вообще ели заметно . Сначала подумала , что и вовсе не включилась .
    Разочарование .

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Стала очень тускло светить
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Ксенія А***

Все працює, дуже дякую

• Марьяна М***

Пакування пакет, без назви виробника та технічних характеристик, повісила на гачки, живлення від павербанку

• Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Паламаренко К***

Топ за свої гроші)

• Воробій К***

Повішала вздовж штори легко, є гачки. Живлю від павербанку

Достоинства:
    Гарне

• Дарья Х***

Все супер,отлично подошло по размерам,очень яркая!

• Продавец  StarLight

Дар'я, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Елена О***

Отлично все, быстрая доставка, качественна гирлянда.

Достоинства:
    Все
    • Продавец  StarLight

Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Інна

Быстрая доставка, все работает, в пульте есть батарейка, гирлянду подключила к павербанку. Спасибо большое

• Продавец  StarLight

Інна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• МАРГАРИТА К***

Швидка доставка! Чудово світить,багато режимів, є пульт , можливість працювати від павербенку. Новорічна атмосфера гарантована!!!

• Продавец  StarLight

Маргарито, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Олександр Р***

Замовлення було швидко опрацьоване і виконане. Комплектація відповідає тій, що заявлена продавцем.

Достоинства:
    Красиво
    • Продавец  StarLight

Олександр, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Андрій Р***

Отримав замовлення. Все працює добре. Гірляндою задоволений.

Достоинства:
    Гарно світить. Все працює.
    • Продавец  StarLight

Андрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Артем

Виглядає дуже гарно, світить достатньо яскраво, багато режимів мерехтіння і головне є режим без миготіння. З пультом зручно керувати, враховуючи що все закріплено зверху. Споживає дуже мало, за два дні 10% повербанки.

Достоинства:
    Яскрава, зручна, продумана конструкція, пульт
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  StarLight

Артем, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Мария Д***

Удобное крепление. Режимы соответствуют. Покупкой довольны. Прекрасный выбор, на случай отключения света )

• Продавец  StarLight

Марія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Екатерина К***

Брали для блекауту. Дуже яскраво світить,рівномірне світло. Кімнату дитину добре освітлює. Ще й ціна гарна.

Достоинства:
    Дуже легко чіпляти,зручно,що є пульт, перехідник
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  StarLight

Катерино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Роман Б***

Бралося для новорічного настрою, гарна річ та можливість роботи від павербанку - це круто. Не забуваємо про скажених сусідів, цієї зими міркую що знадобиться. Від павербанку на 20000 за годину з'їдає по 7%

Достоинства:
    Гарно виглядає, якісно зроблено.
    Недостатки:
    Виделка дійсно ніяка, але вдома валяється десяток від старих зарядок.
    • Продавец  StarLight

Роман, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Наталя О***

Отримала гірлянду. Все працює і ціна супер

• Продавец  StarLight

Наталія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Вячеслав К***
    Достоинства:
    Висить
    Недостатки:
    Криво
    • Продавец  StarLight

В'ячеслав, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Василий Б***

Зламалося через годину, видно було якесь механічне пошкодження. Заощаджуйте свій час, а не гроші. Не купуйте цей непотріб.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не надійне, дивний, блок живлення.
    • Продавец  StarLight

Василь, доброго Вам дня! Очікуйте, з Вами зв‘яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання.

• Светлана к***

вчасно отримала та відмінне качество

Достоинства:
    дуже приємний
    Недостатки:
    нем має
    • Продавец  StarLight

Світлана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні

• Евгений П***

Купував зі знижкою, на ціну зі знижкою вийшла дуже гарна гірлянда

• Продавец  StarLight

Євген, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні

• Костянтин

Відправили швидко
    Товар відповідає характеристикам
    Працює без нарікань
    Рекомендую

• Продавец  StarLight

Костянтин, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні

• Олена Х***

Доставили швидко. Дуже задоволена. В сьогоднішній час, коли відключають світло - просто бомбезно.

Достоинства:
    Гарна штора з гірлянди.
    • Продавец  StarLight

• Сергей

Покупкой доволен. Быстро отправили. Быстро доставили. Товар соответствует описанию.

Достоинства:
    Отличная вещь как для украшения, так и для освещения комнаты.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
    • Продавец  StarLight

Сергій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Євген М***

Штатний блок живлення дісно не виглядає надійним (не пробував), але за наявності в сучасних домах великої кількості блоків живлення від інших пристроїв, це не є проблемою. Контролер коректно опрацьовує всі режими - як з пульта, так із з самого контролера

Достоинства:
    Теплий яскравий колір, велика площа освітлення, довгі дроти, використання із зовнішним джерелом живлення
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Гупан Н***

При спробі увімкнути прилад в перший раз, відбулося внутришне займання блоку живлення прибору.

Достоинства:
    При зміні блоку живлення гірлянда запрацювала
    Недостатки:
    Блок живлення згорів при першому включені.
    Пакування товару у звичайний пакет.
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Наталя! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить дану ситуацію!

• Алексей А***

Приехала, получил. Проверил, работает без нареканий. Но! Комплектный USB-блок питания сгорел сразу после включения в розетку(меня сразу смутил его размер, как для USB-БП). А вот через USB-зарядник телефона и павэрбанк работает на ура.

Достоинства:
    Хорошо работает. Стоит своих денег.
    Недостатки:
    Комплектный БП, он просто ф***я, сгорел сразу при первом включении в розетку.
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Олексій! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить дану ситуацію!

• Альона Н***

Все супер, як на фото

Достоинства:
    Яскрава. Все супер, як на фото
    • Продавец  StarLight

Альона, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Иван

Товар пришел, на кассе проверили и оказалось не рабочая версия, сделали отмену. Прошло больше 10 дней, деньги на карту так и не вернули. Приходится писать и разбираться, а в следствии тратить свое время, из-за ненадлежащего исполнения своих обязанностей продавцом.

Достоинства:
    Были до покупки
    Недостатки:
    Нерабочее состояние. Оплатил до осмотра, а товар нерабочий.
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Іван! Очікуйте з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить цю ситуацію!

• Иван

Деньги вернули, вопрос исчерпан. Спасибо розетке.

• Алина Н***

Проблема решена

Гирлянда перестала работать спустя 4 дня ,продавец не отвечает. Пожалуйста, будьте честны перед своими покупателями , возьмите трубку!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Сломалась спустя 4 дня , продавец не отвечает
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Аліна! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить дану ситуацію!