- Лілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Korman. Вес 1 упаковки: 10
Вбираючий наповнювач з запахом лаванди, що заказувала - то і отримала)
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Korman. Вес 1 упаковки: 10
Дуже погано комкується, при прибиранні сама грудка розсипається.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не комкується, ціна за таку якість дуже висока.
- Продавец Korman
Добрий день, Олександр. Дякую за відгук. Ви замовили поглинаючий наповнювач, який не має комкуючих властивостей і використовується іншим способом. Тому зверніть будь ласка увагу саме на комкуючий наповнювач даного виробника: ссылка
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 10
Топ, по ціні-якості краще немає
- Достоинства:
- Цвна
Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Мені не подобається запах, він якийсь з перебором. А коли ще з какулямі, то жах. Наповнювач підіймає пилюку, в мене потім в носі стає запах піску. Все таки краще брати з нейтральним запахом️
- Достоинства:
- Обʼєм за свої кошти
- Недостатки:
- Запах, наводить пилюку
- Моткалюк И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Дуже хороший наповнювач, добре тримає запах. Насипаю два см в лоток і раз в тиждень просто замінюю. Цей подобається більше ніж комкуючийся, так як простіше в прибиранні лотка
- Достоинства:
- Добре тримає запах
- Мостицкая И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 10
Тільки цей вибрав мій другий котик, після багатьох спроб)
- Tanja K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 10
Дуже сильно розноситься з лотка за лапами. Туалет у кота закритий. Непоганий наповнювач, але надто дрібний як на мене. По кілька разів за день змушена його підмітати.
- Достоинства:
- Гарно поглинає запахи
- Недостатки:
- Розноситься з лотка
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 10
В целом, нормальный наполнитель. Коту понравилось - и слава богу
- Достоинства:
- Хорошо впитывает, приятный запах
- Сергей К***Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 10
Не имеет запахи, а также впитывает посторонние запахи. В принципе, недорого стоит для товара такого качества. Быстро поглощает мочу. Размер гранул средний, упаковка большая, ее хватает надолго.
- Достоинства:
- Натуральный, хорошо впитывает влагу
- Недостатки:
- Кот долго привыкал к такому наполнителю
- ЮлияПродавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Быстро впитывает влагу, хорошо удерживает запах мочи, на двоих котов хватило на 2 недели.Главное перемешивать пару раз в день, гранула крупная, поэтому меньше разносится за пределы туалета
- Достоинства:
- Соотношение цена-качество