Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Гирлянда светодиодная Нить Роса 10 м 100 led на батарейках и USB в комплекте теплый белый

Оценка пользователей 4.86/5
  • Светлана

Все чудово- і товар, і обслуговування! Жодних нарікань.

Достоинства:
    Все чудово- і товар, і обслуговування! Жодних нарікань.
    Недостатки:

• Андрій В***

Рекомендую продавця. Зв'язались, товар поміняли

• Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

В цілому ок, але отримав не зовсім те що замовляв

Достоинства:
    Працює, жре всього 1 ват, чудове резервне освітлення при протяжці через кімнату, коридор, ванну, кухню.
    Недостатки:
    Прислали з холодним білим світлом замість теплого, чим дещо розчарований
    • Продавец  StarLight

• Тітова Н***

• Альона С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

придбала дві штуки і дуже задоволена, під час відключень виручає! в комплекті, окрім пульта та USB-кабелю, були батарейки, що завджи приємно:)
    ще й пакування надійне та стильне!

• Еліна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Довжина, колір, живлення usb та батарейки в комплекті і великий плюс це непомітність в оформленні. Ми дуже задоволені

Достоинства:
    Довжина, колір, живлення usb та батарейки
    • Продавец  StarLight

Еліна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Вікторія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Класна гирлянда, яскрава. Швидко прислали, дякую.

• Продавец  StarLight

Вікторія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Власенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Доброго дня! Зробила оплату на замовлення, хто може зі мною зв'язатись ??? Дві години чекаю підтвердження, і до Вас неможливо подзвонитись!