- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 22
Чудова користуюсь із задоволенням
- Недостатки:
- Не виявила
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 22
Гарна пательня. Чудовий магазин, швидко відправляють.Млинці неперевершені.
- Достоинства:
- Чавун
- Недостатки:
- Трохи заважка,не всі розуміють як користуватися чавуним посудом.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 22
Дуже гарна сковорідка. Відмінна якість. Гарний продавець. Рекомендую!
- Достоинства:
- Екологічна
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 22
Рекомендую, чудова для млинців. При належному догляді сподіваюсь прослужить довго
- Дмитрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 24
На фото первое использование и уже темнеет ручка снизу. Причем старался подальше от огня ручку держать.
- Достоинства:
- Цена, чугун
- Недостатки:
- Подгорает деревянная ручка
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 22
Класна річ!
- Достоинства:
- Компактна, екологічно чистий матеріал, не вибаглива і надійна.
- Недостатки:
- Немає.
- Тормахова В***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 22
Рекомендую
- Достоинства:
- Чудова
- Недостатки:
- нема
- Віктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 22
Товар чудовий
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Топ за свої гроші.
- Достоинства:
- Млинці не прилипають
- Недостатки:
- Важкувата.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Чавунна сковорода дійсно має вагу, адже виготовлена з масивного матеріалу, завдяки чому рівномірно прогрівається і добре тримає тепло. Приємно чути, що млинці виходять без прилипань. Бажаємо вам смачних страв!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Неперевершений сервіс!!!
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку сервісу магазину!
А ми зі свого боку стараємось, щоб і посуд був не менш крутий
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Швидко,зручно.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені покупкою та сервісом. Бажаємо вам приємного користування сковородою!
З повагою, TM BRIZOLL
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Гарна річ,та тяжка)
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Чавунний посуд дійсно має вагу, але це забезпечує рівномірний нагрів і довговічність. Бажаємо вам смачних млинців!
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Річ якою варто користуватись
Представник постачальникаПривіт! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася наша сковорода. Якщо виникнуть запитання чи пропозиції, звертайтеся до нас — завжди раді допомогти.
[email protected]
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Працює
- Достоинства:
- Важка, рівномірно прогрівається, вдалий діаметр для млинців. Самі млинці 18- 19 см десь
- Недостатки:
- Якщо поставити на велику комфорку то дерев'яну ручку можна трохи підсмажити) доводиться контролювати це
Представник постачальникаПривіт! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам подобається наша продукція. Щодо ручки: рекомендуємо контролювати процес приготування, щоб уникнути її перегріву. Якщо виникнуть додаткові питання, звертайтеся до нас.
[email protected]
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Гарна сковорода для млинців, вони вийшли з першого разу. Перед цим я її розігрівала з олією хвилин 7 на великому вогні (ручка тоді і підгоріла, я не відразу помітила). Потім змастила олією всередині і зовні і трохи просушила. Через кілька годин вже смажила млинці.
Важкенька, але не надто, підняти однією рукою можна без проблем.
Загалом я задоволена.- Достоинства:
- Чавун, можна користуватися металевими лопатками і виделками, не облізе через півроку-рік, не виділяє шкідливих речовин
- Недостатки:
- Дерев`яна ручка підгоріла вже при першому прогріванні з олією (був великий вогонь)
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
На свої гроші не погано
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Сказать .что я в шоке ....ничего не сказать....блин как прилип....и так и не смогли пожарить....когда её помыли....вот что с ней....теперь просто выкинуть....деньги на ветер...хочу вам еёвернуть назад.
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Ужасное. ..первый блин прилип с концами
- Владислав
Якщо не знаєш про чугун, є ютуб ... Я навіть стару діда сковороду, в кострі прогрів пару годин, помив і потім масло льону , 2-3 шари пару разів і вона як нова, то навіть з цією іржавчиною, її легко оновити. Вона буквально як той Термінатор, не вбиваємо повертається
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Купив сковорідку. Спочатку помив, просушив, обтер маслом і в духовку на годину. Після почав готувати млинці, жоден млинець так і не був приготовлений ( готував без жиру а також мастив салом поверхню сковорідки, навіть коли згущував тісто млинець важко було віддерти від сковорідки). Це при тому що на старій сковороді, взамін якій я брав це ,,чудо,,, вдалося таки досмажити млинці ( тобто склад тіста був нормальний).
Звертаюсь до виробника:
1.) Ця сковорідка не призначена для тонких млинців хоча б тому що поверхня не гладка і тісто пристає.
2.) Чи можна її повернути з причин описаних вище протягом 14 днів? Чи оскільки я зробив підготовку і спробував готувати ( що так і не вдалося), то випадок не підлягає поверненню?
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо вам за ваш відгук та повідомлення про проблеми, з якими ви зіткнулися при використанні нашої сковороди. Ми завжди стараємося надавати нашим клієнтам якісні продукти, і нам шкода, що ви маєте труднощі.
Перше, що ми хотіли б відзначити, - це те, що інструкції з експлуатації завжди важливі для досягнення найкращих результатів. Зазвичай перед першим використанням сковороди ми рекомендуємо її промити, добре розігріти та нанести на поверхню олію, щоб уникнути прилипання продуктів.
Щодо вашої проблеми з тістом для млинців, ми рекомендуємо використовувати рослинну олію або вершкове масло, а не сало. Також важливо правильно розігріти сковороду перед початком готування.
Варто зазначити, що в жодному з наших рекомендацій не зазначається необхідність розміщення сковороди в духовці на годину. Тому такі дії можуть не відповідати правильній експлуатації сковороди і можуть вплинути на її роботу.
Якщо у вас є ще питання або потрібна додаткова допомога, будь ласка, повідомьте нам. Ми завжди готові допомогти вам вирішити вашу проблему.
Для зворотнього зв'язку ви можете зв'язатися з нами за адресою [email protected].
TM BRIZOLL- Дмитро
Дякую за відповідь... тепер по пунктах:
1.) Помив, протер насухо, просушив, наніс олію, розігрів. Грів не на плиті а в духовці. Без приготування. Готував вже на плитці (оскільки пекти млинці не дуже ефективно і не знаю такого способу приготування). Сковорідку розігрів до потрібної температури! Більше того, почав експерементувати і з температурою коли просто не вийшло.
2.) Салом я мастив уже після того коли жодним чином не міг приготувати млинці. І скажімо так - це була ,,остання спроба,, хоч якимось чином не розчаруватись у покупці.
3.) Наскільки пам'ятаю стару добру сковорідку з дитинства - її поверхня була гладка а у Вас як наждачний папір, думаю у тому і є причина того що тісто приставало.
4.) Цікаво як спосіб першого нагріву (на плиті чи в духовці) може вплинути на якості сковорідки???? - Шамилова Л***
Старая сковородка, с годами, склеила жиром все неровности чугуна, образовав плёнку. Поэтому гладкая и практически не ржавеет. Лет пять назад купила Биол взамен старой и тоже расстроилась. И прилипало и пригорало. Зато теперь просто идеальна. Второй, другого размера, не пользовалась и они стали разными на вид, по внутреннему покрытию. Чугунные становятся идеальными с возрастом, при использовании
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Сковорода супер)))
Дякую. Млинці виходять дуже смачні, а головне - не пристають. Навіть перший млинець не комом))- Недостатки:
- Адаменко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Блины пристают, поверхность не ровная
- Достоинства:
- Хороший чугун
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода - важка, що може здивувати.
При смажені млинців краще використовувати сталеву лопатку, бо з дерев'яною не дуже виходить.
Порівняно зі звичайними антипригарними є відмінності, але ж і ціна значно меньше.
Треба була сковорідка щоб інколи готувати млинці і не за всі гроші світу.- Достоинства:
- Приємна ціна. Важка.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Цікаво, чи виробник тестує свій товар, але цей 'пристрій' явно не придатний для своє функції.
Який з конструкторів додумався притулити дерев'яну ручку до чавуну? Після першого ж разу використання ручка почала підгорати від горячого чавуну.
Поверхня настільки рапата і неоднорідна, що відчуття ніби смажиш на наждачному папері -- неможливо підсунути лопатку під млинець.
Ця сковорода явно не для тих, хто звик користуватися сковорідками із антипригарним покриттям.- Достоинства:
- Важка, згодиться для самооборони
- Недостатки:
- Підгорає ручка, жахлива поверхня
- Юрій М***
Конструкція ручки не досконала. В мене ще й трішки асиметрична ️
- Дмитрий С***
там в комплекті ще йшов така залізна прокладка між чавуном та ручкою.. у вас вона не стоїть
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Користуюсь із великим задоволенням. Чудова сковорода. Важка, як і має бути така річ. Стильний дизайн. Млинці виходять дуже смачні.
- Достоинства:
- Екологічна, гарно виглядає, смачно готує
- Мария Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
через 3 використання поржавіла
- Недостатки:
- через 3 використання поржавіла
- Максим І***
Це норма, це чавун :) Спочатку інструкцію почитайте а потім щось пишіть. Це захист чавуну а не виробника.
- Мария Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Хорошая сковорода, купила на подарок маме. Мама довольна.
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
З вигляду гарна,тяжкенька ,,але ще не випробувала,,,
- Достоинства:
- З вигляду гарна,
- Недостатки:
- Ще не знаю ,,
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Покупкою задоволений, товар відмінний
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Хорошая сковорода. Ручка на длинной шпильке. Немного надо приложить усилия для правильной сборки, чтобы ручка не шаталась, но все можно сделать. В работе - ОК. Правда сначала присутствует запах специфический, но после нескольких использований - ушел, поэтому совет: раскалите в ней масло и слейте.
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Тяжёлая, чугунная , добротная сковорода . В деле ещё не использовала, потом дополню отзыв.
- Марина О***
Дополняю отзыв. Минус этой сковороды это деревянная ручка. От того что нагревается чугун она начала чернеть , дерево берет на себя температуру. Не знаю сколько она ещё прослужит
- Ольга
Ви написали відгук після двох днів користування. Це у Вас ручка за два дні почорніла?
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
не вижу смысла в переплате за Tefal, свою функцию выполняет отлично
- Достоинства:
- отличня сковорода
- Недостатки:
- диаметр 24см, 26-28 см было бы идеально
- Юрий С***Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Через пару месяцев использования сковорода перестала пригорать . Но конструкция ручки - полный шлак ! Ручка выгорает возле сковороды , начинает прокручиваться , периодически сея вокруг приготовленные блюда. И , вроде - рукастый мужик и мог бы заменить деревянную ручку - но увы : резьба прикипает намертво , при попытке открутить ломается в корпусе сковороды , а сделать резьбу/крепление на конце ручки (для её замены) у производителя , видимо , нет желания .
- Достоинства:
- Чугун
- Недостатки:
- Конструкция ручки
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що у вас виникли труднощі з ручкою. Ми цінуємо ваші зауваження щодо конструкції і обов’язково врахуємо їх для подальшого вдосконалення нашої продукції. Якщо вам потрібна допомога з вирішенням цієї ситуації, будь ласка, зверніться до нас на **[email protected]** — ми з радістю допоможемо.
- Горбунова М***Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Два раза пожарила млинці і більше не змогла, бо пристає дуже і нічого не можу зробити з цим
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Пристає
Представник постачальникаДоброго дня! Спробуйте помити сковороду, просушити на плиті до повного зникнення вологи, додайте олію рівномірно розподіливши її по поверхні сковороди і дайте їй трохи припіктися на поверхні. Після цього сковорода має остигнути. Щоразу після використання проводьте таку обробку. Перед початком приготування млинців гарно розігрійте сковороду і додайте ще пару крапель олії.
- АлександрПродавец: Rozetka. Диаметр: 24
нет тефлона
- Достоинства:
- нет тефлона
- Недостатки:
- тяжёлая
- Чук Я***Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Читала всі попередні відгуки і вони були ну занадто позитивні. Думаю і я собі придбаю. Добре, що доставка на відділення Розетка безкоштовне. Перше враження: занадто тяжка, щоб кожного разу брати в руки і заливати на неї тісто. Неї можно непогано прокачати руки. Но що найбільш здивувало, то поверхня, вона як наждак, наврядчи млинці будуть від не відставати . Відмовилась, повернення.
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не пробувала, повернення
- Шамилова Л***
Будут прилипать, пока новая. Придется использовать больше олии. Со временем, в процессе пользования дно загладится. Где-то скребком почистися, где-то микропоры забьются и будет все гуд.
- ОксанаПродавец: Rozetka. Диаметр: 22
Я навіть її не забирала. Вигляд у неї жахливий. Якщо ви думаєте, що такий, як на фото, то страшенно помиляєтеся. Я не впевнена чи навіть в есесесері вони були аж настільки жахливі. Я вже мовчу про сучасні чавунні сковорідки тієї ж чи приблизно тієї ж цінової категорії. Колір жахливий: якийсь неріаномірно сірий. Якщо її і обробляли чимось, то, хіба що, пилюкою, на дуже пористій поверхні вируклості, ну, знаєте, як крапельки чавуну? Одним словом жах. Хто не вірить, достатньо зайти в магазин і глянути там на чавунні сковорідки. Відчуєте різницю. Велику. Розчарована
- Достоинства:
- Не побачила
- Недостатки:
- І близько не відповідає картинці. Якість жахлива.