- Лилия З***Отзыв от покупателя. Продавец: FieryIron
Сумка хорошої якості
- Достоинства:
- Міцної якості
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна сумка, міцна
Представник брендуДоброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Нам дуже приємно, що товар повністю відповідає вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо створювати продукцію, яка поєднує в собі якість, зручність і довговічність.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Круте рішення, але за такі гроші й робити такий жахливий замок ну камон...
- Достоинства:
- Зручність, габарити
- Недостатки:
- Замок
Представник брендуДоброго дня! Ми вже передали ваше зауваження на розгляд. Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і за те, що допомагаєте нам ставати кращими!
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мангал Vesuvi Company 4 мм на 8 шампурів стає з великим запасом, довгі ручки на плече добре, але для руки сумка дістає землю, для 15кг мангалу досить незручно, як би виробник добавив дві короткі ручки було би непогано!!!
- Достоинства:
- Місткість
- Недостатки:
- Замочок
Представник брендуДоброго дня! Ми вже передали вашу пропозицію на розгляд. Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і за те, що допомагаєте нам ставати кращими!
- Юлия У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая, удобная, крепкая сумка для мангала.
- Достоинства:
- Качественная.
- Недостатки:
- Нет.
- Євгеній Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний чохол, все влазить
- Петро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До самої сумки зауважень немає але вона занадто велика для Vesuvi Camping високий 3 мм (до мангалу теж немає зауважень). Перегляньте, будь ласка, рекомендовану сумку для вищезгаданого мангалу. На фото видно різницю в розмірах.
- Достоинства:
- Нормальна міцна сумка
- Недостатки:
- По ро зміру занадто велика для Мангал Vesuvi Camping високий 3 мм на 6 шампурів
Представник брендуДякуємо за відгук!
Сумка має трохи збільшений розмір, оскільки розрахована не лише на сам мангал, а й на аксесуари торгової марки Vesuvi: шампури ссылкарешітки ссылкарозпалювач, кочергу ссылкапосуд тощо. Це також дозволяє зручно носити її на плечі.
Ваше зауваження обов’язково врахуємо при оновленні модельного ряду.
Дякуємо, що обрали Vesuvi!
Будемо раді, якщо поділитесь фото вашого смачного шашлику
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
І дизайн відрізняється
Це помилка?
- Майданик П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мангал 15кг держит, а вот замок сломался в первый же день
- Достоинства:
- Вместительная, прочная, стильная.
- Недостатки:
- Очень плохая змейка, сломалась за несколько открытий
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сумка прочная. Уже лежит в ней мангал весом 4.6 кг
- Достоинства:
- Прочная. Можно накинуть на плечо
- Недостатки:
- Хлипенький замочек. Нужно аккуратно
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і вибір нашої продукції.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла інша, побачили вже вдома, дизайн гірше чим на фото (на мою думку). По якості подивимось, але думали буде товще матеріал. Далі час покаже. Ще погано що нема ніяких розділень між запчастинами
- Іван
Та така ж сама, тільки логотип інший
- Оксана І***
Ну а золотий логотип на всю де наліпили все що можна або білий малий стильний логотип це не різниця? Картинка повинна відповідати товару або про то попереджати
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классная сумка, покупал для мангала, но потом как оказалось помещается туда "ветродуйка, разжиг, совок и кочерга". Все компактно лежит и можно одним махом все унести.
Ждем еще чехлы на шампура вашей фирмы)- Достоинства:
- Много чего помещается, помимо мангала, удобная
- Недостатки:
- Не выявил
Представник брендуДоброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволенний данною сумкою, дуже міцна і вдається помістити мангал повністю ще і місце залишається на якесь додаткове приладдя.
- Достоинства:
- Міцна, вміщає Company 4mm
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не вистачає лямки для носки на плечі , та пару карманів всередині чи ззовні, щоб , наприклад, рукавиці класти для сборки, або кочергу.
- Достоинства:
- Перше враження якісно пошито
- Недостатки:
- Не вистачає лямки на плече
- Лилия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пошта сумка без видимих недоліків . Міцна .
- Достоинства:
- Міцна та без недоліків
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сумка на перший погляд якісна, поки не намагаєшься її відкрити, бо замок зламаний. Зіпсувало враження загальне від подарунку. Фото прикріплюю
- Недостатки:
- Зламаний замок
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приобрел мангал Vesuvi Company 4 мм и сумку Vesuvi комплектом. Магнал в сумку влазит, но углы на сумке сшиты закругленными, а на мангале острые. Поэтому мангал не лежит на дне сумки, а висит на углах и углы сумки потрескивают. А при весе мангала 15,4 кг. не уверен что донесу сумку за ручки и до машины. Либо брать под низ, либо нужна другая сумка. Либо конкретно моя сумка попалась бракованая..
- Достоинства:
- Отличная сумка ходить за продуктами в магазин
- Недостатки:
- Не подходит к мангалу Vesuvi Company 4 мм
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер,отличная крепкая,хорошо пошитая сумка для мангала.Рекомендую у покупке.Я очень доволен приобритением!
- Достоинства:
- Крепкая
- Недостатки:
- Пока не выявлены
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна, вмістка сумка для розбірного мангалу.
Мій мангал помістився разом з пакетом вугілля на 2,5 кг.
Не знаю на скільки вистачить, так як у мангала гострі кути.- Достоинства:
- Гарна, вмістка сумка для розбірного мангалу.
- Недостатки:
- Не виявив
- МаріаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ця сумка не підходить до балконного мангала.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш коментар. Так, дійсно, сумка розрахована на розбірні мангали, які складаються з п'яти частин для зручного їх перевезення. Дякую
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сумка для мангала вместительная, прошитые ручки, есть молния. Поместится не только мангал, но и шампура. На фото материал снаружи и внутри. Удобная вещь.