Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Беруши для работы сна защиты от шума Perfect Pro Plugz 3 flange с футляром Grey

Оценка пользователей 3.67/5
  • Олег К***

Беруші брав не собі.
    У користувача зауважень нема.
    Товаром задоволений.
    Дякую.
    Мирного неба.

• Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Ярослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

я військовий самі розумієте коли всі сплять, як на вокзалі кінця 19 століття допомагає заснути

Достоинства:
    товаром задоволений, прийшло дуже швидко
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  Lemeshop

• Ковтун Е***

Звукоізоляції немає взагалі.

Достоинства:
    Непоганий футляр
    Недостатки:
    З тим же успіхом можна засунути у вуха вату
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день шановний Евгений, нам прикро що вам не сподобався наш товар, можливо вам просто не підходить ця модель

• Ольга С***

Я думаю, що ви просто їх неправильно вставили, в мене теж були спочатку проблеми з шумоізоляцією. Спробуйте злегка їх звололожити на кінчику і вставте так, щоб вони створили вакуум, тоді вони будуть щільно прилягати і шумоізоляція буде достатня

• Ігор

Все чудово!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Ігор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Володимир Т***

Товар якісний

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Так-собі, як їх не вставляй в найкращому випадку глушать наполовину.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чи можу я повернути товар та отримати свої кошти?

Достоинства:
    Немає. Хочу повернути товар та отримати свої кошти.
    Недостатки:
    Чи можу я повернути товар та отримати свої кошти?
  • Світлана С***

Не задоволена взагалі!

Достоинства:
    Не коштує своїх грошей. Занадто великі "хвостики", не можливо спати на боку, мішають. Шум поглинають на 50%, всё чути, тільки тихіше. Замовила інші. Вважаю что даремно викинула гроші. Та ще й доставка дорога. І взяли якусь комісію. Додаткові витрати становлять майже 50% від вартості товару. Це жах! Ще й товар ніякий
  • Елизавета Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Беруши удобные, взяла для сна. Супер качество и удобно складывать

• Маргарита А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Одни из самых лучших беруш что я покупала. Удобные в хранении, идеально подходят для ушей и классная цена

Достоинства:
    Доставка быстрая