Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Зарядная станция EcoFlow DELTA Max 2000 560000mAh Black 2016 Вт/год українська версия

Оценка пользователей 4.75/5
на основе 21 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Vishniashop
  • Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop

Екофлоу - там де завжди є світло!) Дякую, доставили вчасно. Тепер завжди є план "Б"

• Альона Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop

Оперативно відправили зарядку станцію. Все прийшло в кращому вигляді. Вже користуємось. Нарікань немає. Рекомендую

Достоинства:
    Швидка відправка замовлення

Дякуємо, звертайтесь ще

• Алла Ч***

Швидко доставили, товар якісний

Достоинства:
    Швидка зарядка, не велика вага
    Недостатки:
    Недавно придбала, поки що не виявлено
    • Продавец  Vishniashop

Дякуємо

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop

Купував зарядну станцію для роботи з пк , використовую її замість упса, в користуванні вже 2 тижні все працює як годинник. Було одне питання яке виникло, але продавець дуже швидко і чітко дав відповідь за що ще раз дякую. Рекомендую зарядну станцію і даного продавця.

Достоинства:
    Зручна і потужна зарядна станція

Дякуємо Вам

• Алексей С***

В інструкції пишуть, що автоматичне переключення на живлення від батарей - 30мс, порівнюючи із ДБЖ (десь 4мс) - це довго.
      Який у Вас блок живлення у комп'ютері? )
      Щось мені здається, що я ДБЖ цей девайс не буде встигати робити перехід до живлення від батарей беж перезавантаження компа...

• Олександр Ш***

все сподобалось

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop

Швидко звʼязалися. О 19.00 зробила замовлення на наступний день вже НП привезла. Все працює.

Достоинства:
    Швидка доставка

Щиро дякуємо Вам)))

• Олексій О***

Все сподобалось. Станція працює

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop

Заказал ближе к вечеру, в тот же вечер и отправили. На следующий день получил. Покупкой полностью доволен.

Достоинства:
    Быстро отправили. Цена, наличие соответствует заявленному.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
    • Продавец  Vishniashop

Дякуємо Вам))

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop

Без проблем тягне декілька годин активного користування настільного ПК. Окреме дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    швидко заряджається
    Недостатки:
    важкий :)
    • Продавец  Vishniashop

• Александр Т***

Сколько Ват пк выдает ?

• Дмитрий Б***

За сколько часов разряжается от ПК?
      В характеристиках вроде объем приличный

• Павло Д***

Тихіший, ніж я очікував

Достоинства:
    Швидка зарядка

Дякуємо гарно)))

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop

Користуюсь вже більше тижня.
    Для того щоб продовжувати працювати онлайн під час відключень якраз те що треба.
    Вистачає і попрацювати і в ігри пограти і каву зробити.
    Обіцяли відправити в понеділок, а по факту відправили ще в неділю. В результаті якраз на чергові відключення в понеділок зранку у мене вже була станція. Тому за це дуже дякую!

Достоинства:
    Станція повністю задовільняє потреби.
    Недостатки:
    попит робить ціну…
    • Продавец  Vishniashop

Супер, дякуємо Вам гарно

• Вячеслав Б***

Працює як і очікувалося. Шумить лише при навантаженні більше 100 ват

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Слабенький захист від КЗ
    • Продавец  Vishniashop

Дякуємо Вам!

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax

Отримав, все працює, виконує всі заявлені функції

Недостатки:
    Відсутня інструкція, не електронну пошту також не висилалась
  • Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax

Навздогін до свого першого коментаря: Всі документи прийшли по електронній пошті, дякую. Що до самого прилада - я задоволений, заряд тримає дуже довго. Два компьютера (з моніторами) за 4 години роботи з'їли 6% заряда.

Достоинства:
    Поки не бачу, дуже не задоволений!
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Микола Я***

Быть такого не может чтоб компьютеры так мало кушали

• Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax

Сьогодні придбав цю станцію, доставили оперативно, але, чомусь не залишили ніяких супроводжувальних документів, ні накладних, ні гарантії. От тепер не знаю що робити? Хотілось би всі ці документи отримати.

Достоинства:
    Поки не бачу. Оцінти товар ще не можу, тільки-но придбав.
    Недостатки:
    Інструкція написана ієрогліфами. Нема супроводжувальних документів, дуже хотілось би їх одержати.
    • Продавец  OTDmax

Добрый день
      Гарнтия на данный товар идет по серийному номеру станции, документы высылаются в электронном виде на данные что бы указаны в заказе

• Степанец А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store

Дуже гарна станція . Для побутових вимог необхідна річ , коли вимикають електроенергію.

Достоинства:
    Швидко заряджається
    • Продавец  Online Proved Store

Все работает
    Недостатков не обнаружил

• Валентин Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Store Group

До станції питань немає. Гарна, потужна
    Нажаль зняв 1 зірку за якість обслуговування, а саме за те, що хлопці через навантаження та попит на продукт взагалі не могли відповідати декілька днів.
    Питань би не було, якщо б станція не дорожчала за тиждень на 12к гривень. Тому тут дуже важливо було розуміти чи очікувати станцію чи ні. Замовив 9 липня. Сказали очікувати до 18 липня, тоді відправка. Плюс день очікував, а вже після написав сам, мені не писали. І тільки тоді, коли саме я написав, сказали - ще відгружаємо на склад. Очікуйте ще декілька днів.
    Приїхала вона тільки зараз - 26 липня. Хоча відправку планували 18-го. Оплата тільки готівкою(у моєму випадку так вийшло, бо НП якісь ліміти на контрагента зробили і неможливо було відправити наложеним платежем) і тільки через SAT перевізника (2000 грн. доставка).

Дмитро, з яким довелось обговорювати деталі про доставку і коли очікувати станцію не відповідав декілька днів на запитання, декілька разів, читав, але не відповідав. Коли я побачив статус в телефоні на розетці - виконано, я почав писати поганий відгук. І тільки тоді мені подзвонили і сказали, що вам ще вчора відправили, очікуйте сьогодні (26 липня). Але питання у тому, чому мені раніше не написали - відповідь була така що дуже багато попиту на товар і хлопці не встигають.
    Тобто - станцію беріть, товар у них якісний, але будьте готові що можуть вам не відповідати, тому що в них завал )

Достоинства:
    Потужний, якісний та гарний екофлоу
    Недостатки:
    Тільки сервіс та час відповіді на запитання (навіть після оформлення). Але сподіваюсь це питання вирішиться згодом )
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Store Group

Замовила станцію, все швидко доставили, але станція прийшла розрядженою і не заряджалась (на пошті, коли забирала товар, то дзвонила продавцю, переконав мене, що 0% заряду може бути, все справно. Але вдома навіть за кілька годин на зарядці ситуація не помінялася). На щастя, продавець відповідав на дзвінки і комунікував швидко. Направили мене в сервіс в моєму місті, в який я сама мала екофлов завезти. Погодилась, так, як це швидше, ніж повертати новою поштою. В сервісі запевнили, що це трапляється і треба калібрування, але в них черга, тому треба тиждень почекати.
    За тиждень подзвонили, що станція готова, я щаслива забрала і покористувалась нею аж 2 дні, розрядивши до 80%. На третій день екофлов сам впав до 0% і знову не заряджався.
    Продавець мене знову відправив в той же сервіс, кажучи, що це вони не доробили, що мали.

Наразі пройшло знову більше тижня, а екофлов досі на сервісі і чи працюватиме після - невідомо!

Достоинства:
    Якби працював коректно - чудова станція і на довго вистачає. Спокійно тягне холодильник, модем, освітлення в квартирі.
    Недостатки:
    Не працює і вже другий раз в сервісі, хоч купляла новий.
    • Ольга П***

Так як з попередньою станцією були проблеми, про які писала у відгуку, то продавець замінив екофлов на новий. Тепер все працює справно, заряджається.

Жаль лише, що не обговорила з продавцем варіанту заміни одразу, бо значно б зекономило час. І дякую продавцю, що весь час був на звʼязку.

Тому таки можу продавця рекомендувати. Просто уважно оглядайте станції при отриманні.

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store

Була приємно вражена рівнем сервісу. Продавець швидко відповів на всі питання, без затримки відправив товар та ще з такою приємною знижкою. Дякую за оперативність та якісний товар!

Достоинства:
    Корисна штука, дозволяє довгий час залишатися автономним без доступу до центрального енергоживлення, що дуже допомагає на виїзді чи за масових відключень
    • Продавец  Online Proved Store

Дякуємо Вам за відгук!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep

Крута штука для будинку/квартири

Достоинства:
    Швидкість зарядки
    Недостатки:
    Ні
    • Андрей

підкажіть, наскільки вона шумна?

• Олександр Р***

Шум как у системного блока компьютера.