Отзывы покупателей о Надувные санки тюбинг ватрушка с камерой 1.2 метра прочные + сумка-бананка в комплекте Соты темно-зеленые

Оценка пользователей 4.87/5
  • Отзывы про товар продавца LikePrix
  • Данило М***

Хорошое качество

• Илья
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

дякую все чудово, гарна якість

Недостатки:
    нема
  • Михайло Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Хороший товар. Дітям дуже сподобався. Все добре.

• Андрій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Рекомендую. Камера польського виробництва. Не бійтеся накачувати. Тестування пройшла на відмінно.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

На сноутюб діаметром 125 см підійде камера R-16, а не R-13, яку треба,"не боятись надувати",як Ви радите!(((
    За такі кошти (2300грн в 2024 році! ) Ви могли би не знущатись?!
    Хоч запропонували би купити у Вас підходящу, бо де їх взяти тепер?
    Не придбання, а неприємність за власні кошти!(((

Достоинства:
    Мало би принести радість(
    Недостатки:
    Явно мала камера. І неможливо донести це продавцю.
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Камера роздувається до потрібних розмірів! Не бійтеся її надувати!

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Немає щоб запропонувати дослати (нехай і з доплатою) потрібну камеру, Ви ще й звинувачуєте мене, покупця, в недолугості - мовляв, замало надули камеру!((
    Сноутюб коштував дорого. А отримали розчарування!((( А Ви ще й додаєте гіркоти!

Недостатки:
    Камера R13 апріорі не може підійти до сноутюба діаметром 125 си!!
    • Юрій Н***

Я спочатку теж так подумав.

Сьогодні приїхав тюбінг, ми вже засмутилися, що подарунок вийшов зіпсованим. Але вирішили накачати "до кінця". Це стрьомно, але все добре, тюбінг такий, як і треба. Спробуйте)

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Як так можна? Навіщо обманювати людей?
    Річ не дешева.
    Купувалась на подарунок, а отримали розчарування(((

Недостатки:
    Надіслали меншу камеру, ніж потрібно!
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили але як саме ми Вас обманули!? Фото відео є? Камера не мала а та що потрібна! Вона роздувається до потрібних розмірів! Не бійтеся надувати! Гарного Вам дня

• Костянтин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Що ви продали? Камера спускає повітря через ниппель, появились якійсь странні випуклості на самой камері! Притому, що катається дитина 11 років!

Достоинства:
    Немає!
    Недостатки:
    Камера померла, через два тижні.
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Якщо камера бракована то можемо замінити. Сам тюбінг (чохол) цілий та неушкоджений. Гарного Вам дня

• Павло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый
    Достоинства:
    Якісний матеріал
    Недостатки:
    Не замітив
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Діти у захваті, окремо дякую за подарунки у вигляді сумочок

Достоинства:
    Розмір,якісні матеріали
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  LikePrix

• Агнеса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Тюбинг шикарного качества и все соответствует описанию. Рекомендую

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Алла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Тюбінг класної якості, цупка обшивка, розмір підійде як для дітей так і для дорослих. Залишилось дочекатися снігу)) В комплекті йшов подарунок, несподівано та приємно, син в захваті!)

Достоинства:
    Якість товару
    • Продавец  LikePrix

• Людмила Б***

Тюбінг якісний та гарний. Швидко відправили. Хрещеник задоволений

Достоинства:
    Якість, швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  LikePrix

• Віра У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Ідеальні санки для дорослих))))

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Посилку отримали швидко, все сподобалось. Син задоволений, чекаємо снігу:). Дякуємо за подаруночок.

Достоинства:
    Великий

• Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Дякую за швидку та якісну відправку, дуже приємно ще отримати подарунок, син задоволений!

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Тюбинг классный, пришел быстро.
    Он действительно большой но в багажник машины седан помещается спокойно, ждем снега)

Достоинства:
    Большой, выглядит качественно
    Недостатки:
    Было бы прикольно если бы была ручка спереди чтоб можно было прикрепить трос.
    • Продавец  LikePrix

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Тюбінг класний та якісний! Всі задоволені

• Олександр Б***

Син задоволений. Дякую. Рекомендую

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Дякую за швидку та якісну роботу. Окремо дякую за подарунок, несподівано та приємно.

• Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Дуже швидко доставили ! Все гарно! Ще й подаруночок поклали)

Достоинства:
    Якість

• Олег П***

Замовленням заловолений)

Достоинства:
    Всі
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

пока не пользовался, но уже есть замечание. посылка оказалась весит 27кг!!!!
    платил за доставку 126грн, уж не знаю кто ошибся: укр почта или магазин-отправитель, но в итоге платить пришлось мне.

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Вибачте за незручності які Вам створила пошта. На роботу поштових служб ми не можемо повпливати, вони самостійно прораховують габарити і вагу. Можливо помилилися. Ви не запитували у працівників пошти чому такі параметри посилки? Гарного Вам вечора)

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Комунікабельний продавець. Дав всі відповіді до покупки, поцікавився досвідом використання.

Достоинства:
    Якісний чохол. Зручний діаметр тюбінга. Варто брати не менше 120 см.

• Наталія Н***

Якісний товар. Дякую

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Хорошие санки, 100 кг выдержали без проблем. Не ждите много, так как это обычная камера, на первый взгляд маленькая, и красивый чехол для нее.

Насоса в комплекте нет, нужно покупать отдельно.

Достоинства:
    Быстрая доставка из Харькова

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Достоинства:
    Все зробленно якісно
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  LikePrix

• Наталя В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Замовили тюбінг 120 см, з нами швидко зв'язалися, хоча це була неділя, узгодили деталі, та наступного дня уже відправили. Якісне пакування, відмінний товар. Залишилися задоволені. Продавця та магазин рекомендую. Дякую

Достоинства:
    Гарна якість, обслуговування, швидка відповідь та доставка.

• Федір О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Тюбінг гарної якості. Діти задоволені.

Достоинства:
    Міцний. Якісний пошив чохла.
    Недостатки:
    Після першого катання не знайшов.
    • Продавец  LikePrix

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Тюбинг бомба, потрибно брати саме 1.2 метри. По якості все чудово. Спілкування менеджерів на висоті. Дуже рекомендую.

Достоинства:
    Велика, матеріал и камера відповідають ціні.
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  LikePrix

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Зеленый

Тюбинг чудовий, доставка здійснена швидко.

Достоинства:
    Велика, гарна, все зроблено на совість
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  LikePrix

• Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Класний тюбінг. Їде швидко і далеко

• Катерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Все супер! Товаром задоволенi!

• Валентина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Цвет корпуса: Темно-синий

Замовленням задоволені, тюбінг гарної якості.

• Станіслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Coolbike. Цвет корпуса: Синий

Уже гарний тюбінг, да камера за мала,як на вигляд, але коли почали її качати то вона заповнює весь об'єм. Діти в захваті. Дякуємо. Їде і по траві))))