Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол Armorstandart для Lenovo Tab M10 Plus TB125 Black (ARM63468) [74913]

Оценка пользователей 4.45/5
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Синий

Товар хорошої якості. Планшет фіксує добре, не перекриває кнопок/роз'ємів/динаміків.
    Продавець-молодець, коректно сприйняв мою помилку щодо невірного артикулу та швидко допоміг обміняти товар (в новорічні свята).

• Татьяна Ш***

Дуже якісний товар

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• саша х***

Классный чехол

Достоинства:
    Красивый удобный

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Якісна і зручна обкладинка для планшету, працює рік при щоденному використанні -- нічого не потріскалося, все супер.

Достоинства:
    Якісна, гарний матеріал
    Недостатки:
    Не знайшли

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Покупала на планшет ребенку. В эксплуатации уже довольно долгое время (10 месяцев). Всё целое, хорошо держит планшет, прочный чехол.

Достоинства:
    Прочная, хорошо фиксирует планшет.

Доброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Таке відчуття що залізо планшета застаріває швидше аніж обкладинка та зовнішній вигляд.

Достоинства:
    Приємна на дотик. досить зносостійка. Планшет за рік експлуатації за рік час з перенесенням в рюкзаку захистила.
    Недостатки:
    Не помітив.

Доброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крышка держится на двух хиленьких магнитиках, ерзает вправо-влево, не фиксируется, пластиковые уголки с острыми краями, пришлось дорабатывать натфилем и наждачкой. Изделием, мягко скажем, недоволен.

Достоинства:
    Будем посмотреть
    Недостатки:
    Прислали другую модификацию, без застежки.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

На перший погляд хороша обкладинка. Планшет реагує на закриття. Але швидко відламався пластиковий кутик

Достоинства:
    Магнітна обкладинка
    Недостатки:
    Відламався кутик

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за відгук та покупку. Нам шкода, що з чохлом виникла така ситуація після використання. Ми обов'язково передамо інформацію для додаткової перевірки якості. Ваша думка допомагає нам стати кращими! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша якісна обложка для планшета Леново, чудово підійшов

Достоинства:
    Якісний, підійшов
    Недостатки:
    відсутні

• Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Всё отлично и меня устраивает

Недостатки:

Доброго дня, Вячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Алена Г***

Якість на вищому рівні

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

1) Якість штампування та обробки пластикової частини (в якій кріпиться планшет) - найпотворніша. Всі кромки (ну майже всі) – гострі, з нерівними припливами. Тримати планшет за них – вкрай неприємно.

2) Язичок на згині обкладинки вперто хоче жити тільки у відстовбурченому стані (див. фото). Гарно прилягати до обкладинки, як показано на фото на Розетці, він навідріз відмовляється.

Якщо у вас є набір наждачних шкірок (досить напр. №200 та №2000) і бажання витратити 15 хвилин на "доробку напилком", то обкладинку можна довести до цілком пристойного стану (на 4 бали). Якщо ні – краще пошукайте іншу обкладинку.

Достоинства:
    Непогано виглядає, легка, добре сідає на планшет і тримає його
    Недостатки:
    Якість штампування та обробки, поведінка язичка на згині обкладинки

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

просто суперова обкладинка. Раджу.

Достоинства:
    Гарна обкладинка
    Недостатки:

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ірина Г*** Іванченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Обкладинка класна, зручно користуватися.

Достоинства:
    Язичок на обкладинці гарно її фіксує в згорнутому вигляді

Доброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Григорій Б***

Все отлично

Доброго дня, Григорій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Володимир В***

дуже класний

Недостатки:
    невиявив

Доброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Еля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Давно користуюся. Все добре.

Доброго дня, Еля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Обкладинка якісна, гарна, не пливе в руках, зручна, ідеально підійшла до планшету

Доброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей З***

Excellent

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Наталія

Сину не сподобався. Сказав не зручний. Замовили інший

• Руслан К***

Відмінна якість, рекомендую...

Достоинства:
    Недорого
    Недостатки:

Доброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Виктор Г***

За таку ціну влаштовує.
    Із недоліків один кут нахилу.

Доброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Светлана Н***

Подошел чудесно

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:

Доброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

зручно у використуванні планшета

Достоинства:
    чудова обкладинка
    Недостатки:
    нема

• Федоров О***

Все добре

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олексій Є***

Непоганий

Достоинства:
    Недостатки:
    Мало варіантів кута нахилу планшету

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прислали не той чохол, що вказано на етикетці. В сервісному цетрі 22 вересня оформлено звернення 783345272 про повернення коштів. На протязі 7 днів кошти не повернули.

• Дмитрий

Альтернатива оригиналу, который в 3 раза дороже
    по качеству - разумеется эконом-вариант.

Достоинства:
    Идеально подошел

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Розетка прислала чехол який не відповідає етикетці

Доброго дня, Андрій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Юлия С***

Все уже добре

Доброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Всё подошло, быстро связались быстро отправили. Спасибо

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Замовляла чехол на планшет Lenovo а приїхав чехол до iPad, добре що можна було оглянути замовлення у відділені та відмовитися.

Недостатки:
    Приїхав зовсім інший чехол

Добрий день, Софія! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добра обкладинка за нормальну ціну

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

За неділю користування - політ нормальний. Звичайна, добротна обкладинка.

Достоинства:
    Звичайна обкладинка, без фанатизму

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.