- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Екофлоу - там де завжди є світло!) Дякую, доставили вчасно. Тепер завжди є план "Б"
- Альона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Оперативно відправили зарядку станцію. Все прийшло в кращому вигляді. Вже користуємось. Нарікань немає. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидка відправка замовлення
Дякуємо, звертайтесь ще
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Швидко доставили, товар якісний
- Достоинства:
- Швидка зарядка, не велика вага
- Недостатки:
- Недавно придбала, поки що не виявлено
- Продавец Vishniashop
Дякуємо
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Купував зарядну станцію для роботи з пк , використовую її замість упса, в користуванні вже 2 тижні все працює як годинник. Було одне питання яке виникло, але продавець дуже швидко і чітко дав відповідь за що ще раз дякую. Рекомендую зарядну станцію і даного продавця.
- Достоинства:
- Зручна і потужна зарядна станція
Дякуємо Вам
- Алексей С***
В інструкції пишуть, що автоматичне переключення на живлення від батарей - 30мс, порівнюючи із ДБЖ (десь 4мс) - це довго.
Який у Вас блок живлення у комп'ютері? )
Щось мені здається, що я ДБЖ цей девайс не буде встигати робити перехід до живлення від батарей беж перезавантаження компа...
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
все сподобалось
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Швидко звʼязалися. О 19.00 зробила замовлення на наступний день вже НП привезла. Все працює.
- Достоинства:
- Швидка доставка
Щиро дякуємо Вам)))
- Олексій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Все сподобалось. Станція працює
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Заказал ближе к вечеру, в тот же вечер и отправили. На следующий день получил. Покупкой полностью доволен.
- Достоинства:
- Быстро отправили. Цена, наличие соответствует заявленному.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил.
- Продавец Vishniashop
Дякуємо Вам))
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Без проблем тягне декілька годин активного користування настільного ПК. Окреме дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- швидко заряджається
- Недостатки:
- важкий :)
- Продавец Vishniashop
- Александр Т***
Сколько Ват пк выдает ?
- Дмитрий Б***
За сколько часов разряжается от ПК?
В характеристиках вроде объем приличный
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Тихіший, ніж я очікував
- Достоинства:
- Швидка зарядка
Дякуємо гарно)))
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Користуюсь вже більше тижня.
Для того щоб продовжувати працювати онлайн під час відключень якраз те що треба.
Вистачає і попрацювати і в ігри пограти і каву зробити.
Обіцяли відправити в понеділок, а по факту відправили ще в неділю. В результаті якраз на чергові відключення в понеділок зранку у мене вже була станція. Тому за це дуже дякую!- Достоинства:
- Станція повністю задовільняє потреби.
- Недостатки:
- попит робить ціну…
- Продавец Vishniashop
Супер, дякуємо Вам гарно
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Працює як і очікувалося. Шумить лише при навантаженні більше 100 ват
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Недостатки:
- Слабенький захист від КЗ
- Продавец Vishniashop
Дякуємо Вам!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Отримав, все працює, виконує всі заявлені функції
- Недостатки:
- Відсутня інструкція, не електронну пошту також не висилалась
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Навздогін до свого першого коментаря: Всі документи прийшли по електронній пошті, дякую. Що до самого прилада - я задоволений, заряд тримає дуже довго. Два компьютера (з моніторами) за 4 години роботи з'їли 6% заряда.
- Достоинства:
- Поки не бачу, дуже не задоволений!
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Микола Я***
Быть такого не может чтоб компьютеры так мало кушали
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Сьогодні придбав цю станцію, доставили оперативно, але, чомусь не залишили ніяких супроводжувальних документів, ні накладних, ні гарантії. От тепер не знаю що робити? Хотілось би всі ці документи отримати.
- Достоинства:
- Поки не бачу. Оцінти товар ще не можу, тільки-но придбав.
- Недостатки:
- Інструкція написана ієрогліфами. Нема супроводжувальних документів, дуже хотілось би їх одержати.
- Продавец OTDmax
Добрый день
Гарнтия на данный товар идет по серийному номеру станции, документы высылаются в электронном виде на данные что бы указаны в заказе
- Степанец А***Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store
Дуже гарна станція . Для побутових вимог необхідна річ , коли вимикають електроенергію.
- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Продавец Online Proved Store
Дякуємо за Ваш відгук!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Digital Store
Все нормально
Все работает
Недостатков не обнаружил - Валентин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Store Group
До станції питань немає. Гарна, потужна
Нажаль зняв 1 зірку за якість обслуговування, а саме за те, що хлопці через навантаження та попит на продукт взагалі не могли відповідати декілька днів.
Питань би не було, якщо б станція не дорожчала за тиждень на 12к гривень. Тому тут дуже важливо було розуміти чи очікувати станцію чи ні. Замовив 9 липня. Сказали очікувати до 18 липня, тоді відправка. Плюс день очікував, а вже після написав сам, мені не писали. І тільки тоді, коли саме я написав, сказали - ще відгружаємо на склад. Очікуйте ще декілька днів.
Приїхала вона тільки зараз - 26 липня. Хоча відправку планували 18-го. Оплата тільки готівкою(у моєму випадку так вийшло, бо НП якісь ліміти на контрагента зробили і неможливо було відправити наложеним платежем) і тільки через SAT перевізника (2000 грн. доставка).
Дмитро, з яким довелось обговорювати деталі про доставку і коли очікувати станцію не відповідав декілька днів на запитання, декілька разів, читав, але не відповідав. Коли я побачив статус в телефоні на розетці - виконано, я почав писати поганий відгук. І тільки тоді мені подзвонили і сказали, що вам ще вчора відправили, очікуйте сьогодні (26 липня). Але питання у тому, чому мені раніше не написали - відповідь була така що дуже багато попиту на товар і хлопці не встигають.
Тобто - станцію беріть, товар у них якісний, але будьте готові що можуть вам не відповідати, тому що в них завал )- Достоинства:
- Потужний, якісний та гарний екофлоу
- Недостатки:
- Тільки сервіс та час відповіді на запитання (навіть після оформлення). Але сподіваюсь це питання вирішиться згодом )
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Store Group
Замовила станцію, все швидко доставили, але станція прийшла розрядженою і не заряджалась (на пошті, коли забирала товар, то дзвонила продавцю, переконав мене, що 0% заряду може бути, все справно. Але вдома навіть за кілька годин на зарядці ситуація не помінялася). На щастя, продавець відповідав на дзвінки і комунікував швидко. Направили мене в сервіс в моєму місті, в який я сама мала екофлов завезти. Погодилась, так, як це швидше, ніж повертати новою поштою. В сервісі запевнили, що це трапляється і треба калібрування, але в них черга, тому треба тиждень почекати.
За тиждень подзвонили, що станція готова, я щаслива забрала і покористувалась нею аж 2 дні, розрядивши до 80%. На третій день екофлов сам впав до 0% і знову не заряджався.
Продавець мене знову відправив в той же сервіс, кажучи, що це вони не доробили, що мали.
Наразі пройшло знову більше тижня, а екофлов досі на сервісі і чи працюватиме після - невідомо!- Достоинства:
- Якби працював коректно - чудова станція і на довго вистачає. Спокійно тягне холодильник, модем, освітлення в квартирі.
- Недостатки:
- Не працює і вже другий раз в сервісі, хоч купляла новий.
- Ольга П***
Так як з попередньою станцією були проблеми, про які писала у відгуку, то продавець замінив екофлов на новий. Тепер все працює справно, заряджається.
Жаль лише, що не обговорила з продавцем варіанту заміни одразу, бо значно б зекономило час. І дякую продавцю, що весь час був на звʼязку.
Тому таки можу продавця рекомендувати. Просто уважно оглядайте станції при отриманні.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store
Була приємно вражена рівнем сервісу. Продавець швидко відповів на всі питання, без затримки відправив товар та ще з такою приємною знижкою. Дякую за оперативність та якісний товар!
- Достоинства:
- Корисна штука, дозволяє довгий час залишатися автономним без доступу до центрального енергоживлення, що дуже допомагає на виїзді чи за масових відключень
- Продавец Online Proved Store
Дякуємо Вам за відгук!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Sklep
Крута штука для будинку/квартири
- Достоинства:
- Швидкість зарядки
- Недостатки:
- Ні
- Андрей
підкажіть, наскільки вона шумна?
- Олександр Р***
Шум как у системного блока компьютера.