Отзывы покупателей о Шнур сетевой ПВС 1,5 м с двусторонней вилкой Neomax

Оценка пользователей 4.76/5
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

На фото вилка із заземленням. Замовив. Прийшло без заземлення. Даремно витратив час і гроші. Почитав відгуки. Виявилося заземлення – це опція. Вперше таке бачу. Продаєте без заземлення - то використовуйте відповідну вилку, а так це все виглядає не дуже красиво. я. Тому двійка.

Недостатки:
    без заземлення
    • Продавец  Prime

Хочемо звернути увагу, що в характеристиках товару чітко зазначено перетин кабелю — 2×1,5 мм², що означає відсутність заземлення (2 жили). Фото товару відповідає реальному вигляду виробу та надається виробником, який використовує однаковий тип корпусу вилки як для кабелів із заземленням, так і без нього.

• Олексій Л***

Ціна/ якість

• Ірина Д***

Якісний товар, дякую!

Достоинства:
    Відповідає замовленому
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Немного отличается от того что на фото. В работе ещё не проверял. Дополню.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Хороший, якісний кабель. Використовую на протязі 2 місяців.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Дмитро Д***

Робе

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Все згідно опису, підійшов до Ecoflow

• Марко С***

Якісний кабель, все працює

Достоинства:
    Опис відповідає дійсним характеристикам. Хороша якість
  • Катерина Я***

Все працює.

Достоинства:
    Швидка доставка. Все справне
  • Тарас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Товар якісний,відправили у визначений термін. Хороша якість товару.

• Виктор С***

Покупкою задоволений, все добре

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Дмитро

Товар рекомендую

Достоинства:
    Якісний кабель
    Недостатки:
    не виявлено
  • Іван Н***

Якісний шнур

• Назар Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Непогане рішення. Якісні розетки. З'єднання на 4 правда.

Достоинства:
    Ціна. Якість.
  • Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Покупкою задоволений, все підійшло!

• Влад З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Товар прийшов дуже швидко.товар співпадав опису

• Николай Б***

Покукою задоволений,дякую продавцю!

Достоинства:
    Якісний товар
    Недостатки:
    нема
  • Любов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Живимо від цього шнура квартиру від зарядної станції, все чудово працює.

Достоинства:
    Чудово працює, жодних зауважень
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Шикарно подошли для резервного и напряжения держат

• Олександр

Все працює

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Запитал квартиру от дельта про, всё работает.
    Главное, иметь двухполюсный рубильник на входе и не забывать его выключить, иначе будет очень больно....

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Прислали кабелі без заземлення, хоча на фотографії є заземлення. Як виявилось, інформація про відсутність заземлення була написана десь нижче, а не в заголовку. При замовленні ніхто спитав про потребу в заземленні.

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутність нормальної інформації
    • Продавец  Prime

Доброго дня. У вас в замовленні був кабель без заземлення, його ми і відправили. В описі до товару чітко написано перетин - 2х1,5 мм і виділено жирним шрифтом: Шнур без заземлення, під замовлення робимо із заземленням - ціна плюс 50 грн.
      Взагалі ці шнури в основному купляють без заземлення, так як при підключенні у квартирі від зарядної станції, воно просто не задіяне.

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

На вигляд дуже якісний шнур. В користуванні місяць, все чудово. Якщо купуєте для приватного будинку, то беріть з заземленням, для квартири - без. Перед замовленням продавець швидко відповів на всі запитання. Рекомендую.

• Магмет А***

Працює справно

• Ілля К***

Простий, якісний шнур

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Швидко відправили. В користуванні все чудово, вже вмикала тестово інвертор з акб

Достоинства:
    Все добре працює
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Хороший шнур для подачи электроэнергии в квартиру от другого источника (станции, инвертора...) в моменты отключений

• Вероника С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Очень качественный шнур по сравнению с остальными предложениями на сайте, работает на 100% подключили квартиру к EcoFlou все работает

Достоинства:
    Качество
  • Іван Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Чудово виконує функцію живлення квартири від зарядної станції під час блекаутів.
    Звісно якщо хочете повторити - спочатку обов'язково вимикайте ввід електрики у квартиру і тільки після цього підключайте зарядну станцію до квартирної мережі.

Достоинства:
    Працює
    • Олег

Скажіть, якщо розетки і верхнє світло на різних автоматах на щитку, то чи буде все заживлено, якщо інвертор увімкнути в розетку? Чи це працює лише коли вся електрика в квартирі на одному автоматі?

• Продавец  Prime

Вводний автомат треба вимкнути, а всі що на квартиру мають бути включені, тоді вся електрика має бути заживлена.

• Сергей С***
    Продавец: Prime

Отличное качество. Уже протестировал. Нагрузки выдерживает без проблем.

• Катерина
    Продавец: Prime

Вирішила замовити товар у даного продавця! Спочатку не зрозуміла, чому у мене немає змоги купити шнур із заземленням. Такого на сайті немає, але за доплату 50 грн вони його таки відправлять. Пообіцяли мені відправити товар на точку видачі Розетка через два дні. В мене мала дитина, мені зручно забрати товар саме там. Крім того, при замовленні я розраховувала на безкоштовну доставку. Пройшли чотири дні, коли я вже почала сама звʼязуватися з продавцем. Трубку не взяли, написали мені повідомлення, що відправити товар на точку видачі не можуть. Чому про це не повідомили одразу??? Неприємно, що на такому сайті як Розетка я вимушена вирішувати такі питання з несерйозними продавцями.

Достоинства:
    Недостатки:
    Обслуговування. Неправдива інформація по способу доставки в оголошенні. Невчасне надання відповіді.
    • Продавец  Prime

На рахунок заземлення ця інформація є в картці товару. Більшості клієнтам воно не потрібне, позиція продається без заземлення. Якщо ж потрібне - під таких клієнтів виготовляємо відповідний товар, ціна послуги 50 грн. Дана інформація відкрита, прочитавши опис до товару, можна це побачити.
      На сайті зараз відключена відправка на точки Розетки по технічним причинам. Ви замовили Укрпоштою, вже потім зазначили, що хочете на Розетку.
      Ми самі чекаємо, коли вже нам підключать цей вид доставки. Не можемо поскаржитись на чиюсь некомпетентність, і вилити купу бруду в подяку за працю і намагання допомогти

• Vitalik K***

Ціна - якість, супер!