- Ігнатенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sam Vary
Доброго дня. Дякую за вашу працю. Замовлення виконано швидко, товаром задоволений.
- Продавец Sam Vary
Дуже приємно чути, що вам все сподобалась! Для нас важливо, що ви задоволені обслуговуванням та якістю товару. Спасибі за довіру!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Sam Vary
Все хорошо
Чудово!
- Орест Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Sam Vary
Доброго дня відро як відро акрилове дуже плотне кришка твердо за штолює ємкість фільтровий отвір встановлювати треба в ручну є прокладка для ущільнення термометри робить відмітка темніє при контакті з повітрям в мене 76 f спитометер теж працює у воді стоїть на рівні 0.Замовив сировину буду заварювати пиво солод хміль ячмінь цукор дріжджі може трошки меду . Дякую за подарунок !
- Достоинства:
- В подарок дали спиртометри . Хороша харчова міцна акрилова поверхня якісна пластмаса не є вторинною тобто дешевим вмістом сировини .
- Недостатки:
- Ніякі - немає
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Sam Vary
Кришки герметичні - це головне. Вино грає добре. Для гідрозатвлру робили отвори 10-12 мм. Гумова прокладочка в отвір влізла із зусиллям, але головне- герметичність. Продавця рекомендую
- Продавец Sam Vary
Віталій, ми вдячні що ви поділились враженнями адже нам важлива ваша думка. Бажаємо вам вдалих покупок!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Sam Vary
Гарне відро, пластик міцний.
- Достоинства:
- Добре і щільно закривається кришка
- Недостатки:
- Кришка без отвору, гідрозатвор треба монтувати самому
- Ковальский Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Sam Vary
Щойно приніс з Нової пошти. Дві ємності без гідрозатвора і термометра. В коробці була візитка. За вказаними номерами телефонів ніхто не відповів, так само не відповідає відправник.
- Достоинства:
- Не знаю.
- Недостатки:
- Не те прийшло, що замовляв.
- Ковальский Ю***
Розібрався. Знайшов гідрозатвори і стрічки термометри в іншому відрі, замовляв не одну ємність.