- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
Дуже сподобалась.
- Продавец Thai Flower
Раді, що Ви обрали саме нас та залишаєтесь з нами! Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю)
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
- Продавец Thai Flower
Доброго дня Володимир. Ми намагаємося надавати тільки кращий товар, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Дякуємо вам!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
Отличная паста! Описание соотверствует действительности.
- Продавец Thai Flower
Доброго дня Сергей . Вдячні за Ваш відгук! Нам дуже приємно що співпраця з нами принесла Вам задоволення! Дякуємо Вам за довіру!
- ЛюдаОтзыв от покупателя. Продавец: MiniSiam
Хороша зубна паста, мені подобається.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Cosmetic
Прекрасно чистит, отбеливает и дезинфицируют.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MiniSiam
Найкраща!
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Leelawadee. Объем: 100 мл
К продавцу никаких претензий нет. Отзыв исключительно о товаре. Я повелась на отзывы здесь и пожалела 100 раз. Это зубная паста из преисподней. На запах и вкус как бальзам звёздочка,просто не выносимо, вплоть до рвотных позывов. После чистки , печёт вся полость рта и губы, может быть именно это индивидуальная реакция, но в остальном,я не верю что кому-то может понравится этот запах и вкус. Такой трешовой пасты мне никогда не попадалось, ума не приложу как можно оставить на неё столько положительных отзывов
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах, вкус, дискомфорт во время и после использования
- Продавец Leelawadee
Дякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що продукт вам не підійшов. Тайські зубні пасти дійсно мають дуже концентрований трав’яний склад і насичений аромат (гвоздика, камфора, ментол), до якого потрібно звикнути. Для тих, хто вперше пробує такі засоби, відчуття можуть бути досить незвичними.
Також варто використовувати дуже невелику кількість пасти — буквально як сірникову головку, оскільки вона концентрована.
Зазначені вами відчуття можуть бути індивідуальною реакцією, адже більшість наших клієнтів, навпаки, відзначають високу ефективність і свіжість після використання.
Якщо вам більше підходять м’які смаки, рекомендуємо звернути увагу на пасти з більш нейтральним ароматом — із задоволенням підкажемо варіанти
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Cosmetic
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MiniSiam
Класна паста, вистачає надовго, добре відбілює
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MiniSiam
Супер пасста
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Cosmetic
Отбеливает зубы.
- Достоинства:
- Аналогов нет. Цена.
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Cosmetic
Дуже задоволена, купую не вперше! Гарна зубна паста, рятує від чутливості зубів і вони стають дійсно білішими, якщо користуватись постійно! Купила за рекомендацією стоматолога. Дуже рятувала, коли була вагітна і трапилась страшенна чутливість емалі, нічого не допомагало, жодною пастою не могла чистити, крім цієї!
Продавця рекомендую теж. Все швидко, без зайвих "пропозицій" купити щось іще і т.д. Дякую!- Достоинства:
- Для чутливих зубів ідеально, відбілює зуби, не руйнуючи емаль, гарний продавець
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MiniSiam
Рекомендую!
- Достоинства:
- Чудова паста! Відчуття свіжості та чистоти! Відбілює!
- Недостатки:
- Немає.
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MiniSiam
Дуже сподобалася! Буду купувати знову.
- Достоинства:
- Чудова паста! Відчуття свіжості та чистоти! Відбілює!
- Недостатки:
- Маленьки обсяг.
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MiniSiam
Отличная паста. Очень приятный вкус и запах, не похожа на другие пасты. Вроде даже что то отбеливает)
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Cosmetic
Найкраща зубна паста, яку я коли небуть спробувала! Рекомендую
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MiniSiam
Супер-паста! Дуже задоволена! Раніше самі привозили з Таїланду цю пасту, але вона була тоді тільки в круглих баночках і була не дуже зручна, при використанні. А ця, точно така на смак і на ефект, хоча не така густа, як в банці, але ж це логічно, бо це вже тюбік. РЕКОМЕНДУЮ
- Достоинства:
- Знімає нальот навіть в важко доступних місцях,відбілюючий ефект,довготривалий смак свіжості.І ще,мені подобається це відчуття,коли на початку чищення,таке враження, наче в роті все злегка заніміло))
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Cosmetic
Спасибо! Отличная паста! Мы ей пользуемся уже много лет