Топи продажів

Отзывы покупателей о Многофункциональный радиоприемник - фонарик FosPower с функциями Аварийного радио, Повербанка 4000 mAh и автономного питания на Солнечной батареи и динамо-машине (MD-090P)

• Володимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Купували бабулі, неділю користується і дуже задоволена! Дуже зручний ліхтарик з датчиком руху коли готує - світить, як відійде - тухне(для економії заряду дуже крута штука). Невеликий розмір, зручно використовувати як ручний фонарик навіть для маленької бабусі(маленька рука, наш варіант). Ярке світло. Приймач добре ловить станції(10км від міста) в приміщенні де смартфон ледве ловить мережу. Пробували заряджати і від сонця і динамо машиною - ефективність не перевіряли, але все працює, що при відсутності електрики дуже необхідно. Ємність аккумуляторів(фактична) невідома, ще не змогла бабуля повністю розрядити цю штуку. Продавця рекомендую! Позвонила приємна, ввічлива дівчина, уточнила заказ, попередила про сроки доставки(3-4 дні).

Достоинства:
    Ліхтарики(і той що з датчиком особливо), гарний прийом радіо, міні павербанк, зручний і простий у використанні. Ціна відповідає функціоналу і якості. Можна легко замінити аккумулятори.
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  UrbanDreams

Щиро дякуємо за ваш відгук ) Раді, що замовлення Вам сподобалось )

• Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Не працює від акумуляторів у комплекті, схоже, що вони мертві. Крутив динамо 3 хв. (інструкція казала, що достатньо 1 хв.), але це не допомогло.
    Працює тільки з під'єднаним до зарядки micro-USB: усі лампочки та радіо, навіть світяться індикатори заряду.
    Замовив нові акумулятори, буду пробувати з ними.

Достоинства:
    Гарна якість зборки та зовнішній вигляд, матеріали приємні на дотик.
    Недостатки:
    Не працює від рідних акумуляторів.
    • Ольга

Добрий день. Після заміни акумулятора пристрій почав працювати?

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Ліхтар та радіо роблять і без акумуляторів, просто ручку крутиш та вмикаєш або радіо, або ліхтар й все робить! Такого немає навіть в більш дорогих моделях, динамо генератор дійсно робить.

Достоинства:
    Все ще робить. Все справне.
    Недостатки:
    При низькому заряді акууляторів погано робить датчик руху, власне раз через раз!
    • Роман

Сильно виручає вдома при блекаутах, коли все в дома розрядилось і навіть мобільний телефон, то можна ручку накрутити і підзарядити акумулятори даного аварійного радіоприймача-ліхтарика. Якщо слабо накрутив то вистачає на хвилину бо 5 хв. але і цього достатньо наприклад щоб відвідати WC.

Часто коли в день світла немає то кладу на підвіконник і таким чином за годину другу можу досить нормально зарядити вбудованою сонячною панеллю яка дуже чутлива до денного освітлення та дуже добре виконує свою роботу.

Реально сильно виручає при відключеннях світла.

• Продавец  UrbanDreams

Щиро раді, що замовлення Вам сподобалось. Дякуємо за відгук :)

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Не рекомендую продавця. Бо розчарування, це не малі гроші. Радіо призначалося для літньої людини, як подарунок. Засмучена

Достоинства:
    Не помітила
    Недостатки:
    Пристрій прибув абсолютно розрядний. Не було можливості перевірити. Хвилі не ловляться від слова" абсолютно"
    • Продавец  UrbanDreams

Доброго дня. Нам прикро що трапилась така ситуація. Нажаль, даний товар зберігається на склладі тривалий час (в середньому 4-6 місяців) тому за даний час цілком може розрядитись.

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Функціональний маленький радіоприймач ліхтарик павербанк, під час блекаутів дуже рятує, рекомендую!

Достоинства:
    Можна заряджати від сонячної енергії
    Недостатки:
    Не має
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Через невідповідність вигляду, так воно зелене, як на фотках, але з явно іншою модифікацією.
    По перше: відсутній перемикач на WB (Weather Band - погодні радіостанції) відсутній діапазон
    По труге: AM взагалі лише шуми
    По третє: акумулятори малої ємності 2000 mAh + 2000 mAh 18650 розрядив відповідно від 50 до 25% відколи ввімкнув ліхтарики, лампу, перевірив датчик присутності, перевірив можливість зарядки телефону (на 1%) щоб сильно не розрядити. За 10 хв - 25% розрядив. Мабуть акумулятори не сильно заряджені були. Вставив 1 свій на 4200 mAh 18650 який був в 0 розряджений, так що радіо з ним навіть не вмикалось, затестив динамо машину( ручку що крутить) і о чудо за 2 хв крутіння акумулятор зарядився (показувало все ті ж 25% але світило явно слабо з 1 моїм акумулятором, зате я тепер точно знаю що динамо машина робить справно. Ще планую колись перевірити роботу сонячної панелі, але навіть сьогодні у хмарний день коли поставив на підвіконня то світлодіод що показує заряд від сонячної панелі світився червоним тим самим сигналізував що іде зарядка. Правда перед цим я зняв усі плівки та також тонку плівку якою була вкрита сонячна панель, ледь помітна - але без неї краще світиться світлодіод лампа червоним, а значить краще тепер уловлює світлові промені. Помітив ледь помітну подряпину на чорному фоні там де написи частот у радіо, що не впливає на використання а лише на вигляд, тому якось так. Кнопку SOS ще не перевіряв, але можливо колись при нагоді на кілька секунд перевірю. Сам пластик наче має м'яке приємне на дотик покриття. Дуже туго були закручені малі шурупи що тримають кришку відсіку акумуляторів, прийшлось 2 рази підбирати правильну насадку на викрутку. Кришка після цього не випадала, взяв шпильку і акуратно підважив її у місці де був шуруп. Самі акумулятори досить легко дістаються також шпилькою зі сторони + підважив, дістаються без проблем. Розмір радіо досить компактний, думав що трішки більше буде, але в самий раз. Ручка із налаштування радіо - то її крутити дуже повільно потрібно, дуже швидка та чутлива. Ручка увімкнення/вимкнення радіо теж така.

Підсумок: радіо-пристрій нормальний, але має свої не явні косяки: відсутній перемикач та діапазон WB, не зловив жодної хвилі на AM радіо діапазоні. Тому чесних 4 зірки враховуючи ціну на радіо першої необхідності для екстрених надзвичайних ситуацій (а з доставкою вийшло 1589 грн. додому). В майбутньому планую замінити акумулятори на 8800 mAh + 8800 mAh на заміну 2000 mAh + 2000 mAh тих що йдуть в комплекті із радіо.

Прохання зробіть актуальні фото товару відповідно до того що ви продаєте щоб покупці бачили відсутність WB (Weather Band) частот!!!

Достоинства:
    В упакуванні кабель для зарядки, ремінець із міні карабіном, а також перехідник для iPhone (кому потрібно), і звісно саме радіо із вмонтаваними Li-ion акумуляторами 2000 mAh + 2000 mAh фотмату 18650 .
    Недостатки:
    Із радіо лише FM хвилі ловить, AM взагалі лише шуми (шукав вдень, може ввечері ще пошукати, але навряд чи що знайде), відсутній діапазон WB (Weather Band - погодні радіостанції)!
    • Роман

AM таке враження що не вистачає антени, дуже жахливо робить, 1 станція якось на кілька секунд зловив (засвітився зелений індикатор), і то пізніше через 3 секунди сигнал зник, хоча ручки пошуку не торкався в цей момент, перестав світитись зеленим. Можливо антена погана для приймання, потрібна більшої довжини антена, або може щось в середині контакт відійшов, не знаю але можна сказати що ам радіо на 85% не робить.

FM діапазон робить чудово!

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Зовнішні матеріали - на п'ятірку (гарна підгонка, матеріали приємні на дотик, присутній карабін).
    Освітлення - на міцну п'ятірку (кілька режимів на вибір, включно сенсорна система).
    Енергетика - на дуже міцну п'ятірку (можливість не тільки заряджати кількома шляхами, але й можливість замінити акумулятори 18650, причому, поміщаються навіть акумулятори із захистом - вони трохи довші, я, наприклад, поставив два LiitoKala по 3400 мА, то вийшло 6800 замість заявлених 4000). Також присутня індикація рівня заряду. В комплекті перехідник для Iphone (кому треба).
    Радіо - на четвірку з мінусом. У-перше, важко налаштувати станції FM - тюнінг дуже чутливий, при найменших складнощах (наприклад, товсті стіни) прийом помітно погіршується. По-друге, присутня на всіх світлинах частота WM насправді відсутня, а я на неї розраховував, бо маю такий передавач.

• Продавец  UrbanDreams

Щиро дякуємо за замовлення та відгук :)

Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Іноді радіо не працює, хоча батарея заряджена. Не розумію у чому справа, але підводить(
    Ліхтарик світиться, звук SOS є, але радіо не працює.

Всьо, я поняла, там треба різко звук крутанути, щоб увімкнути, працює 100%

Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Чудово. Щеб таймер був, будо б відмінно. Перший день користування.

• Продавец  UrbanDreams

Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку

• Інна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Чудова комплект. Я задоволена якістю.

Достоинства:
    Компактний
    • Продавец  UrbanDreams

Щиро дякуємо за Ваш відгук та Вашу оцінку :)

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams

Товар прийшов без дефектів. У коробці, крім радіо, є дріт і мікро-usb для зарядки телефона, а також ілюстрована інструкція англійською. USB-роз'єми закриті гумовою кришкою, а сам корпус приємний на дотик з матовим шаром. Пристрій на ланцюжку, щоб носити і є карабін, для кріплення до сумки наприклад. Ліхтар працює справно у трьох режимах, лампа під сонячною батареєю також світить. Антена добре прикріплена, не бовтається, сигнал ловить як АМ, так і FМ, перемикач і кругові кнопки справні. З задньої сторони ручка для механічного заряду також працює, є дві батарейки під кришкою на гвинтиках. Індикатор заряду працює і реагує на активну сонячну батарею. Саму зарядку від сонячної треба потестувати - реакція на промені є, але поки не знаю скільки триватиме зарядка таким способом і на скільки вистачить заряду на роботу радіо.

Достоинства:
    Різні види заряду, декілька видів освітлення, мобільний розмір, наявність батарейок та карабіну, сонячна батарея.
    Недостатки:
    Без можливості заряду від електромережі.
    • Дмитро

Ну що затестили сонячну батарею? Як працює, варто брати?

• Горыныч З***

А меня больше интересует сколько ручку надо крутить чтоб зарядить

• Наталія

Там змінні акумулятори?? Супер! Користуюсь цією станцією більше року, датчик руху супер. Думала що скоро батарейка здохне від частого користування, а там можна замінити! Ооооуууєєє. Дякую!