Отзывы покупателей о Гирлянда светодиодная нить роса 5м LED 50 на батарейках 3 шт AA и USB белый цвет White BRS
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Повісив гірлянду на балконі. Працює від батарейок, не треба тягнути провід. Виглядає дуже затишно вечорами. Рекомендую!
- Продавец StarLight
- Лариса И***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
290грн это со скидкой заявленна цена 580грн USB нема зовсiм замicть 3х батареек 2шт 5м?? 50led?? взагалi не той товар хто винен перевiзник посточаль ник чи продовец ???? Байдуже просто соромно
- Достоинства:
- Недостатки:
- невiдповiдае замовленню
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та ще раз приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі.
- Тарас Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Желтый
Купляв у цього продавця 5м гірлянду. Все працює відмінно. Ночорічний настрій додано!
- Продавец StarLight
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Гірлянда нормальна,працює,поки претензій немає
- Достоинства:
- Батарейки хоч якісь в комплекті
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец StarLight
Марино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Олексапндр П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Желтый
Вартість цього китайського хламу відсили 20 грн. і то за батарейки.
Прийшла без USB провода, хоча тільки заради можливості підключення через нього і куплялась.
Шкода, що не можна поставити продавцю і товару 0 зірочок.
Моя велика помилка, що не відкрив в точці видачі та не перевірили.
Дурно викинуті кошти.- Достоинства:
- Недостатки:
- Опис не відповідає дійсності. Прийшла без USB провода. Ледве світить навіть на нових батарейках.
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Олександр! Ще раз вибачаємось за незручності через пересорт товару на складі. З Вами вже зв'язався наш сервісний менеджер та Вам вразі вибачення були повернути кошти.
- Олександр П***
Продавець молодець. Оперативно виправився і вирішив питання. Дякую.
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Желтый
Товар не відповідає ціні
- Достоинства:
- Робить балкон затишним, але треба ще одну,щоб було світліше.
- Недостатки:
- Дуже тоненька проволочина і малюсінькі лампочки. Така ціна чисто через батарейки.
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Желтый
Все оперативно, нарікань не має. Товар якісний.
- Продавец StarLight
Олег, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Чудова гірлянда, ніжна, якісна. Дякую.
- Продавец StarLight
Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Супер підсвічування в коридорі коли немає світла.
- Продавец StarLight
Дмитро, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Получили, все работает и неплохо светит, но особо свет не выключали и проверить не удалось, но в целом хорошая гирлянда, для освещения комнаты вполне подойдет.
- Достоинства:
- Неплохо светит, батарейки в комплекте, дополнительно есть usd
- Продавец StarLight
- Старостин Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Отличная гирлянда, хорошо светит, работает от павербанка, хватает на долго очень
- Достоинства:
- Ярко светит,не энергозатратная
- Продавец StarLight
Юрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Дуже чудова річ в такий складний час.
- Достоинства:
- Комфортно і світло
- Недостатки:
- Заморочливо розплутувати)
- Продавец StarLight
Світлана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні
- Кізман А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Непогана гірлянда, хоча хотілося б, щоб світила яскравіше. Але, в цілому, свою функцію при вимкненні світла робить. Зручно, що в комплекті відразу є батарейки. І юсб, для підключення павербанка.
- Достоинства:
- Підключення через юсб. Батарейки у комплекті.
- Недостатки:
- Хочеться більше яскравості.
- Продавец StarLight
Антон, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Хорошая гирлянда, светит ярко ,сделана хорошо и грамотна батарейки и есть USB очень удобно .
- Достоинства:
- Горит ярко плюс USB
- Продавец StarLight
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Гарна гірлянда, хороша якість та швидка доставка
- Продавец StarLight
Вікторія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
Швидка відправка, гарна якість.
- Достоинства:
- Ціна, робота з клієнтом
- Продавец StarLight
Юлія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Желтый
Проблема решена
Придбала 26.12 за 590 грн. Пропрацювала три дні батарейки поплавились і не тільки
- Достоинства:
- Симпатична
- Недостатки:
- Ледве розплутати та працювала дня три
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Наталя! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить дану ситуацію!
- Наталия М***
Дуже дякую за оперативність у вирішені питання. Приємно здивована відношенням продавця до проблеми щодо браку
- Тамила З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Желтый
В описі товару неточність - батарейки не ААА, а АА :)
Виправте, будь ласка)- Достоинства:
- Яскраве світло, компактність
- Недостатки:
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Бежевый
товар реально копєєчний, отсєк на на дві батарєйкі АА а не на три ААА як було в описі, розвалюється в руцях, вимикач заїдає, повна туфта, ганьба продавцю
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- не відповідає опису, ціна завищена
- Валерія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Желтый
Олійна гірлянда, дуже тонкий шнур, який не видно. Дуже акуратно і чудово виглядає.
- Продавец StarLight
Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Кирило Р***Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Желтый
Пришла без пульта, без usb і в пакеті від якогось бутерброда, замовлення не забирав
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Валерий К***Продавец: StarLight. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Желтый
Гірлянда прийшла тупо в зіп-пакеті, без коробки. Захотів перевірити одразу у відділенні. Кнопка вмикання не працювала деякий час. Працівники намагалися зняти кришку щоб перевірити батарейки (не змогли) але гірлянда якимось чудом почала світитись. Батарейки і справді AA а не AAA як зазначено в описі. Цей «виріб» не коштує своїх грошей від слова «зовсім». Оформив повернення
- Достоинства:
- Недостатки:
- - Комплектація
- Не відповідає опису
- Якість конструкції
- Не вмикалась
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Валерій! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить цю ситуацію!