- Oleksii P***Отзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
В кімнаті 30кв м без світла підтримує температуру на тому ж самому рівні. Вважаючи протяги та старі батареї справляється добре. Це від нього і очікувалося. Робить затишну атмосферу.
Прийшов на звичайне відділення.- Продавец Soft_Decision
Дякуємо за відгук)
- Олекса З***Отзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
Гріє! Поки "гаджет" без теплового екрану, який розширює теплову віддачу, але і без нього можу показати на фото результати спалення трохи більше за 0,5 л. біопалива, яке надається у комплекті. Це скріни датчика температури у мобільному застосунку. Єдине, що не влаштовує - відправка лише на вантажні відділення "Нової Пошти". Загальна вага посилки з усіма вкладеннями - 8 кг., її розміри і вага дозволяють відправляти до поштоматів (до 20 кг) та звичайних відділень (до 10 кг). Мені довелось доправляти до найближчого вантажного відділення - до 1 т . Перестрахувались.
- Достоинства:
- Обігрівач для настрою
- Недостатки:
- Відсутні фетрові лапки на підошві
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
Цікаве
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
Гуд
- Тимур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
Усе гаразд. Опису відповідає. Виглядає гарно. Упаковано було добре.
Протестував 15 хвилин - горить, гріє.
Брав з запасом на наступну зиму.- Продавец Soft_Decision
Дякуємо за відгук, раді, що вам все сподобалось)
- Andrii M***
Вирішили купити після ефірів Андрія Закревського чи з інших причин?)
- Тимур М***
Андрій, щось у Вас призвіще підозріле. Мабуть я утримаюся від відповіді.
Дякую.
- Валерия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
Магазин связался сразу, отправка и доставка была быстрой. Биокамин очень простой в использовании, компактный, стильный и теплый. Рекомендую.
- Достоинства:
- стильный, простой в использовании.
- Продавец Soft_Decision
Дякуємо за відгук, раді, що вам сподобалось)
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
Продавець одразу зв'язався для уточнення інформації. Отримали товар швидко в належному вигляді. Рекомендую продавця.
- Продавец Soft_Decision
Вдячні за ваш відгук, раді, що вам сподобалось)
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
Милий і простий у використанні пристрій. У ванній за 8 хв підняв температуру на 1 градус.
- Достоинства:
- Стильно виглядає, простий у використанні
- Недостатки:
- Тріснута нижня дощечка, наче не критично але помітили вже після 1го використання. В комплекті не біопальне, а антисептик (він також горить)
- Продавец Soft_Decision
Дякуємо за відгук) У вас у комлпекті був 1л біопалива, просто ми міняємо наліпку на напис 'антисептик', тому що у пошти є обмеження по перевезенню біопалива)
- Продавец Soft_Decision
Ми можемо замінити для вас дерев'яну підставку на нову, без тріщин, менеджер з вами зв'яжеться)
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
Крутая штука, все работает, греет, выглядит хорошо.
Есть один недостаток не касающийся товара. Продавец любезно положил в комплект бутылочку топлива (антисептик). Не стоит им пользоваться вообще, испортит все впечатление о товаре, жутко воняет сам по себе и делает из камина такую же вонючку на следующие 2-3 прожига. Докупил у этого же продавца нормальное биотопливо - совсем другое впечатление от товара.- Достоинства:
- Внешний вид. Работает.
- Недостатки:
- Отсутствуют
- олегОтзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
Виглядає гарно
- Шевченко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Soft_Decision
Доброго вечора ,забрала камін ,замість біопалива був антисептик ,то так треба ?
- Продавец Soft_Decision
Дякуємо за відгук) Раді, що змогли вирішити це питання з вами в телефонному режимі, насолоджуйтесь каміном)))
- Шевченко М***
Вже все вирішили ,дякую ,каміном задоволена
- Мирослав Д***Продавец: Soft_Decision
Симпатично виглядає, гарно горить. Нажаль тріснув за 2 місяці експлуатації (5 літрів біопалива спалили як-раз). Весь час стояв під навісом, вода не попадала. Механічних наватажень теж не зазнавав...
- Достоинства:
- Стильний та гарний
- Недостатки:
- Тріснув за 2 місяці експлуатації
- Продавец Soft_Decision
Добрий день, дякуємо за відгук, ми готові провести гарантійний ремонт вашого біокаміна для виправлення цієї ситуації, менеджер зв'яжеться з вами)