- Соломія С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
По експлуатації нормальний , по зовнішньому вигляді так собі , кольори троха не відповідають зображенню, а рожевий взагалі вигорівший.
- Достоинства:
- Продавец CHAMPS
Соломія,дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!Менеджер зв'язався з вами для вирішення питання.Вибачте будь ласка за надані незручності!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Каміння, що не вистачало, мені відправили безкоштовно. Дякую за оперативну роботу. Килимок сподобався, свою функцію виконує.
- Продавец CHAMPS
Юлія,дякуємо Вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Нажаль товар прийшов без 1 каменя...
- Продавец CHAMPS
Добрий день, приносимо наші вибачення, за незручності. Менеджер з Вами зв'язався для вирішення цього питання. Дякуємо.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
в перший тиждень відпав камінець...
- Продавец CHAMPS
Добрий день, з Вами зв'язався менеджер щодо з'ясування та урегулювання цього питання. Дякуємо, за Ваш відгук.
- Світлана С***
зі мною відразу звʼязалися для вирішення питання, це круто
- КлієнтОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Корисно! Дякую, все чітко
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Чудовий килимок! Корисна річ.
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Чудовий масажний килимок , як і очікувала ! Якісно виготовлений ,послужить довго ) Магазин сподобався , обов'язково буду звертатись ще та рекомендувати друзям !
- Продавец CHAMPS
Доброго дня, нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!
- Артур Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Купив для дорослого (себе), тому що порекомендував реабілітолог. Даний коврик використовую для лікування та профілактики подальшого розвитку плоскостопості. Хоча даний коврик призначений для дітей, але мені він також підійшов. Користуюся, прикріплені камінці вважаю протягнуть довго.
- Достоинства:
- Якісний, не дорогий
- Продавец CHAMPS
- Татьяна Г***Продавец: CHAMPS
Прислали в место него апликатор Кузнецова
- Продавец CHAMPS
Добрий день, питання вирішене - відправленням нової посилки, приносимо вибачення,за незручності.