Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос ETA Moneto Aqua Plus 444990010

Оценка пользователей 4.23/5
на основе 51 отзыв
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Пилосос рік працював нормально за свої гроші, радувала підствітка. Але останнім часом відвалюються колещата і не бачу де можна купити нові. Почав дивний високий звук видавати коли починаєш пилососити. Почав слабо всмоктувати навіть середнього розміру крупинки.

Достоинства:
    підсвітка, розмір, батарею тримає
    Недостатки:
    слабкі колещата, маленький фільтр, почав взвізгувати
  • Эмилия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Акумулятора вистачило на два роки, зараз тримає 5 хвилин, але читаючи відгуки розумію, що мені ще повезло) дякую людині що написала і сфоткала можливість заміни, будемо самостійно фіксити.

Достоинства:
    Гарний і зручний електровіник
    Недостатки:
    Тимчасовий гаджет
  • Євген А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Графит

Сподівався на якісний чеський бренд з гарним сервісом. Наче пилосос і нічого, але перший раз проблема буда з двигуном. Сказали це не гарантійний випадок... Тепер проблема з зарядкою акумулятора... Проблемний пилосос та сервіс на низькому рівні.

Достоинства:
    Зроблено в Європі
    Недостатки:
    Сервіс
  • Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Купували даний пилосос минулого року в лютому, тобто ще навіть року не прийшло з моменту покупки. Довгий час на все подобалось, як на свій ціновий сегмент - це чудовий пилосос. Але останнім часом помітор став довше тримати акумулятор, що впринципі логічно, адже пилососом користуємось майже щодня. Але сьогодні він тримав від сили 3 хвилини (після повної зарядки). Ну це дуже мізерний час. Ми дуже засмучені. Як зв*язатись з гарантійною службою?

Достоинства:
    За свої кошти гарний пилосос
    Недостатки:
    Проблеми з акумулятором вже після 8 місяців використання
  • Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Чудовий пилосос. Компактний, потужний, зручно розташовані кнопки керування. Я купувала коли жива в квартирі 46м2. Одного заряду вистачало щоби пропилососити квартиру і помити підлогу. Зараз в більшій квартирі, але певно вже навчилася ним управлятися, бо одного заряду вистачає на пропилососити і помити підлогу в квартирі 60м2
    Зручно знімається менший пилосос. Взагалі всі кнопки керування зручно розташовані

По тому чи підійде для коврів, гадаю та. У мене ворсових ковриків лиш один у ванній, але і його він добре чистить.

По зарядці, повний заряд годин за 6-8. Я просто час від часу підзаряджаю, і навіть не помічаю як це відбувається

Словом, рекомендую дуже)

Достоинства:
    - компактний
    - потужний
    - простий у керуванні
    - є підсвітка при прибиранні
    - знімний ручний пилосос
    - є стійка для пилососу
    Недостатки:
    Корпус легко царапається
  • Людмила Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Загалом пилосос влаштовував, зі своєю роботою порався не погано, заряду вистачало як раз на квартиру 45кв.м, гарно збирав шерсть тварин з килимів, але через 1,5 року в один день просто сів акум. Ставиш на заряд показує, що є три ділення, починаєш працювати, то просто вимикається і показує одне блимаюче ділення.

Достоинства:
    з роботою справляється
    Недостатки:
    акумулятора вистачило на 1,5роки
  • Борис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Рекомендую, зручний використанні, підлогу миє, достає важко доступних місцях, якісний, надійний

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Акумулятори Jiangsu Tenpower, китайські, дуже поганої якості.
    почали сідати через півроку використання, через рік - не хватає навіть на одну кімнату.
    Розбор та тест акумуляторів - при розряді на 500мА - близько половини ємності. На заряд беруть до 1300мА... Супер "високотокові" на 2200мА :)))

З плюсів - гарна плата Gorenje VC2930 577280 не блокується при перепаковціі. Поставив Sony/Murata vtc6.

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Погані акумулятори
    • Денис Р***

Олексій, вітаю, я так зрозумів тут 5 акамуляторів? Так?

• Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRADE TECK

Гарний пилосос! Користуюсь майже 2 роки, легкий, маневрений, гарно вбирає пил. Лего збирати/розбирати, чистити. Тільки через півтори року замовила фільтр для заміни. За таку ціну ще й миє) Буду замовляти ще на подарунок.

Достоинства:
    Ціна, зручність, ефективність

Дякуємо за відгук !

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

На заряді від виробника встигла пропилососити квартиру. Нарікань не маю. Як на мене, класний компактний пилосос, щоб звідти тримати квартиру в чистоті і не замахуватися)

Єдине, не можу зрозуміти де розʼєм для зарядки. Підскажіть, як зарядити))

• Яна Н***

На підставці

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дуже гарна річ. Замовила аж два пилососа, собі і донечці. Добре використовувати в повсякденному прибиранні. Нажаль, потаємні місця приходиться прибирати окремо. Коштує своєї ціни.

Достоинства:
    Якісний
      Представник бренду

Добрий день . Дякуємо за відгук !

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Нема ще і року,перестав тримати заряд . Куди звертатися?

Представник бренду

Добрий день . Гарантія 24 місяці не поширюється на зниження ефективної ємності акумуля-тора через його використання або вік. Ефективна ємність поступово зменшу-ється в залежності від способу використання акумулятора.Якщо ви бажаєте замінити акамулятор звертайтесь за контактами, які вказані гарантійному талоні.

• Анна Р***

А на що ж тоді поширюється гарантія? Аж смішно. І заряд не поступово знижується,а різко перестав тримати

• Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRADE TECK

Коистуемось уже рік, працюе добре без нарікать. Звісно аккумулятор не великий і підходить для малих квадратур. Потужність не найкраща, але для повсякденного прибирання підходить добре.

Достоинства:
    Ціна- якість
    Недостатки:
    Суттєвих не мае
    • Продавец  TRADE TECK

Доброго дня ! Дякуємо за відгук та довіру до бренду ETA.

• Т. М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

В цілому добре, але якщо в вас бажання щоб з усіх щілин сміття прибирало , то недостатньо потужності.

Я брала для щоденного прибирання шерсті кота замість віника, і так щоб можна було пропилесосити його ліжанки(саме через це не взяла робота) . Для 5 хвилинного прибирання з поверхневим миттям - ок.

Достоинства:
    Легкий, зручно тримати, вологе прибирання
    Недостатки:
    Недостатньо потужний, фільтр важко очистити як і турбонасадку

Доброго дня ! Нам кожна думка важлива . дякуємо за зворотній зв'язок.

• Ірина М***

Турбо насадка чиститься легко. Щоб витягнути саму щітку для очищення від волосся ,бруду і тд ,там збоку є кнопочка яка дозволяє її витягнути .

• Инна Г***

Вже спробувала. Все круто

Недостатки:

Добрий день . Дякуємо за високу оцінку та довіру до бренду ETA . Приємного Вам використання !

• Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Графит

На 3м месяце после покупки перестал работать.
    При условии использования раз в неделю к сожалению перестал работать . Квартиру однокомнатную он пылесосил хорошо, заряда достаточно
    По поводу мыться полов: ну это просто если нужно поелозить полы перед приходом гостей, при условии что вчера вы делали генеральную уборку - то можно
    А так оставляет следы резервуар для воды маленький
    Но пока работал устраивало- теперь же не уверена , что купила такой повторно бы

Достоинства:
    Аккумуляторный, легкий, есть подсветка
    Недостатки:
    Сломался на 3м месяце работы, «мытье полов» громко сказано

Добрий день ! Дякуємо за зворотний зв’язок.
      У користувачів різний підхід до зручності експлуатації акумуляторного пилососа та різні вимоги до якості його роботи, проте для нас важлива кожна думка.
      Варто відзначити, що акумуляторні пилососи в першу чергу виступають в ролі допоміжного приладу для підтримки чистоти в приміщенні й повністю виконати функції стандартного пилососа вони не завжди можуть. Акумуляторний пилосос якісно прибирає сміття, але для генерального прибирання рекомендується використовувати мішкові або контейнерні пилососи.
      Насадка, що входить до комплекту постачання, призначена для видалення пилу на поверхні підлоги й функцію ретельного вологого прибирання вона не замінить.
      Для уникнення появи розводів рекомендуємо фіксувати чисту та попередньо зволожену мікрофібру. А також пропонуємо ознайомитись в інструкції з експлуатації в розділі - ДОГЛЯД І ЧИЩЕННЯ , зазвичай забиваються фільтр та щітка , спрацйовує захист .

• Маслюк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

купувала на подарунок; отримувачі подарунка задоволені

Добрий день ! Дякуємо за відгук та довіру до бренду ЕТА !

• тетяна т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Пилосос чудовий! Працює так, як заявлено в описі. Зручний, гарний дизайн. Достатньо потужний. Наявність підсвітки порадувала, дуже зручна опція. Два режими всмоктування.
    Два в одному- і пилососить, і миє (одночасно або по черзі).
    Можна використовувати і як ручний, і на довгій ручці.
    Компактний, складається навпіл одним рухом, зручно транспортувати.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Наявність підсвітки.
    Два в одному- і пилососить, і миє.
    Можна використовувати і як ручний, і на довгій ручці.
    Компактний, легко складається.
    Недостатки:
    З трьох заявлених ганчірок для миття підлоги в комплекті прийшла тільки одна.

Добрий день ! Дякуємо за залишений відгук та високу оцінку якості цієї моделі пилососа. Приємного Вам використання !

• Евгений Р***

все сподобалось. Працює дуже якісно

Достоинства:
    супер пристрій
    Недостатки:
    не знаю таких недоліків
    • Продавец  TRADE TECK

Добрий день. Дякуємр за відгук !

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Користуюсь постійно, дуже задоволеннаале проблема з фільтром, чи можна новий купити?

Добрий день ! Дякуємо за зворотній зв'язок та залишений відгук/ Фільтр ви можете придбати за посиланням : ссылка

• Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дуже зручний, потужний, не лише відмінно збирає сміття, а ще і добре миє підлогу, повністю замінив великий пилосос, який навіть доставати немає бажання після цього, заряду повністю хватає прибрати 4 кімнати, кухню, коридор і санвузол,з ним прибирати стало на багато легше і просто в задоволення

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:

Добрий день ! Дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку якості цієї моделі пилососа !

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Графит

Через приблизно місяць використання перестав зволожувати ганчірку. Основна функція заради якої купувався пилосос ((((

Доброго дня ! Рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру. Актуальна інформація вказана в гар.талоні виробника та на сайті ETA.UA офіційного представництва побутової техніки ETA в Україні.

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дуже зручний і досить потужний, для підтримки порядку просто ідеально. Миє теж класно.

Доброго дня ! Дякуємо за відгук та високу оцінку якості даної моделі пилососа. Приємного вам використання !

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Користуюсь більше двох тижнів і дуже задоволена. Спершу великих надій на нього не мала але коли міні пилосос почав копійки всмоктувати ,то я приємно здивувалась його потужності. Заряджається повністю від нуля десь до 5 годин. Пилосошу 2 рази на день однокімнатну квартиру повністю,на турборежимі ,то заряду хватає на три дні.

Достоинства:
    Потужний,хороша батарея
    Недостатки:
    Поки не знайшла

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRADE TECK. Цвет изделия: Белый с синим

Отличный пылесос. Пользуемся уже полгода. Хорошо моет, удобная насадка. На квартиру 65кв.м. хватает одной полной зарядки. Берем второй такой же на другую квартиру.

• Продавец  TRADE TECK

Доброго дня! Дякуємо за відгук ,високу оцінку цієї моделі пилососа та довіру до торгової марки ЕТА. Приємного вам використання!

• Литвинова Ю***

Добрый вечер! Подскажите есть щелевая насадка или нет? Может можно докупить если нет.

• Игорь Г***

Все супер

Недостатки:

Доброго дня, Ігоре ! Дякуємо за зворотній зв'язок та довіру до бренду ЕТА. Приємного Вам використання !

• Ірина М***

Скажіть будь ласка чи є ручка для перенесення на упакуванні?

• сергей д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Графит

после присоединения швабры через 20секунд пылесос отключается и из отсека с аккумулятором течет пена. минут через 5-10 работает как пылесос. в чем проблема?

Достоинства:
    нет шланга и проводов
    Недостатки:

Доброго дня ! Для уточнення по Вашому питанню. Пропонуємо звернутись за консультацією за вказаними контактами в інструкції .

Доброго дня ! Вказані Вами проблеми не мають логічної послідовності (піна не може текти з відсіку який ви вказали, адже її просто фізично, не може там бути) , також від Вас не було звернень до нашого сервісу. Ми раді, що ви почистили фільтр і у Вас все запрацювало. Одже з технікою бренду ETA . легко розібратись ознайомившись з інструкцією з експлуатації. Завжди раді Вам допомогти !

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRADE TECK

Гарна річ, але для маленької площі. Швидко сідає акумулятор, а заряджати довго, кілька годин.
    Килим з ворсом погано чистить.
    Маленький килимок з передпокою треба ще витрушувати, бо висмоктує пісок, а пил слід вибивати.
    Якщо не сильно брудните, то саме таку річ купляйте.
    Якщо бруду багато, то краще брати щось потужніше.
    Ще один недолік є, збирати павутиння та пилососити авто практично не можливо. Насадка маленька чипляється біля широкої та важкої колби з фільтром. Подовжувача, щоб дістати стелі з павутинням нема, а залізти у щиліни салону авто неможливо, бо колба не дає своєю шириною. Теж доцільно придумати якийсь гнучкий продовжувач.

Достоинства:
    Для незначних завдань однієі кімнати та кухні дуже гарна річ.
    Недостатки:
    Мала потужність, малий заряд акуммулятора для двох і більше кімнатноі квартири, не можливо пилососити авто та знімати павутиння.
  • Іванна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRADE TECK

Вагалась довго чи купувати цей пилосос, бо навіть тут були якісь незначні негативні відгуки. Але будучи у фізичному магазині, пилососи з аналогічними функціями коштують близько 15 000 +-
    Тому на свій ризик я вирішила купити.
    Купувала взагалі для підтримки чистоти, на кухні щось насмітилось і тому подібне, аби не складати великий.
    Але на своє здивування, його заряду вистачає аби прибрати 3-ох кімнатну квартиру. Він одночасно може мити та пилососити підлогу. З ковроліном який на кухні справляється на ура. Хто має дитину той розуміє, що їмо всюди тільки не на кухні, диван, ліжко, але тут є маленький пилосос який знімається і за 2 хв пилососить наприклад залишки печива. + До маленького є 2 насадки.
    Користуюсь більше 2 тижні, декілька разів на день, тому хто вагається з впевненістю можу його рекомендувати. Бо я знаю як я сама хотіла купити але не знаходила позитивних відгуків.
    Дуже круто, що він може постійно бути вертикально на зарядці. Як зарядка досягає максимального рівня перестає заряджатись. Взяли пропилососили, поставили на своє місце зарядки.
    Дуже важливо чистити фільтр постійно. На мої підтримуючі прибирання я роблю це 1 раз на день. Після кожного повного прибирання у квартирі теж чищу.
    Мінусів у його використанні я поки не побачила.

Достоинства:
    Якісний, місткий, зручний та практичний
    • Продавец  TRADE TECK

Доброго дня ! Дякуємо Вам за довіру та придбання техніки бренду ЕТА, а також за високу оцінку якості цієї моделі пилососа !

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Я в захваті від цього пилососа❤️

Дякуємо за Ваш відгук)
      Приємного користування!

• Кіра К***

Мне нравится :)

• Продавец  TRADE TECK

Доброго дня ! Дякуємо Вам за придбання техніки бренду ETA, а також за високу оцінку якості цієї моделі пилососа !

• Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Зручний у використанні, легкий, компактний, добре тримає заряд. Має зручний маленький пилесос для диванів, крісел, авто. Є вологе прибирання. Улюблена іграшка нашого песика, без нього він не хоче їсти )))

Достоинства:
    Компактний, легкий, добре тримає заряд.
  • Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Достоинства:
    Компактний, легкий, добре тримає заряд.

Дякуємо за ваш відгук!)
      Приємного користування!

• Сергій К***

Подобається.

• Віталій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRADE TECK

В один день, пилосмок просто перестав працювати, ще вчора пилососив, а сьогодні вже ні. Не знаю в чому причина, все робив як завжди. Купив менше пів року тому, але вже через 1-2 місяці, він просто почав скрипіти та шататися в місці переламу ручки та щітки, яка загрібає пил. Таке відчуття, що корпус не витримує "міці" пилосмоку.
    Не найкращий вибір за ці гроші.

Достоинства:
    Перший місяць працював без нарікань
    Недостатки:
    Якість збірки
    • Продавец  TRADE TECK

Доброго дня! Для вирішення питання, пропонуємо звернутись за контактами в казаними в гарантійному талоні. Дякуємо за звернення

• Шайтан Л***

Доброго дня.
      Як вирішили питання ? Ремонт чи замінили ?
      В гарантійному талоні я не бачу жодного контакту українського.

• Шайтан Л***

У нас така ж проблема, місяць працював, вчора перестав.
      Гудить, мотор працює, але нічого не втягує зовсім.

• Порохня А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

В доме с домашними животными ему нет цены. Достаточно мощный для каждодневной уборки. Не дорогой по сравнению с аналогичными пылесосами более известных производителей. Даже купила запасной фильтр.

Достоинства:
    Наличие подсветки. Цена.