- Лариса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Пылесос -ВАУ.Не могла остановиться,столько пыли в диване,одеялах,покрывалах, Очень довольна покупкой.
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
- Не знаю где купить круглый фильтр на будущее. И пока сама не знаю как снять ролик, очистить,описание есть, но как -то сразу непонятно .
- Представник бренду
Лариса, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Для очищення моделі Jimmy JV35 необхідно вимкнути пристрій, від’єднати шнур живлення та натиснути кнопку звільнення, щоб зняти пилозбірник. Поверніть його проти годинникової стрілки, вийміть фільтрувальну вату й очистіть елементи щіткою або легким постукуванням. За потреби промийте деталі, висушіть і встановіть назад у зворотному порядку. Фільтр до пилотяга придбати можливо в магазинах-партнерах та в офіційного представництва на території України.
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Отличное решение для домашнего использования кровати, диваны и кресла, ковры, пользуюсь регулярно раз в неделю очень довольна, раньше и не знала что в кровати и подушках может находиться столько пыли. Обрабатываю мягкие игрушки, пледы, одеяла. Второй раз заказываю уже в качестве подарка. Рекомендую иметь в каждом доме
- Достоинства:
- Легкий в использовании, компактный, очень просто мыть.
- Недостатки:
- Не нашла.
- Представник бренду
Олена, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Мар'яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Користуюсь майже рік. Все чудово поки. Гарна тяга
- Достоинства:
- Потужна тяга
- Недостатки:
- Хотілось би щоб була функція втягування шнура бо доводиться обмотувати навколо нього.
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Люба Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Отримала, відразу попилососили меблі, постіль, пледи, подушки. Добре тягне шерсть кота навіть з ворсяних покривал. Не знаю чи вбиває він кліщів і на скільки ефективна УФ лампа, але пилюку і шерсть тягне нормально. Я звичайним пилососом диван так пропилососити не могла, хоч він дуже потужний. Поки нарікань не маю.
- Достоинства:
- Працює))) Пилюки з меблів і пледів/подушок натягав стільки, що звичайний пилосос з кімнати менше насмоктує
- Недостатки:
- Не помітила
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням! - Еліна Й***
Вітаю!
Пвдскажіть, будь ласка, коври напольние данний пристрій може чистити? - Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за звернення.
Так, модель Jimmy JV35 завдяки силі всмоктування до 16 000 Па забезпечує ефективне видалення пилу та алергенів із наповнювачів і шарів матраца, дивана чи крісла, гарантуючи глибоке та якісне очищення.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Пилосос досить великий і важкий. Всмоктує добре, шнур довгий. Як на мене, заявлених 60°С гарячого повітря для знищення кліщів для немає
- Достоинства:
- Не сильно гучний
- Недостатки:
- Є запасний фільтр
- Представник бренду
Світлана, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Користуюсь цим пилососом вже досить тривалий час, я в захваті від нього. Гарно всмоктує пил, матрац та інші мʼякі меблі залишаються помітно світлішими. Режим гарячого повітря нагріває меблі, що сприяє додатковому знищенню пилових кліщів. Розбирається та миється легко. Радує те, що є можливість купити змінні деталі для фільтра. Єдиний мінус, це труднощі з прибиранням бокових поверхонь
- Достоинства:
- Тепле повітря, ультрафіолетове випромінювання
- Недостатки:
- Немає додаткових насадок
- Представник бренду
Наталія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням! - Еліна Й***
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Сьогодні щойно отримав посилку з JIMMY JV35. Прийшов повністю зібраний дістав з коробки й одразу до справи, нічого складати не довелося. «На пробу» пропилососив ліжко, яке з вигляду було ідеально чистим, і щиро здивувався: колба/контейнер миттєво набрався дрібним пилом. Вібраційна щітка добре «чіпляє» тканину, УФ-лампа працює (є індикатор), потужність відчувається.
Перше враження дуже позитивне. Як додатковий пилосос для спальні, матраців і дивана саме те, особливо якщо є алергії чи хатні тварини. Рекомендую.- Достоинства:
- приходить повністю зібраний, можна одразу користуватися з коробки,висока потужність всмоктування, прозорий контейнер,довгий мережевий кабель
- Представник бренду
Світлана, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Дякую за пилосом, прийшов у гарному стані, недоліків немає.
Працює добре і відповідає своїй ціні- Достоинства:
- У нас у дитини алергія на пиловий кліщ, то пиломос вибирає всі пилинки з її ліжка.
Все супер рекомендую у кого проблеми з алергією - Недостатки:
- Покищо немає
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Доволі довго вагався чи потрібний ручний пилотяг. От ніби що може бути на тих меблях. Але.
Після першого ж використання зрозумів, що пилососити меблі потрібно ледь не щотижня. А особливо коли в родині є домашні волохаті улюбленці чи маленькі діти. Після кожного прибирання дивуюсь - от звідки то все на диванах та кріслах збирається.
Єдиний недолік, на який варто зважати - для багатьох може виявитись заважким, довго "махати" однією рукою не вийде. Менше з тим у використанні зручний.
Загалом повністю вартує витрачених грошей!- Представник бренду
Вадим, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Чудовий пилосос, до використання була впевнена, що пилюки на ліжку немає але пилосос ії знаходить. Для людей які страждають астмою або алергією він буде помічником. Та і після уборки цим пилососом пилюки на меблях поменшало.
- Достоинства:
- Гарний помічник який позбирає пилюку, бруд, шерсть домашніх улюбленців та волосся.
- Представник бренду
Марина, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Маю кота і купу шерсті, ще й алергію на все це на додачу. Тому давно шукала пилосос для ліжка. Покупка себе виправдала. Вже після першої ж чистки чаша була повна пилу і шерсті. Дихати стало легше. Режими можна додавати чи прибирати, але помітила, що шерсть краще збирається при ввімкненій вібрації (думала, що цей режим призначений переважно для витріпування матрацу, але ні, без нього не так чисто). Довжелезний дріт, що дозволяє безперешкодно пропилососити велике ліжко, обійшовши його усіх боків. Задоволена. Рекомендую.
- Достоинства:
- Перемикання режимів. Висока потужність. Велика чаша для збору пилу, що легко виймається і ставиться назад. Довгий кабель.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Представник бренду
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Прекрасний пилосос для прибирання м'яких меблів. Чудово прибирає пил та шерсть
- Представник бренду
Марина, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Віка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Як на мене, необхідна річ. Пилу, бруду на диванах, ковдрах буде значно менше (хоча ковдри вибиваються, але все не вибʼєш). Щодо знищення кліщів скептично відношусь
- Недостатки:
- Важкуватий
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до зручності використання пилотягів, проте ми обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Дуже потрібна річ, для ліжок, диванів. А якщо ще є тварини то це ідеальний варіант для збирання шерсті.
- Представник бренду
Вікторія, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Потужний, але важкуватий, для ліжка добре підходить. Ковдри та подушки чистенькі одразу ж. Після використання кіт обнюхував все ліжко і коврик, бо не впізнавав запаху.
(На першому фото сміття з покривала, подушок, простирадла та маленького коврика)- Достоинства:
- Швидко чистить
- Недостатки:
- Важкуватий
- Представник бренду
Ольга, доброго дня! Дякуємо за вибір нашого бренду.
Ми розуміємо, що у кожного клієнта різні вимоги до зручності використання пилотягів, проте ми обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
У разі, якщо вас цікавлять моделі з меншою вагою, рекомендуємо звернути увагу на Jimmy WB55, BX6 та WB73, які мають схожі характеристики.
На сторінці Jimmy.Ukraine в Інстаграмі ми публікуємо інформацію щодо нових товарів, а також ви можете зв'язатись з нашою підтримкою з будь-яких питань.
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Рекомендую всім!)
Чудово чистить дивани, ковдри, постіль в тд.. подивіться на фото : це лише з одної дитячої(випраної) ковдри- Достоинства:
- Тепер мій топовий гаджет!
- Недостатки:
- Не виявила
- Представник бренду
Юлія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.
- Ксения У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Погано всмоктує пил, шерсть та волосся взагалі не може. Не зручно тримати в руці. Дарма витратила кошти.
- Достоинства:
- Не знайшла.
- Недостатки:
- Слабкий, не зручний.
- Представник бренду
Ксенія, вітаємо! Нам шкода, що товар вам не підійшов.
Зауважимо, що модель пилотяга Jimmy JV35 - це ручний пилотяг, що орієнтований для прибирання м'яких меблів та знищення пилових кліщів, завдяки встановленій ультрафіолетової лампи. Його потужність складає 16 000 Па, що є досить високим показником серед ручних пилотягів у цій ціновій категорії, а також цієї потужності достатньо для прибирання сміття та шерсті. Ми рекомендуємо регулярно очищати фільтр та доглядати за пристроєм, щоб уникнути можливих втрат потужності.
Ми розуміємо, що у кожного клієнта індивідуальні потреби до пристроїв та різні вимоги щодо зручності користування й ми обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції.
З повагою, служба підтримки Jimmy! - Лазукіна Г***
Представник бренду зазначив, що потужність 16 000 Па, а в характеристиках вказано - 14 000 Па. Де правда?
- Представник бренду
Галино, добрий день! Дякуємо вам за звернення.
Потужність ручного пилотяга JV35 складає 16 000 паскаль, що дозволяє легко та ефективно проводити глибоке очищення будь-яких поверхонь.
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Мало зірок ставлю Розетці за те, що не було інструкції всередині. Як так???? Техніка ж, а не дитяча іграшка!
Ще чомусь при першій спробі пилососити дуже різкий запах смаленої гуми. Не розумію, чи це щось не так з пилососом, чи це нормальний його запах. Запах, як у дешевого китайського виробу. Щодо самого пилососу - не можу поки об'єктивно оцінити товар через ці недоліки, які описала вище.- Юра
- Представник бренду
Олександра, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Інструкція до пилотяга Jimmy JV35 є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару до низу та натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.
Зауважимо, що неприємний запах під час першого використання може виникати через вихід виробничих матеріалів нового товару, який вже з часом зникає. У разі відтворення труднощі, ми рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Jimmy: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери проведуть ретельну діагностику та із задоволенням зможуть проконсультувати вас з будь-яких питань.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Прийшов з лопнутою ручкою
- Недостатки:
- Лопнута ручка
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Супер річ
- Недостатки:
- Не має
- Представник бренду
Людмила, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Честно говоря, просто в восторге от этой покупки! Рекомендую не только аллергикам!
Отлично справляется со своей задачей, очень мощный, также имеет длинный шнур, что очень удобно.
Не знаю насколько имеет эффективность УФ-лампа и обработка горячим воздухом… правда ли это или маркетинговый ход.
Но пропылесосив в первую очередь плед, которым пользовались всего два сезона и он всё время был в пододеяльнике, я просто в шоке сколько он собрал пыли (прикреплю фото). Я уже молчу про подушки и диван, которому много лет… вообщем я была просто в шоке, когда увидела на чём мы спим и чем дышим. Так что однозначно полезное приобретение! )- Достоинства:
- Мощный, длинный шнур
- Недостатки:
- В комплекте нет сменных фильтров
- Представник бренду
Ірина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Тарас В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Звичайний пилосос. Досить потужний, добре зібраний, але пластик виглядає досить дешево. Очікував, що функція нагрівання - це виключно маркетинг, але не думав, що вона настільки безтолкова. УФ лампа, впевнений, так само, але тут на дотик не перевіриш. Якщо розглядати суто як компактний пилосос, то ок.
- Достоинства:
- Досить потужний, гарно зібраний
- Недостатки:
- Пластик і фарбування виглядають дешево. Нагрів - ні про що.
- Представник бренду
Тарасе, доброго дня! Нам прикро, що товар вам не підійшов.
Модель JV35 обладнана двигуном з потужністю 700 Вт, що розвиває силу всмоктування до 16 000 Па, що є досить гарним показником серед ручних пилотягів у даній ціновій категорії. Зауважимо, що підвищення температури до 60 градусів достатньо для того, щоб позбутись мікроорганізмів та пилових кліщів у шарах дивана чи матраца і провести дезінфекцію наповнювача спального місця.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до зовнішнього виду та ефективності порохотягів. Проте, ми обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
- Мария Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Потужний меблевий пилосос. Добре збирає пил і бруд, також ворс. Довгий шнур, тож зручно не треба нікуди переставляти.
Для тих, хто купує заради уф лампи, то почитайте, що кварцевання має бути довгим, ніяка уф лампа за 10сек поки ви проїдете пилососом нікого там не вб'є. На рахунок гарячого повітря не знаю, але не впевнена чи гаряче воно, для руки просто тепле.
Але вибирала пилосос саме через потужність, бо в дитини алергія на пил і він в цьому себе виправдав.
Пилосос важкий, супер чистити горизонтальні поверхні, а от вертикальні важко капець, замахаєшся тримати. Не чистить вузьки простори.- Достоинства:
- Велика потужність, довгий шнур, зручно чистити контейнер, гарна турбощітка
- Недостатки:
- Дуже важкий, не прибирає вузькі простори і щілини, уф лампа то маркетинг
- Представник бренду
Марія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.
УФ-лампа в моделі JV35 випромінює світлову хвилю довжиною 253.7 нанометра, що призводить до підвищення температури до 60 градусів. Цього достатньо для того, щоб позбутись мікроорганізмів та пилових кліщів у шарах дивана чи матраца і провести дезінфекцію наповнювача спального місця. Ми розуміємо, що у кожного клієнта різні вимоги до зручності використання пилотягів та індивідуальний погляд на ефективність їх роботи, проте ми обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
У разі, якщо вас цікавлять моделі з меншою вагою, рекомендуємо звернути увагу на Jimmy WB55.
Ознайомитись детальніше можливо за посиланням: ссылка
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет изделия: Фиолетовый с серым
Надзвичайно потужний, але не сильно шумний. Брала для чистки котячої шерсті з постілі, подушок і крісел. Вражена результатом. Дуже всім раджу, навіть якщо немає домашніх тварин із хутром.
- Достоинства:
- Потужний, ефективно збирає пил і шерсть
- Продавец WOWS
Ольга, вітаємо! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Хныкина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
РЕКОМЕНДУЮ!!!!!
- Достоинства:
- Дуже гарний пилосос, особливо рекомендую тим у кого є алергія!!!! Рекомендую!!
- Недостатки:
Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
На сторінці Jimmy.Ukraine в Інстаграмі ми публікуємо інформацію щодо нових товарів, а також ви можете зв'язатись з нашою підтримкою у будь-яких питаннях.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Вчора купила УФ- JIMMY пилосос для матраців попрацював 10 хвилин і відключився. У інструкції написано починати 2 години і він включитися, прочекала усю ніч він так і не запрацював. Дуже засмучена. Я так давно його хотіла придбати і таке розчарування
- Достоинства:
- Всмоктується пил.
- Недостатки:
- Перестав працювати на 10 хвилині
Ірина, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Описана складність свідчить про можливий дефект акумулятора чи інших частин пилотяга JV35.
Ми із задоволенням допоможемо вам у вирішенні цього питання. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Jimmy: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Супер пылесос!
Купила, прибежала домой сразу пропылесосила свежую постель.
Уж да!
Уже довольна!
Провод длинный.
Мощный.
Особых усилий прилагать не нужно.
Шерсть собирает.- Достоинства:
- Вышеel
- Недостатки:
Олена, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Кедр В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет изделия: Фиолетовый с серым
хороший пылесос, немного тяжеловат.
- Достоинства:
- Доступный
- Недостатки:
- Тяжелый
- Продавец WOWS
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Елизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Все супер
- Хныкина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет изделия: Фиолетовый с серым
Рекомендую!!! Всім у кого алергія та тварини у житлових приміщеннях
- Достоинства:
- Порохотяг працює відмінно, на ліжко було зібрано багато пилу, не очікувала. Такий порохотяг необхідний всім у кого алергії!!
- Недостатки:
- Не має
- Продавец WOWS
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- якийсь н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Без назви та інструкції українською. Зате є російською.
Це або контрабанда, або просто порушення мовного законодавства та прав споживача- Достоинства:
- гарно збирає порох і котячу шерсть з дивана, легко чиститься
- Недостатки:
- контрабанда чи неповага споживаів
Доброго дня! Для отримання інструкції ви можете звернутись до нашого магазину. Номер телефона 0 800 30-02-42. Будемо раді допомогти!
- Моисеенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Очень хорошо чистит матрасы, диваны. После первого прохода насобирал огромное количество пыли. Насчёт УФ-лампы - сложно судить о её эффективности, будем надеяться что она что-то делает.
- Достоинства:
- Компактный, имеет длинный провод, мощный.
- Недостатки:
- Ребёнок боится и не даёт пылесосить)))
Святослав, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Голуб В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Как я без него жила, отличный, удобный, длинный провод, хорошо чистит. Использую везде не только постели, потом дезенфицирую. Хорошая нужная вещь в доме.
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
Вікторія, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
Вікторія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Очень рекомендую!Пропылесосила чистую постель.Почти полный контейнер. Была в шоке.
- Достоинства:
- УФ лампа.Вакуум.Температура.
- Недостатки:
Наталія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Самойлова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Очень рекомендую этот товар. У нас мейнкун, а это всегда много шерсти, в том числе и на кровати, которую трудно вычищать валиками каждый раз. После приобретения и первого использования был эффект Вау. Я не ожидала Такой эффективности в несколько движений. Убрал кровать до шерстинки и ещё кучу пыли в придачу собрал. Приобретайте однозначно! У кого коты или собаки особенно, облегчите себе жизнь и будете дышать и спать свежим воздухом.
- Достоинства:
- Как мы раньше без него жили?)
- Недостатки:
- Сам не ездит, разве что
Доброго дня! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Андрій
Ну будем надеяться что тоже поможет в борьбе с шерстью хайленфолда валики, щёточки не особо или долго.
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый