Отзывы покупателей о Велосипед трехколесный Caretero Loco Red с двумя корзинами + звонок

• Петро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

вартує своїх грошей.

Достоинства:
    Простий в зберані, зібрав без ключа усе на защолках або гвинти що рукою можна закрутити.
    Недостатки:
    седіня регулюється блище дальше але мені чучуть нехватило думаю що хотілосьби ще 2 сантиметри дальше його відсунути . а так нема до чого придертись.
  • Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Замовляв дитині на День народження за 5 днів до. Спочатку показало дату доставки 9го. Потім за 20 хв. до планового часу отримання перенесли на 10, потім на 11те. На 12те пепенесли вже без повідомлення. Чать підтримки сорі, але бот просто витрачає час. Жодної комунікації і вибачень за затримку у 3 дні

Достоинства:
    Сам велосипед дуже якісний. Великий, міцний і красивий
    Недостатки:
    Повний провал саме від Rozetka. 3чі переносили термін отримання з 9го аж на 12те

• Мария В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Купили в подарок на Новый год , ребёнок очень доволен . Катается каждый день .
    Велосипед отличного качества , легко и быстро собрали ))

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Чудовий велосипед, якісний, красивий на вигляд, зручний, практичний.

Достоинства:
    Гарне упакування кожної деталі окремо, запобіжники на гострих наконечниках. Дуже гарний колір.
    Недостатки:
    Поки що лише плюси.
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Дуже сподобався велосипед, гарна якість!

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Отличный велосипед, легко собирается, ребенку очень понравился