Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Высокий толстый столб когтеточка для кошек котов крупных пород 134см бежево молочная

Есть в наличии

5/5
  • Юля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Товар сподобався, якісний . Котик задоволений !!!!Дякую!

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Галина К***

Кішка дуже задоволена

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Купувала стовпчик -кігтеточку з лежанкою, якість виробу дуже сподобалась, сама конструкція дуже міцна, при цьому легкий у встановленні , рекомендую

Достоинства:
    Швидка і якісна доставка
  • Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Класна кігтеточка! Все зроблено на совість.
    Також приємний продавець, все опрацьовано та відповідно в мінімальні строки!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Надійно, красиво, якісно
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Корисна забавка для наших котиків і удвірки тепер не шкодяться. Дякуємо за доброзичливий сервіс.

• Продавец  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!

• Бойко Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Все супер! Котик щасливий. Окрім дряпалки він отримав дуже вдалу точку огляду))

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Замовляю багато виробів в цього продавця, завжди все супер! Гарна якість та обслуговування!

Достоинства:
    Якість та обслуговування клієнтів!
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо вам за довіру до нас і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Все целое, хорошо упаковано. Установил без проблем

Достоинства:
    Одни плюсы
    Недостатки:
    Неиу
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!

• Кротенко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Очень большая когтеточка. Коты на нее залазят, играются висящими веревочками. Рекомендую!

Достоинства:
    Размер!
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і котикизадоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Кіт в залежності, ми щасливі за хутряного. А взагалі дуже швидко опрацьоване замовлення та доставка

Достоинства:
    Ціна, швидкість доставки
  • Юрій Ч***

Те що требо - потужно

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви задоволені покупкою.

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Кігтеточка красива, дійсно велика , все акуратно зроблено, ніякого лишнього запаху , доставили швидко , вона дійсно вартує своїх коштів

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви задоволені замовлення. Мирного дня вам.

• Саша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Вдячні за якість, оперативність, і міцну найбільшу кігтедряпку, тваринка в захваті і ми теж!

Достоинства:
    Якість, максимальний розмір
    • Продавец  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного вечора.

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Надійна велика конструкція, акуратно зроблено, швидко звʼязалися та відправили.
    Коти в захваті, брали в розрахунку на двох мейн-кунів, вони задоволені :)

• Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Котик в восторге, с первого же дня покороил этот Эверест! Теперь диван и стены в безопасности от его коготков.

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині. Миру вам.

• Тина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Я у захваті! Чудова дряпалка для кітки, викона якісно) Киця одразу почала користуватися)

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Заказывали доставкой, отличная когтеточка, кот в востроге лазит по ней как по дереву, ничего подобного не видели ни в одном зоомагазине, все сделанно качественно, очень довольны покупкой)

Достоинства:
    Она просто гигантская
    Недостатки:
    Кот их пока не обнаружил)
    • Продавец  Your Comfort

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дряпка якісно зроблена, коти так і не змогли її перекинути. Перший тиждень був запах клею, зараз майже зник. Котам сподобалось

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам, будемо радібачити вас знову у нашому магазині!

• Ольга Ч***

За майже два місяці три шалені коти так і не змогли її навіть похитнути. Вони обожнюють цю дряпку і постійно на ній граються. Але верхній шар тканини на стовпчику приклеєний недостатньо міцно, одна киця таки змогла його надгризти. Чим його назад приклеїти можна?

• Тарас П***

Коти вподобали.

Достоинства:
    Як велике дерево
    Недостатки:
    Маленька квартира не підходить до цієї кігтеточки
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котики задоволені.

• Егор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Очень очень хорошая когтеточка.
    Фото не передает её размер, она не большая, она просто огромная.
    Я думаю, это одна из самых больших когтеточек на рынке.
    Кот 6кг лазит по ней, как по дереву.
    Выбором остался очень доволен.

Достоинства:
    Огромная просто огромная. Можно самому драть, хватит на пол жизни. Качественно сделана. Кота очень триггерят веревочки сверху, поэтому он часто играется с когтеточкой. он
    Недостатки:
    Поскольку делали на заказ, клей был свежий и издавал запах клея, не токсичный растворитель, но все равно не приятный. Лучше поставить когтеточку на пару дней на балкон после получения. После двух дней запах полностью уходит.
    • Продавец  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!