- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: BETA MEDICINE. Длина: 1. Цвет: Черный
Все работает на все 100%. Кабель-павер-роутер, и вуаля, интернет есть всегда!
- Достоинства:
- Возможность пользоваться интернетом во время отключения света
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: BETA MEDICINE. Длина: 1. Цвет: Черный
Дякую. Все працює.
- Вася О***Отзыв от покупателя. Продавец: BETA MEDICINE. Длина: 1. Цвет: Черный
З своєю задачею справляється на 100%. Один кабель підключив до роутеру, інший до модема. Головне, мати заряджений повербанк.
- Достоинства:
- Можливість користуватись інтернетом навіть під час вимкненого світла.
- Юлиана С***
А для тенета подходит?
- Вася О***
Юлиана Середа.
"Тенет" це провайдер?
Якщо так і ваш провайдер подає сигнал по кабелю навіть при відключеній електроенергії, то звичайно підійде.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: BETA MEDICINE. Длина: 1. Цвет: Черный
Проблема решена
Кабелі працюють добре
- Недостатки:
- Замовляв 2 кабелі. 1 на 12В і другий на 9В, прийшло 2 по 12В
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BETA MEDICINE. Длина: 1. Цвет: Черный
На початку було все ок, але з часом паршива якість дала про себе знати
- Достоинства:
- Працює і все-одно із 5Вт робить 12Вт
- Недостатки:
- Занадто висока ціна, поганий пластик що вистрибує через погану зборку, провід довший за саму конструкцію пластику і просто на просто видавлюється через корпус, довелося мотати ізолентою
- Євгеній Х***Отзыв от покупателя. Продавец: BETA MEDICINE. Длина: 1. Цвет: Черный
Проблема решена
Немає совісті у таких людей, продавати в війну, накручуючи трійну ціну повністю неробочий товар. Це значить його навіть не перевіряють перед відправкою. Щоб ви розорилися без покупців, слів немає щоб передати як зневірюють такі продавці.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Продали повністю неробочий товар.
- Продавец BETA MEDICINE
Ми дбаємо про кожного нашого покупця, і для нас важливим є Ваше звернення, ми не отримували від Вас звернення щодо описаної проблеми, наш менеджер зв'яжеться з Вами для з'ясування ситуації та її вирішення.
- Марія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
придбала для роботи роутера під час відключення світла
виявила ще один спосіб застосування - чудово підходить до моєї лампи для нарощуванні нігтів)))) - Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Отримав шнур, днів 5 працює стабільно без перебоїв, не перегрівається. Працює від павер банка Xiaomi Redmi 18w 20000mAh, живить роутер TP-Link Archer c64, попередньо вимкнув контур 5 GHz, залишив тільки 1 контур на 2.4 GHz.
- Достоинства:
- Працює, не перегрівається.
- Недостатки:
- Немає.
- Лора Б*** ЛушковаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель підійшов до роутера на 12V, інтернет є. Завдяки цьому кабелю можу писати цей відгук без світла в будинку
- Олег І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Працює!
Проте не потрібно перевищувати струм в 0,7 Ампера, бо попередній в мене запищав і перестав працювати.
Не лякайтеся, якщо на роутері написано живлення 12В 1А - це рекомендований блок живлення. На моєму при рідному блоці живлення 12В 1А сам роутер споживає 0,4 А в піку, середнє 0,3А, все працює.- Достоинства:
- Працює
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Вітаю Шановні!=) Придбав два таких кабелі, один на роутер, другий на оптичний термінал! Надіюсь що в подальшому проблем з цими кабелями не буде=) Щодо моєї збірки, можливо комусь буде в нагоді! Роутер Asus RT-AC1200 12v 1.5a / Оптичний термінал Huawei HG8010C 12v 0.5a / А також Xiaomi Mi Power Bank 20000 mAh 22.5W Fast Charge! Все працює, і запустилося з першого разу без проблем, нічого в налаштуваннях роутера не змінював, і не вимикав! Працює у двох частотних діапазонах 2.4 Ггц та 5 Ггц. Дякую!
- Достоинства:
- Цілий, працює, а там буде видно=)
- Недостатки:
- Особисто для мене немає=)
- Сергей
скільки тримає той повербанк таку систему?
- Руслан
Вітаю Сергій! Зараз важко точно сказати, перед підключенням цієї збірки зарядив Повербанк повністю на 100%, працює збірка лише днів 3 але заряд на Повербанку не впав навіть на одну поділку=) Тому думаю що можливо раз на тиждень потрібно буде заряджати повербанк! Підключаю звісно тільки тоді коли вимикають світло, а як світло вмикають то вмикаю все від мережі.
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Свою функцію виконує, не перегрівається, працює як треба. Головне перед покупкою - перевіряйте показники блоку живлення який в плануєте замінити цим кабелем. Якщо ваш блок живлення 12 вольт 1.5 ампера чи вище - такий кабель вам не підійде. Прилад (роутер) може перезавантажуватися чи взагалі не працюватиме. Тоді шукайте перехідник з PD/QC (PowerDelivery / Qualcomm Quick Charge). І переконайтеся що ваш повербанк також підтримує PD/QC
- Достоинства:
- Не перегрівається, працює як треба
- Недостатки:
- Не підійде якщо пристрій споживає більше 1 ампера
- Artem C***
Якщо пристрій споживає струму більше 1А, тоді краще використовувати два однакових підвищувача, підключивши їх, як показано у відео за посиланням під текстом. Тоді потужності гарантовано вистачить, навіть, від простих павербанків!
ссылка - Павло Ш***
А підкажіть будь ласка маю провід 12в
І павербанк romoss видає 22,5w
Вайфай постійно вимикається і перезавантажується . Я вже не знаю що робити.
І що купувати. Підкажіть будь-ласка. - Качаловский М***
А якщо блок живлення 9v,буде працювати
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Товар пришел примерно за сутки после покупки. Выглядит качественно, со своей ролью справляется в принципе. Мне нужно было на 1А, поэтому я не особо парился, однако вижу что некоторым нужно на 1.5A или 2А, а сколько этот провод на выходе даёт - Бог знает. При этом цена выше чем у аналогичных на 50%. Почему? Если у Вашего продукта есть какие-либо преимущества, их неплохо бы описать или перечислить, или хотя бы позаботиться о достаточной полноте описания (это я про амперы). Честно говоря купил лишь из-за того что тут отзывов много, если бы было мало, купил бы тот что дешевле. Хотя что-то мне подсказывает, что оба кабеля произвели одни и те же китайцы.
В общем маршрутизатор TP-Link Archer C64 в Smart режиме (2.4+5 ГГц) запитал нормально, благополучно проигнорировав предупреждение на наклейке упаковки провода о том, что 5 ГГц лучше не использовать. Подключал к павербанку от сяоми (код товара: 362027391) вместе с модемом (Модем 12V / 0.5A, Маршрутизатор 12V / 1A). Тестил 3 с лишним часа, никаких нагреваний чего-либо / обрывов связи / перезагрузок модема либо маршрутизатора не было, скорость wifi а так же область покрытия по квартире точно такая же как с розетки. Во время теста были подключены 2 ноута (1 по кабелю, второй по wifi) и 3 телефона (2 из которых на 5 ГГц). Кстати банка за 3 с лишним часа не села даже на 1 деление, рекомендасьйон.- Достоинства:
- Работает, соответствует описанию, с виду качественный.
- Недостатки:
- Непонятно сколько ампер на выходе, 1/1.5/2? Цена выше чем у аналогичных проводов на 50%.
- Павло Ц***
на выходе явно не больше ампера, ведь без какой-либо технологии быстрой зарядки по юсб больше 2.1 ампера не выходит
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Длина: 1
Мав досвід викристання схожого кабеля (в якого світиться зеленим/червоним USB сторона), але з'явилася проблема - після першої години почав постійно перезавантажувати роутер. Шукав йому заміну. Почитав відгук про даний кабель і також хочу підтвердити - даний перехідник працює ідеально. Роутер на 12V - 1A. Працював без перерви 24 години і не помітив сильного нагрівання чи перебоїв в роботі (інтернет споживав і через wi-fi, і через кабель на ПК). Не зважаючи, що даний кабель трохи дорожче "аналогів", але воно того варте.
Кому цікаво, мій арсенал наступний:
1. Роутер: ссылка
2. Павербанк: ссылка
3. Провайдер: Ланет.
4. Кабель: тут зрозуміло.
* взяв ще один для іншої квартири.- Достоинства:
- Якісний.
- Гаврилів С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Після замовлення через день отримав. Провів тест в офісі - в 8й ранку під'єднав перехідник до роутера і павербанку повністю зарядженого 20 000. Роутером користувались постійно 5 ПК дротове підключення і заходили користувачі вай фай десь мінімум 90 в проміжку. На час 14.20 - заряд павербанка впав на 50 відсотків. З чотирьох поділок 2 впевнено світились і перехідничок був на диво холодний, навіть не теплий.
Отже 10 годин - і результат відмінний, перехідник працює - ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Роутер Tp-Link Archer AX 1500 ( 12v-1A)- на цьому кабелі ПРАЦЮЄ. Все ок!
- Достоинства:
- 100%
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Дійсно підвищуючий напругу (бустер) кабель, тобто він буде працювати зі старими павербанками без протоколу квік чардж. Тобто, це не QC тригер, а реальний DC-DC перетворювач напруги.
- Достоинства:
- Живиться від 5 Вольт старого павербанку
- Недостатки:
- Потужність обмежена через живлення від 5 Вольт
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr EGG. Длина: 1. Цвет: Черный
Пришел сегодня кабель.
Сразу попробовал его на asus 4g-ax56.
Мне он для него и нужен был.
Пробовал с повербанком Baseus 65W 30000mAh.
Все заработало. 2g/5g работает. 100 мегабит по кабелю работает.
Отключил интернет и роутер спокойно перешел на 4G и продолжил раздавать интернет.
В общем весьма рекомендую. Продавцу большое спасибо.
Фото роутера и поребанка на фото.
Фотографировать кабель не стал ибо он не отличается от фото на розетке.- Достоинства:
- Просто работает так, как надо.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Сьогодні забрав і підключав роутер, все працює нормально, зауважень не має. 4 річний павербанк на 20000маг за 2год роботи роутера -10%
- Віталій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 0.99. Цвет: Черный
Все працює. Оптику підключив даним перехідником на 12v. А роутер підключив 9v tplink 841n. (На самих пристроях подивився і під них підібрав)
Пропрацювало вже годин 15 - все чудово.
Павер хіаомі 20тис юсб з права і ліва.
Адаптер не гріється, кабеля теж. Інтернет стабільний, модем працює стабільно.- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель відмінно працює, якість супер.
- Виталий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Длина: 1
Замовив цей товар зімість попереднього. Цеї товар не перезавантажує роутер і GPOn термінал. Повністю відповідвє своїм параметрам. Раджу цей товар поки є у продажу
- Достоинства:
- Працювали на повербангу 4години без ререзавантажень
- Недостатки:
- Нема. Раджу брати поки є
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Провод хороший работает на 12V. Вот только недостаток есть и он большой что штекер сам широкий, а в повербанке два USB рядом получается он закрывает сразу два разьема, Приходится покупать новый повербанк где отдаленные USB. Переходник провод не помогает так как по нему идет 5V и из-за этого не будет работать роутер с повером. А так кому нужен включённый роутер когда нету электричества рекомендую
- Достоинства:
- работает все ок
- Недостатки:
- Есть один большой недостаток что USB штекер широкий и у меня на повере закрывает два разьема.
- Родіон С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Дуже зручно для поїздок – не потрібно шукати розетку, достатньо USB. Перехідник якісний, працює стабільно, інтернет не "падає".
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Родіон! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.
- Віталій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Працює добре…
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віталій! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Дуже корисна та вдала покупка! Цей перехідник буквально врятував мій роутер, коли зламався штатний блок живлення.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Наталія! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель крутий, майже не розряжає павербанк, перехідник особисто мені не знадобився, а сама якість кабелю хороша.
- Достоинства:
- Якість, майже не розряжає павербанк
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Все працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Богдан! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Гарний перехідник, все працює.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Михаил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Хорошее качество,роутер и терминал работает,спасибо за быструю доставку
- Достоинства:
- Быстрая доставка Качество товара
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Михайло! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Хороший адаптер, ціна приємна
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віктор! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.
- Георгий О***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Купував повербанк та перехідник на роутер 12 V, все якісне, все працює, оперативна доставка, дякую!
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Поки ні
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Георгій! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Все круто, коштує не дорого, сильно виручає, дома завжди є інтернет. Від павербанка на 20к за чотири години зїло 13%. Рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ще не знайшов
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Дякуємо за відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Купил, пришёл домой, воткнул в роутер, работает! Очень выручает, так как телефонный интернет еле тянет, при отключении света...
- Достоинства:
- Купил по скидке цена была меньше
- Недостатки:
- Пока не заметил
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Длина: 1
заживлював від цього кабелю роутер TP-Link Archer C64 і приймач оптоволокна - все працює