- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Синий
Товар хорошої якості. Планшет фіксує добре, не перекриває кнопок/роз'ємів/динаміків.
Продавець-молодець, коректно сприйняв мою помилку щодо невірного артикулу та швидко допоміг обміняти товар (в новорічні свята). - Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже якісний товар
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- саша х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Классный чехол
- Достоинства:
- Красивый удобный
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Якісна і зручна обкладинка для планшету, працює рік при щоденному використанні -- нічого не потріскалося, все супер.
- Достоинства:
- Якісна, гарний матеріал
- Недостатки:
- Не знайшли
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Покупала на планшет ребенку. В эксплуатации уже довольно долгое время (10 месяцев). Всё целое, хорошо держит планшет, прочный чехол.
- Достоинства:
- Прочная, хорошо фиксирует планшет.
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Таке відчуття що залізо планшета застаріває швидше аніж обкладинка та зовнішній вигляд.
- Достоинства:
- Приємна на дотик. досить зносостійка. Планшет за рік експлуатації за рік час з перенесенням в рюкзаку захистила.
- Недостатки:
- Не помітив.
Представник постачальникаДоброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крышка держится на двух хиленьких магнитиках, ерзает вправо-влево, не фиксируется, пластиковые уголки с острыми краями, пришлось дорабатывать натфилем и наждачкой. Изделием, мягко скажем, недоволен.
- Достоинства:
- Будем посмотреть
- Недостатки:
- Прислали другую модификацию, без застежки.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
На перший погляд хороша обкладинка. Планшет реагує на закриття. Але швидко відламався пластиковий кутик
- Достоинства:
- Магнітна обкладинка
- Недостатки:
- Відламався кутик
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо за відгук та покупку. Нам шкода, що з чохлом виникла така ситуація після використання. Ми обов'язково передамо інформацію для додаткової перевірки якості. Ваша думка допомагає нам стати кращими! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша якісна обложка для планшета Леново, чудово підійшов
- Достоинства:
- Якісний, підійшов
- Недостатки:
- відсутні
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Всё отлично и меня устраивает
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Якість на вищому рівні
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
1) Якість штампування та обробки пластикової частини (в якій кріпиться планшет) - найпотворніша. Всі кромки (ну майже всі) – гострі, з нерівними припливами. Тримати планшет за них – вкрай неприємно.
2) Язичок на згині обкладинки вперто хоче жити тільки у відстовбурченому стані (див. фото). Гарно прилягати до обкладинки, як показано на фото на Розетці, він навідріз відмовляється.
Якщо у вас є набір наждачних шкірок (досить напр. №200 та №2000) і бажання витратити 15 хвилин на "доробку напилком", то обкладинку можна довести до цілком пристойного стану (на 4 бали). Якщо ні – краще пошукайте іншу обкладинку.- Достоинства:
- Непогано виглядає, легка, добре сідає на планшет і тримає його
- Недостатки:
- Якість штампування та обробки, поведінка язичка на згині обкладинки
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
просто суперова обкладинка. Раджу.
- Достоинства:
- Гарна обкладинка
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ірина Г*** ІванченкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Обкладинка класна, зручно користуватися.
- Достоинства:
- Язичок на обкладинці гарно її фіксує в згорнутому вигляді
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Григорій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Все отлично
Представник постачальникаДоброго дня, Григорій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
дуже класний
- Недостатки:
- невиявив
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Еля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Давно користуюся. Все добре.
Представник постачальникаДоброго дня, Еля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Обкладинка якісна, гарна, не пливе в руках, зручна, ідеально підійшла до планшету
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Excellent
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Сину не сподобався. Сказав не зручний. Замовили інший
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відмінна якість, рекомендую...
- Достоинства:
- Недорого
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За таку ціну влаштовує.
Із недоліків один кут нахилу.
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Подошел чудесно
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
зручно у використуванні планшета
- Достоинства:
- чудова обкладинка
- Недостатки:
- нема
- Федоров О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Все добре
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Непоганий
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мало варіантів кута нахилу планшету
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прислали не той чохол, що вказано на етикетці. В сервісному цетрі 22 вересня оформлено звернення 783345272 про повернення коштів. На протязі 7 днів кошти не повернули.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Альтернатива оригиналу, который в 3 раза дороже
по качеству - разумеется эконом-вариант.- Достоинства:
- Идеально подошел
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Розетка прислала чехол який не відповідає етикетці
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все уже добре
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Всё подошло, быстро связались быстро отправили. Спасибо
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Замовляла чехол на планшет Lenovo а приїхав чехол до iPad, добре що можна було оглянути замовлення у відділені та відмовитися.
- Недостатки:
- Приїхав зовсім інший чехол
Представник постачальникаДобрий день, Софія! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добра обкладинка за нормальну ціну
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
За неділю користування - політ нормальний. Звичайна, добротна обкладинка.
- Достоинства:
- Звичайна обкладинка, без фанатизму
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.