- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Pink
Як на мене, то це самий дешевий Китай, думав якість буде хоча б трохи краще, а так це просто викинуті гроші, так як дитині треба якісні речі, а не кусок китайської пластмаси
- Достоинства:
- Дешево
- Софія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Pink
Навушники хороші, продавець відправив все швидко, але... прийшли не рожеві а персикові хоча продавцю наголошувала що потрібні саме рожеві (саме такі хотіла дитина) .
- Ніна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Black
Дитина задоволена. Дякую!
- Михаил З***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Pink
Дякую за швидку доставку. Брали на подарунок, дитині сподобалися, яскраві, прикольні. Зацінили навіть друзі)
- Продавец Bargain Price Service
Доброго дня, Михайло. Дякуємо Вам за відгук. Раді, що дитина залишилась задоволена подарунком.
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Black
Дитині дуже подобається
- Василий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Black
Прикольный девайс. Звук тоже ничего. оригинальность/цена/качество/звук на уровне. Рекомендую.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Black
Донька рада, тільки їй прикро, всі бачать, що вушка світяться, а вона ні, коли вони на ній. Дивлюся, постійно до дзеркала підходить коли у навушниках.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Black
Усе ок. окремо дякую продавцю, все мегашвидко.
- Макс Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Black
Синові сподобалися. Дуже прикольно виглядають у темряві. Звук хороший, сидять непогано, дитина задоволена - а це головне.
- Продавец Bargain Price Service
Доброго дня, Макс. Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви та Ваша дитина залишились задоволені покупкою.
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Black
Навушники повністю відповідають заявленим характеристикам, легко і швидко підключились по bluetooth, звук чудовий, зручні та легкі на голові. Виглядають цікаво і відразу підіймають настрій.
- Продавец Bargain Price Service
Доброго дня, Вадим. Дякуємо за позитивний відгук, раді що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині.
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Black
Відмінні, красиві, зручні, яскравий дизайн. Ідеально підходить дитині.
- Продавец Bargain Price Service
Доброго дня, Ярослав. Дякуємо, що приділили свій час та залишили відгук. Нам дуже важлива думка наших клієнтів.
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Black
Дуже гарні навушники для дитини. Легко підключаються по блютузу. Звук хороший.
- Продавец Bargain Price Service
Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за Ваш відгук, раді, що Ви залишились задоволені покупкою.
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Pink
Дуже гарні . Дякую.
- Достоинства:
- Красиві
- Продавец Bargain Price Service
Доброго дня, Валерій. Дякуємо, що приділили свій час, щоб залишити відгук. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Pink
Купували для дитини. Навушники відповідають заявленим характеристикам. Звук чистий. Радіо ловить із невеликими перешкодами. Сумісні з ios. Колір навушників відповідає фото.
Продавцю окреме дякую. Зв'язався, запропонував інші кольори. Відправив одразу в день замовлення.- Недостатки:
- Як на мене трохи хлипкуваті.
- Юлия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Pink
Спасибо большое за то что выслали новые наушники,за быстрое реагирование в решении вопроса.С вами приятно иметь дело
- Достоинства:
- Наушники яркие и красивые
- Юлия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Pink
Купили сегодня наушники.Они не заряжаются.Можно ли вернуть товар?
- Достоинства:
- Красивые и яркие
- Недостатки:
- Не заряжаются
- Продавец Bargain Price Service
Доброго дня, Юлія. Наш менеджер зв`яжеться з вами для вирішення даного питання.
- Деревинская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Pink
- Достоинства:
- Наушники супер,всё работает отлично,звук супер, регулируются.Ребенок очень довольна.Продавцу огромное спасибо и успехов.
- Продавец Bargain Price Service
доброго дня, Анна. Дякуємо за Ваш відгук, раді, що Ви та Ваша дитина залишились задоволені покупкою. Раді будемо бачити Вас в нашому магазині ще.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Pink
Замовлення отримали вчасно, дитина щаслива) навушники добре працюють, тримають заряд, звук задовільний
- Достоинства:
- Прості в використанні, легкі, компактні, для дитини ідеальні
- Недостатки:
- Нажаль, немає слоту для карти мікроSD, отже як плеєр використовувати неможна, але у характеристиках цю функцію було заявлено, тому їх і обрала :((
- Продавец Bargain Price Service
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук, наш менеджер зв`яжеться з Вами для вирішення даного питання.
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Pink
Дякую, замовлення прийшло вчасно ,як завжди!!!)дитина задоволена! навушники гарні,матеріал якісний!
- Ольга М***Продавец: Bargain Price Service. Цвет: Violet
Доставили быстро , очень симпатичные , красивая подсветка , звук хороший . Понравились даже старшей дочке , брали младшей (6 лет ), тоже такие захотела (13 лет )))
- Достоинства:
- Хороший звук , быстрая зарядка
- Недостатки:
- Не выявили
- Филлипс Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Black
Добре
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
За їхню ціну - прекрасний варіант дитині на подарунок, звук нормальний, виглядають гарно)
- Екатерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
За ці гроші відмінний варіант навушників. Замовила для дитині на 2,5 років. Літали вже пару разів- цілі, тест-драйв пройшли)
- Достоинства:
- Працюють, низька ціна
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
Хороші навушники. Купувала на подарунок, іменинниця задовільна!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Pink
Все добре
- Продавец VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Инна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Black
Добре працюють, дитині подобаються. швидко відправили.
- Продавец VMP
- Ольга Е***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
Купували навушники на подарунок, все сподобалось, залишились задоволені! Ціна-якість.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
Супер чудові навушники , гарна якість, дитина задоволена!
- Достоинства:
- Гарний звук
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
Задоволені покупкою! Все гарно виглядає та чудовий звук)
- Деніс А***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
Доці сподобалось
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
Все гарно. Оперативна відправка. Без нарікань. Працюють добре.
- Попов С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
Бралися на подарунок онучки 3 роки. Дівчинка в захваті, по розміру підійшли.
- Достоинства:
- Колір, підсвічування
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
Купила на подарунок онучці. Сподобалось)
- Достоинства:
- Працюють, світяться, для дівчинки супер річ
- Недостатки:
- Поки не виявили)
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Black
Нвушники рівно через місяць перестали працювати, вимкнулися і більше не вмикаються(
- Филлипс Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Black
Дякую, навушники працюють, дитині сподобалось. Швидко даставили.
- Сніжанна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Pink
Брала на подарунок дитині. Навушники супер. Дуже крута підсвітка, сподобалося, що регулюється розмір.
- Достоинства:
- Гарний дизайн, гарна якість
- Недостатки:
- Не знайшла