Отзывы покупателей о Зубная паста Nordics Ultra White Jungle Fruit, 75 мл – отбеливающая, с гидроксиапатитом, углем и ферментом ананаса, без фтора

Оценка пользователей 4.8/5
  • Отзывы про товар продавца SaniDenti
  • Андреєва Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SaniDenti. Объем: 75 мл

Тримає чистоту зубів аж до ранку, доступна вартість, вистачає на довго.
    Чудовий магазин.
    Все чітко, швидко.

Достоинства:
    Якість, вартість, на довго вистачає
    Недостатки:
    Жодних
    • Продавец  SaniDenti

Дякуємо за відгук!

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Зубні пасти супер, рекомендую.

Доброго дня, пані Анна. Дякую вам за відгук та високу оцінку!

• Дар'я А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Класна паста! У малого лійсно зуби біліші стали. До цього 4 пасти пробували, жодна не працювала.

Достоинства:
    Приємний смак, вибілює.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Viktoria

паста дуже класна.
    очищення, смак, консистенція, а також склад повністю задовольняють

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Паста супер) Дієвий результат! Рекомендую!)

Доброго дня!

дуже дякуємо за високу оцінку!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Спобувала цю зубну пасту, і Nordics Comlete Pro. Мені більше сподобалась Complete Pro (замовлятиму знову), а цю відбілюючу використовую декілька разів на тиждень, оскільки якщо використовую щоденно- загострюється чутливість зубів.

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Задоволена. Гарно очищає, смак приємний. Відбілюючого ефекту поки не помітила. Та й не думаю, що він буде. Але паста варта уваги однозначно

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Замовляю вже вдруге. Дуже подобається.М'яко очищає зуби,після чистки довго зберігається відчуття свіжості та "чистих зубів".Також непогано відбілювання,при цьому не провокує чутливість ясен та зубів.

• Галина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Уявіть свої перші відчуття, коли чорного кольору зубну пасту наносите щіткою на зуби В мене одразу запитання виникло, чи змивається чорний колір від зубів?))) Та все гаразд: і чорне змилося, і в міру спінилась, і відчуття свіжості з приємним ароматом... Я чищу зуби професійними пастами, тож навряд чи якийсь ще кращий ефект очікую від цієї - просто очікую, що догляд буде для мене втішним , не гіршим від попередніх.

Достоинства:
    Чорний колір?)
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Алина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Отличная паста, подошла для чувствительных зубов и десен

Достоинства:
    Хорошо очищает самой мягкой щеткой
  • Юля
    Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

В описі написано, що не входить цукор, але ксиліт - цукрозамінник, але в кінцевому розумінні це цукор.

На відміну від класичного цукру ксиліт має невеликий глікемічний індекс та меншу калорійність, не викликає різкого підвищення концентрації глюкози в крові. Також ксиліт перешкоджає розмноженню бактерій та знижує ризик появи карієсу. Приводить до норми кислотно-лужний баланс, зміцнюючи емаль. Чинить протигрибкову дію. Інфекція ротової порожнини Candida albicans харчується глюкозою, а при заміні її на ксиліт поступово згасає.